Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby dalej żyć ,trzeba czasami sobie wmówić że jest całkiem fajnie na tym świecie.
Ale długo nie da się siebie oszukiwać.
To stąd te dwa bieguny ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Joasiu, a dasz radę odebrać w tym tygodniu fanty bazarkowe? A może po prostu ktoś zmotoryzowany z Wawki odebrałby je ode mnie??[/QUOTE]
Hey,

doczekasz do soboty?mam wiezc dziewczynom jakiegos psa i bede dopiero w sobote?500 893 485 Aska

Posted

[quote name='jaanka']Żeby dalej żyć ,trzeba czasami sobie wmówić że jest całkiem fajnie na tym świecie.
To stąd te dwa bieguny ;)[/QUOTE]
A siooo,pesymistko:lol:

Posted

[quote name='yumanji']Hey,

doczekasz do soboty?mam wiezc dziewczynom jakiegos psa i bede dopiero w sobote?500 893 485 Aska[/QUOTE]

Asia, nie ma problemu, może być sobota, tylko mi wcześniej powiedz jaka godzina, to się już konkretnie umówimy.

Posted

[quote name='jaanka']Żeby dalej żyć ,trzeba czasami sobie wmówić że jest całkiem fajnie na tym świecie.
To stąd te dwa bieguny ;)[/QUOTE]

[quote name='yumanji']A siooo,pesymistko:lol:[/QUOTE]

Ale - [B]zawsze trzeba szukać tych plusów dodatnich, a starac sie negować/umniejszać te plusy ujemne -[/B] wolne tłumaczenie słów LWPrezydenta

I wtedy, częściej będziemy[SIZE=3][B] na fali[/B][/SIZE], a nie[SIZE=1] pod falą[/SIZE].
[IMG]http://playarena.pl/uf/media/images_full/149223-0ac00115-bf31-13f9.jpg[/IMG]

[B]I.....Niemamamocni ;)[/B]

Posted

I [B]Psy[/B] i [B]Cholog[/B] - Marycha, strach się bać :crazyeye:.
Ja tyllko Bijolog, i w czasach studenckich, niektóre Dziewczyny(chłopaki - też) z Bio, przenosiły się na Psycho, a inne - wręcz odwrotnie :)

Posted

[quote name='Marycha35']Lepiej: psycholog:):):):);)[/QUOTE]

Wracalam kilka dni temu od mojej Pani psychiatry,potem w Tesco spedzilam urocze pol godziny przy regale gawedzac z psychoterapeuta mojego syna.Wracalam do domu w cudownym humorze po tych spotkaniach i tak sobie pomyslalam,ze ja juz nie umiem rozmawiac .po latach psychoterapii,z "normalnymi "ludzmi,tylko wlasnie z przedstawicielami tych profesji,no i czuje sie jak ryba w wodzie:lol:

Posted

Poproszę o wypełnienie tego szablonu dla 5 psiaków. Oczywiście mogą być nie wszystkie naraz. Yuma, masz jakieś gotowe teksty do ogłoszeń? Przydałoby się po min. 4 zdjęcia psiaka, np. dla Filutka stojące.

SZABLON ZGŁOSZENIOWY:

1) zdjęcia psa
max 6szt - wklejone w poście zgłoszeniowym - zapiszę sobie.
Zdjęcie główne/najładniejsze/priorytetowe - proszę odpowiednio zaznaczyć

2) imię psa

3) tytuł i tekst ogłoszenia
najlepiej nie za długi i nie za krótki, żeby na każdym portalu można było umieścić

4) imię, mail, telefon, gg
osoby odpowiedzialnej za adopcję

5) wybrane województwo i miasto - JEDEN PAKIET - JEDNO WOJ.
na które mają być wypuszczone ogłoszenia

6) link do wątku psa

Posted

[quote name='Cantadorra']Właściwie to zależy mi na fotkach dodatkowych i tekście, czyli największa robota :diabloti:[/QUOTE]

Zrobie,tylko po poludniu ok?podasz maila na pw?nie wiem tylko co z wojewodztwami,ale chyba wolalabym te najblizze mnie(ja -mazowieckie),zeby nie bylo problemu z dowozem ,a przedtem z PA.

Posted

[quote name='Marycha35']MAMY 4 MEDALE ZŁOTE, HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:):):)
Asik gadanie z "normalnymi" ludzmi najczęściej jest nuuudne;) Nie ma to jak na ten przykład psie świry;)[/QUOTE]
Chodzilo mi raczej o to,ze po wieloletniej "edukacji" ,kiedy probuje z ludzmi tych wszystkich : "jest mi przykro,kiedy...";"masz prawo byc na mnie wsciekly..." i sluchania ,zeby mowily ;mowienia,zeby sluchaly;warsztatach asertywnosci,warsztatach dla rodzicow,zasad konstruktywnej klotni itd;to sie okazuje ,ze rownie dobrze moge rozmawiac z kazdym innym gatunkiem ssaka,zero zrozumienia.Znajomi sie wykruszaja,a ja sie ajlepiej czuje w kontakcie z terapeuta lub psychiatra-ta sama fala.

Posted

[quote name='konfirm13']he, he, dasz na mazowieckie i łódzkie, a zgłosi Ci się.............. Świnoujście ;)[/QUOTE]
Nie dam tam psa.Juz raz sie dalam nabrac;gospodarstwo agroturystyczne nad morzem,konie,mialam byc zapraszana w kazde wakacje na urlop.I co?nawet pocztowki nie pzrysla :evil_lol: