Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wiesz co? Wet powiedział, że za ok 2 tygodnie będziemy mogły razem iść na spacer z psami bez obaw o to, że któraś z Was( Ty i panny..) zostanie gwałcona przez Orienta! Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Wiesz co? Wet powiedział, że za ok 2 tygodnie będziemy mogły razem iść na spacer z psami bez obaw o to, że któraś z Was( Ty i panny..) zostanie gwałcona przez Orienta! No to super, pójdziemy do Bażantarni. A ja wróciłam z Zuzką jakieś 30 minut temu z wieczornego biegania. Biegałyśmy na boisku, zrobiłyśmy zaledwie kilometr, ale jak na pierwszą rundkę w zupełności wystarczy. Jestem zmęczona, jakbym biegła conajmniej o 5 razy dłuższą trasę, ale to dlatego, że zaliczyłam też dzisiaj rajd w Bażantarnii, bieganie po mieście z rozwieszaniem plakatów o zaginięciu psa, spacerze w schronisku... Życie jest ciężkie, ale lubię być zmęczona. Muszę się odchudzać, tak przy okazji, a i Zuzce kondycję wznowić! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gorzej niż amstaff :evil_lol: Zdjęcia super, mała prześliczna blondyneczka :) A ostatnie... pięknie razem wyglądacie :loveu: Quote
nero-maja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam! Widze ze Zuza pięknie pozuje na fotki! A zdjecia z beglakowego spacerku - świetne! Merdaski od NerWusa dla Zuzki, Pyzy i małej "pulpetowej" Wiktorii! ;] :] :) Quote
Rybc!a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nero-maja napisał(a):Witam! Widze ze Zuza pięknie pozuje na fotki! A zdjecia z beglakowego spacerku - świetne! Merdaski od NerWusa dla Zuzki, Pyzy i małej "pulpetowej" Wiktorii! ;] :] :) Ooo, kogo ja tu widzę? Cześć, miło mi cię tu powitać! Wpisz w profilu, że jesteś z Elbląga! Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mała Blond Podopieczna swoim usmiechem przebija Zuzkę! Oj, nie. Tak nie może być! ZUZKI NIKT NIE PRZEBIJE!!!:loveu::loveu::loveu: A uśmiechniętej Zuzki tym bardziej!!! Pzdr. Quote
Rybc!a Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Mała blondyneczka w następnym tygodniu się ze mną rozstanie :( Wyjeżdżają do Szkocji, prawdopodobnie na zawsze... Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szkoda.... Ale Zuzka jest śliczna! Napatrzeć się nie mogę! Quote
Rybc!a Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Gonitwa napisał(a):Szkoda.... Ale Zuzka jest śliczna! Napatrzeć się nie mogę! A mi w niedzielę powiedziano, że Zuzka jest za gruba! Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Toć jej prawie żebra widać! Ty jej chyba nie karmisz.... Quote
Rybc!a Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Gonitwa napisał(a):Toć jej prawie żebra widać! Ty jej chyba nie karmisz.... Karmię, karmię, daję się wyhasać i wybiegać, a oni mi tu , że pies za gruby :(. Quote
nero-maja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zuzka zagruba? A to dobry żart hyhyhy :) Zuzanna jest w sam raz i takie psy sa najładniejsze! ;) Pzdr Quote
Gonitwa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 nero-maja załóż Nerusiowi galerię:) :loveu: Rybc!a wiem, że karmisz a niunia(Zuzanka) po prostu schudła;), ale Orient też.. Aż obroże porobiły się za luźne!:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Rano pojechałam (bez psów) na plażę, do Krynicy Morskiej. Nie mogę się ruszyć, tak się opaliłam. Czuję, jakbym miała za mało skróry, tak jest naciągnięta. Potem wybrałam się do lasu, psy się wybiegały, porobiłam zdjęcia. Ale dodam je chyba dopiero jutro, razem z jutrzejszymi, bo wybieramy się do lasu, tyle tylko, ze do innej miejscowości- zwiedzać jakieś ruiny. Pozdrawiam was serdecznie Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Na przypieczoną skórę polecam jakiś balsam nawilżający lub po prostu... zsiadłe mleko/kefir... Pzdr. Quote
sztruksia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 W koncu udalo mi sie przejzec cala galerie zuzki, jest swietna:) sunia jest cudny i ma rewelacyjnie dlugi jezor, no i nie jest wcale za gruba:) Quote
nathaniel Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Rybc!a'] Muszę się odchudzać, tak przy okazji, a i Zuzce kondycję wznowić! Pojadę do Ciebie i Ci wleję. Głupia babo , ja Ci dam odchudzanie się! Ile masz wzrostu ? ja to się powinna odchudzac , norma to 56kg dla 164cm , a ja waże 62, więc mnie dziewczyno nie denerwuj;) :eviltong: Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='nathaniel']Pojadę do Ciebie i Ci wleję. Głupia babo , ja Ci dam odchudzanie się! Ile masz wzrostu ? ja to się powinna odchudzac , norma to 56kg dla 164cm , a ja waże 62, więc mnie dziewczyno nie denerwuj;) :eviltong: Mam jakieś 165cm, 167... A to zdjęcia, z wczoraj i dzisiaj: Ogolona Pyza w całej okazałości razem ze swoim kijem całkiem sporych gabarytów. Przedziwne drzewo. Uśmiechnięty dziubasek Energiczna Zuzanna Dwa w jednym Ścięty pień porośnięty mchem Wodołaz Lubimy ekstremalne przygody! Chodźmy dalej, chodźmy dalej! W lesie jest wspaniale Wyryte korzenie drzew Jak wam się podoba? Quote
basia0607 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Te sunie mają wielkie szczęscie ! otarły sie o schronisko ale Ryba je wypatrzyła !teraz tylko pozazdrościć im takiej rodziny ! BRAWO ! Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 nathaniel napisał(a):165-167 cm czyli jakieś 57-60kg Jakbym tyle ważyła, to bym była o wiele za gruba, źle bym się czuła. Teraz ważę jakieś 48/49, a wkurza mnie mój brzuch.Ale pracuję nad nim, robię brzuszki! Quote
nathaniel Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Okey. Fajnie. Ale co z wami jest do cholery dziewczyny. Te pieprzone czasy zmuszają was za pognią za lepsza firgurą?To nic, że bardzo łatwo otrzeć się o anoreksję, ba można na nią nie chorować ,a wyglądać jak anorektyczka. A co to jest lepsza figura? Dobra sorry, że przynudzam. Quote
Rybc!a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 nathaniel napisał(a):Okey. Fajnie. Ale co z wami jest do cholery dziewczyny. Te pieprzone czasy zmuszają was za pognią za lepsza firgurą?To nic, że bardzo łatwo otrzeć się o anoreksję, ba można na nią nie chorować ,a wyglądać jak anorektyczka. A co to jest lepsza figura? Dobra sorry, że przynudzam. Nathaniel, to miłe, że się troszczysz ;) Ale nie martw się, mimo tego, że robię brzuszki i dużo chodzę na spacery, to jem w normalnych ilościach i wcale sobie czasem nie oszczędzam ;) Quote
nathaniel Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Troszczę się, bo Cię lubię. Lubię czytać Twoje posty, bo jesteś naprawdę bardzo fajna ;) Quote
Recommended Posts