zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ciekawe kto tą średnią zaniża ;) Ale... ha! Ja się nie domyśliłam, znaczy nie jest tak źle ze mną? ;) Quote
lilo Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No jak to kto ?? one ;p małe kudłate , brodate i nie ;) z uszkami klapnietymi , stojącymi i innymi , szare , czarne, popielate... Quote
jambi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 lilo napisał(a):Ej dziewczynki co to za chandra przedswiateczna ?? jaka chandra? ja tam szczęśliwa jak dzwonek, nawet ze starością się juz pogodziłam :grins: a u Wasi taki stan normalny :megagrin: dobra, już dobra, napisze od razu to ŻART... może troszke sfrustrowana z powodu sprzętu agd jest a i antracyt swoje dołożył.... lilo napisał(a): Na kaca jest tylko jedno lekarstwo - nie dopuszczac do niego :P jak dzis zaczniecie i skonczycie po nowym roku to dwa tygodnie picia a kac tylko jeden - na koniec :P no tak, jest to jakieś wyjście :grins: powiem więcej - pomysł doskonały, ale dla mnie niewykonalny... gdzie ja matka dzieciom, poniekąd szanowany obywatel takie nieprawości... lilo napisał(a):założe się że średnia wieku czytelniczek tego bloga nie przekracza 25 lat :) jasne, ja nie przekraczam... już od kilku lat :megagrin: zerduszko napisał(a):Ciekawe kto tą średnią zaniża ;) Ale... ha! Ja się nie domyśliłam, znaczy nie jest tak źle ze mną? ;) znaczy, że wszystko przed Tobą moja droga, wszystko przed Tobą... :p a kto zaniża? :niewiem: Waszka zawyża to pewne :diabloti: Quote
lilo Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Tak więc dla wszystkich ze świąteczną chandrą a przedewszystkim dla naszej cudownej , młodej i niezastąpionej Malawaszki piosenka świąteczna na poprawę humorku :) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,104260,sortuj,ch,st,5,pozycja,897,Zwierz%C4%99ca_piosenka_%C5%9Bwi%C4%85teczna :) Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jambi napisał(a):a kto zaniża? :niewiem: Waszka zawyża to pewne :diabloti: Coś czuję, że nam się w końcu dostanie i to nie po kubraku :evil_lol: Quote
jambi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='zerduszko']Coś czuję, że nam się w końcu dostanie i to nie po kubraku :evil_lol: no nie, bo ja dostanę dwa :megagrin: a poza tym czemuż to? sama wszak to napisała: [quote name='malawaszka']o cholera to zawyżam średnią :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 no żebyście wiedziały drogie CIOTECZKI że JA się nie potrafię pogodzić z upływającym czasem - nie i już :shake: masakra jakaś i jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wakacjach w pięknym pensjonacie bez klamek :shock: a kubraków nie dostanie żadna bo nie mam wymiarów! Quote
Saththa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ja zaniżam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja, ja :D Ale jeszcze tylko przez pare miesięcy :shake: I ćwierćwiekowa będę:diabloti: Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Saththa napisał(a):Ja zaniżam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja, ja :D Ale jeszcze tylko przez pare miesięcy :shake: I ćwierćwiekowa będę:diabloti: Nie przyznawaj się, bo nasza wiekowa Wasia z zazdrości Ci oka wydrapie ;) Quote
Tekla64 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 lomatko to teraz do wieku i ulomnosci wiekowych sie mamy przyznawac??? ja na jakis czas zapomnialam o tym wszystkim i chcialabym by tak zostalo!!!! i chyba wlasnie na tym caly ten interes polega by sie za mocno w zadna strone wiekiem nie przejmowac Quote
Agmarek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):o cholera to zawyżam średnią :evil_lol: Ja też :roll: i to nawet sporo :-( malawaszka napisał(a):no żebyście wiedziały drogie CIOTECZKI że JA się nie potrafię pogodzić z upływającym czasem - nie i już :shake: masakra jakaś i jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wakacjach w pięknym pensjonacie bez klamek :shock: No to się pewnie spotkamy na tych wczasach :razz: bo ja za chwilę się tam wybieram :diabloti: Tekla64 napisał(a): ja na jakis czas zapomnialam o tym wszystkim i chcialabym by tak zostalo!!!! i chyba wlasnie na tym caly ten interes polega by sie za mocno w zadna strone wiekiem nie przejmowac A weź i się nie przejmuj jak wstajesz co rano i coś nowego przybyło (o zmarszczkach piszę) Kiedyś mogłam spokojnie bez makijażu do sklepu podjechać. A teraz? Teraz nie da rady :shake: bez makijażu mogłabym co najwyżej dzieci straszyć :evil_lol: I właśnie dlatego lubię zwierzaki. Bo one po węchu nas poznają :diabloti: Quote
