Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy,wszystko dobrze.Pani doktor mówiła,że nie krwawiła,kroplówkę podali i wszystko jest dobrze.Wybudziła się dopiero w domu.Zrobiła wielką kałużę i teraz śpi.Trochę się kręci.Nie wiem,czy boli,czy jej gorąco w kubraczku.Za chwilę zdjęcia. . . .
AgusiaP,pieniążki doszły,bardzo dziękuję.
W wolnej chwili wkleję na pierwszą.

Posted

juz w domu??? wypuscili ja przed wybudzeniem??? hmmm.....dostalas jakies przeciwbolowe do domu oczywiscie?????? najlepsze sa w plynie...trzeba podawac przez nastepne 5 dni...

Posted

Może ja źle się wyraziłam z tym wybudzeniem,bo napisałam,że się wybudziła w domu.Ona wybudziła się tam u weta,ale jeszcze była taka senna i w drodze spała,to się kręciła.W domu dopiero doszła całkowicie do siebie.Byłyśmy już nawet na podwórku.Napiła się troszkę wody.

dostałyśmy zastrzyki jeszcze na trzy dni,mam zrobić co drugi dzień

i jeszcze z Gargamelem,jak odpoczywają

Posted

IVV w pełni się zgadzam i dodam jeszcze Pipi Jesteś Wspaniala.
Każdą minutą życia dzielisz i opiekujesz się skrzywdzonymi pieskami.
Bardzo dziękujemy za wieśći. Wszystko będzie dobrze. :loveu::lol:

Posted

Przepraszam,ale dziś dzień pełen wrażeń.Była Agaciaaa,pogoda nie dopisała,ale zdjęć jest bardzo dużo.Potem był Pan z ogłoszenia chętny na Żabkę.Bardzo się spodobała,ale Pan ma syna 9 lat i Żaba chłopaka gryzła za bytu,ugryzła za nogę i dziabnęła za rękę.Pan,powiedział,że przyjedzie w tygodniu,jak będzie ładna pogoda,weźmie suńkę na spacer,żeby się poznali na neutralnym gruncia.Chłopak dawał chrupki z ręki i ta łakoma łobuzica brała,ale jak tylko wstał,ona znowu swoje.
Była krzywdzona,przez swojego małego pana i teraz nie ufa dzieciom.Przyszły młody właściciel,powiedział,że musi się zastanowić,czy chce mieć psa,który go gryzie.Ostatecznie uzgodniliśmy,że przyjadą za tydzień,a potem zabiorą Żabkę,jak już będzie miała zdjęte szwy.
. . . . .czy jeszcze przyjadą,trudno powiedzieć. . . . .obiecali.Panu tacie,tylko Żabcia się spodobała,że wszystkich psów.Jamnisia,powiedział,że jest za gruba i za spokojna.Pożyjemy,zobaczymy,pierwsze koty,za płoty.
Żaba czuje się dobrze.Przestała interesować się brzuszkiem,jest wesoła,jest dobrze.

Posted

Cos mi sie ten facet nie podoba. Chce wziąc sunię, która gryzie jego syna, a nie podoba mu sie sunia, która jest wg niego za łagodna, tzn tylko jedno,ze szuka psa na podwórko i chce żeby nie był zbyt przyjacielski.

Posted

mi tez sie ten facet nie podoba ...po takiej wizycie nie oddalabym mu zadnego psa ...lepiej dla Zabci by juz nie przyjezdzal..
ona od dzieci sie juz wycierpiala i zasluguje na spokojny i madry dom ...

Posted

Nie,chyba to nie tak.Facet przyjechał,przyjedzie jeszcze raz,a potem przyjedzie po psa.Nie zraził się atakiem Żaby,powiedział,że się nie dziwi,skoro ona tyle przeszła,że trzeba dać jej szansę,żeby zaufała na nowo.Udzielał rad synkowi,żeby ten nie wstawał gwałtownie,żeby najpierw rękę podał,potem smakołyka.Widać,że chce dobrze.
Żaba jak do mnie przyszła tak samo rzucała się na wszystkie suki,ale już trzeciego dnia było dobrze.Teraz wstydzi się,że była taka nieufna i podlizuje się teraz do nich i na posłanko swoje nawet wpuszcza.
Żaba ze strachu tak zareagowała na chłopca.

Posted

Może i macie rację. . . . .ale gość fajny,taki szczery.Dzieciak nie bardzo,jakoś tak się bał? ale z drugiej strony,to skoro najpierw,jak tylko weszli,za byty go łapała,to trudno się dziwić dzieciakowi,że się trochę wystraszył.Ale potem już się nie bał.Ja bym dała im szansę.