lilo Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dziewczynki to wszystko niezalezne od wieku tylko od genow i stanu umyslu , mój TZ-t jest 5 lat starszy odemnie i zero siwych włosów a ja siwe baczki mam - ostatnio jak fryzjer mi robił dekoloryzację to w pewnym momencie siwa babcia z lustra wylazła... dlatego najlepiej zamalowac i siwiznę i wiek a zmarszczki eksponowac bo to mądrośc sama :) mój pies nienawidzi jak się stroje , maluje i pachnię bo to oznacza że wychodzę z domu i biedak od razu siedzi smutny przy schodach :) dlatego lepiej z psami niz z ludzmi - im nie zależy na gładkiej buźce :) Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 lilo napisał(a):Dziewczynki to wszystko niezalezne od wieku tylko od genow i stanu umyslu , mój TZ-t jest 5 lat starszy odemnie i zero siwych włosów a ja siwe baczki mam - ostatnio jak fryzjer mi robił dekoloryzację to w pewnym momencie siwa babcia z lustra wylazła... dlatego najlepiej zamalowac i siwiznę i wiek a zmarszczki eksponowac bo to mądrośc sama :) mój pies nienawidzi jak się stroje , maluje i pachnię bo to oznacza że wychodzę z domu i biedak od razu siedzi smutny przy schodach :) dlatego lepiej z psami niz z ludzmi - im nie zależy na gładkiej buźce :) a my oboje z TZ szpakowaci - tylko ja się maskuję :lol: Ojciec Dyrektor mnie obdarował genami siwizny :cry: aa moje burki tez latają po domu jak głupie jak się pindrzę przed lustereczkiem :shake: Quote
Fides79 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jambi napisał(a): a kto zaniża? :niewiem: Waszka zawyża to pewne :diabloti: hi hi hi wstyd się przyznać ale ja też zawyżam i to bardzo :roll: Quote
lolka75 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 czeeeeesc co u czarnych (ajc...alez niepolitycznie zabrzmialo..moze lepiej pisac "w odcieniu ciemnego antracytu") poczytalam o szczuromyszy:loveu: (ja sie nie boje nic:p), poczytalam o gotowaniu i poczytalam o wieku i zawyzaniu go przez Wasie:loveu: ale zdjec malo jak niewiemco:roll: pozdroweczki Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 a skąd masz Dropsa debilka na gifie???? :lol: Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):aa moje burki tez latają po domu jak głupie jak się pindrzę przed lustereczkiem :shake: A moje idą spać! Ha! Swiss natomiast skuczy pod lodówką, bo wie, że zaraz będą smakołyczki ;) Quote
Agmarek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Mój sznaucerowaty jak widzi walizki to szaleje. Nie wiem czy z radości, czy z tęsknoty, bo jak ja wyjeżdżam to oznacza że on zostaje z moją mamą a to oznacza że cos się wyżebrze pod stołem :diabloti: bo u mnie to nie da rady :mad: Quote
lilo Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='lolka75']czeeeeesc co u czarnych (ajc...alez niepolitycznie zabrzmialo..moze lepiej pisac "w odcieniu ciemnego antracytu") poczytalam o szczuromyszy:loveu: (ja sie nie boje nic:p), poczytalam o gotowaniu i poczytalam o wieku i zawyzaniu go przez Wasie:loveu: ale zdjec malo jak niewiemco:roll: pozdroweczki No no , Jambi nas pogoni bo z jej fotobloga zrobilysmy jakis czat :P Quote
jambi Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='lolka75'] no oczom nie wierzę - po długiej nieobecności lolka zawitała!:multi: jak miło :lol: zdjęc mało, bo i mało robię ostatnio - światła nie mam dobrego, czasu brak, modele do du**... [quote name='lilo']No no , Jambi nas pogoni bo z jej fotobloga zrobilysmy jakis czat :P ale prosze bardzo :p- ja sobie siedze po cichutku i tak czytam co Wy wypisujecie ;) ale Wy narzekacieeeee, ło matko moja miła :-o ... a ja Wam powiem tak, niedługo, raptem za półtora miesiąca stuknie mi... no osiągnę "wiek Chrystusowy", siłą rzeczy te 25 lat skończyłam już dawno ;) i co? i nic! mam to w nosie! owszem, dostrzegam pewna różnice w stosunku do siebie samej z wieku tzw. "młodzieżowego" ale czy ja wiem czy mi to przeszkadza? ta różnica objawia się głównie w tym, że teraz wolę sobie pójść spać niż imprezować, spokorniałam, częściej "odpuszczam" - zwłaszcza w kwestii dyskutowania z innymi ludźmi na rózne tematy :) co do makijażu - spoko, bez obaw pokażę się na ulicy bez niego - owszem, do pracy bym tak nie poszła, na raut również, ale na działkę? z psami na spacer? do sklepu - spoko! co do siwizny - u mnie to niestety genetyczne, moja babcia odtatusiowa osiwiała całkowicie w wieku 25 lat, mój tata w wieku 35 był szpakowaty a ja mam takie jasniejsze gdzieniegdzie ;) farbuje owszem, ale ale, a propos farbowania... macie u mnie taaaaką krechę! wszystkie - bez wyjątku :diabloti: ale, ale, jeszcze w kwestii tych 25 lat... właśnie sobie uświadomiłam, że minęło równiutko 25 lat od momentu gdy do mojego domu i życia wkroczyło zjawisko "mój własny pies"... 19 grudnia 1985 roku (czyli dokładnie przed Świętami :cool3:) dostałam moją Joko... ćwierć wieku - tyle właśnie sa już ze mną psy, moje własne psy, bo psy dziadkowe, cioteczne były i wczesniej, ale właśnie wtedy spełniło się moje marzenie i od tamtej pory psy stale mi towarzyszą :p i po tej chwili nostalgii czas na powrót do brutalnej rzeczywistości :diabloti: żadna z Was Moje Drogie nie zauważyła tego co napisałam i to w mojej własnej galerii! :shake: tak czytacie! tak czytacie :placz: [quote name='jambi']ps. już nie jestem blondynką :diabloti: bo przecież nie oznacza to bynajmniej, że zrobiłam doktorat, czy ukończyłam jakiś kolejny fakultet... to ja się Wam tu chwale, zwierzam a Wy co? buuuuuuuuuuu......... Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jambi napisał(a):żadna z Was Moje Drogie nie zauważyła tego co napisałam i to w mojej własnej galerii! :shake: tak czytacie! tak czytacie :placz: Zauważyła, ale czekała jak to inni zinterpretują :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 kurde dodała to do posta i się dziwi - ja moja droga, czytam Twoje poty NATYCHMIAST :grins: jak je napiszesz, więc dodanych później zdań nie widzę bo wybacz - nie czytam po kilka razy :diabloti: poka fote bo skoro się chwalisz to na pewno chcesz nam pokazać :grins: Quote
Tekla64 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja powoli zaczynam czekac na 40che z psami ale coz to znaczy?! nictylko tyla ze dalej nic nie wiem i wiecznie mnie zaskakuja hihihi co do farbowania ja tam blondynka cale zycie z malymi przerwami, a teraz by dac sie innym zastanawiac, robie se siwe pasemka i mam gdzies ktore to moje wlasne a ktore farbowane , makijazu juz prawie wcale nie uzywam [ jak mnie sie zdarzy to szybko zapominam i wygladam jak zombi bo sie zawsze po galach potre] a jak mam straszyc to niech to bedzie w naturalnym wymiarze tyz mnie to wisi ale najpiekniejsze jest to ze moim zwierzakom wsio ryba jak ja wygladam wazne bym poglaskala, pobawila i dala papu, nie wazne dla nich w jakim wieku ani jak wygladam i to zaczynam coraz bardziej doceniac hihihi Quote
Agmarek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jambi napisał(a):żadna z Was Moje Drogie nie zauważyła tego co napisałam i to w mojej własnej galerii! :shake: tak czytacie! tak czytacie :placz: bo przecież nie oznacza to bynajmniej, że zrobiłam doktorat, czy ukończyłam jakiś kolejny fakultet... to ja się Wam tu chwale, zwierzam a Wy co? buuuuuuuuuuu......... O przepraszam bardzo. Aż się cofnęłam ładnych parę stron do tyłu żeby się upewnić :mad: Na zdjęciu z kotem i psem jak czytasz książkę ni z Ciebie blondynka ,ni brunetka, a na swoje usprawiedliwienie mam to że...wcześniej Cię nie znałam :thinkerg: Usprawiedliwienie przyjęte? :razz: Ja również próbowałam przeistoczyć się w blond wenus, ale TZ-owi się nie podobało. Powiedział że to się kłóci z moim charakterem :roll: Quote
lilo Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 oo wlasnie wlasnie , ja zauwazylam ale nie wiedzialam jak zinterpretowac , poniewaz nie znamy sie osobiscie a i wirtualnie niezbyt dlugo ciezko mi bylo ocenic czy nagle szare komorki Jambi rozmnozyly sie w zastraszajacym tempie i z zyciowej blondynki stala sie brunetka pełną gębą czy zmianę zawdzieczamy wizycie u fryzjera :) wolalam się nie wychylac :) Ale na fotę czeeekamy , moze byc od tyłu hahah ;) ale lepiej od przodu wtedy dokładniej ocenimy zmianę :) Quote
Recommended Posts