Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Wiesz co? Wet powiedział, że za ok 2 tygodnie będziemy mogły razem iść na spacer z psami bez obaw o to, że któraś z Was( Ty i panny..) zostanie gwałcona przez Orienta!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Wiesz co? Wet powiedział, że za ok 2 tygodnie będziemy mogły razem iść na spacer z psami bez obaw o to, że któraś z Was( Ty i panny..) zostanie gwałcona przez Orienta!

No to super, pójdziemy do Bażantarni.

A ja wróciłam z Zuzką jakieś 30 minut temu z wieczornego biegania. Biegałyśmy na boisku, zrobiłyśmy zaledwie kilometr, ale jak na pierwszą rundkę w zupełności wystarczy. Jestem zmęczona, jakbym biegła conajmniej o 5 razy dłuższą trasę, ale to dlatego, że zaliczyłam też dzisiaj rajd w Bażantarnii, bieganie po mieście z rozwieszaniem plakatów o zaginięciu psa, spacerze w schronisku...
Życie jest ciężkie, ale lubię być zmęczona.
Muszę się odchudzać, tak przy okazji, a i Zuzce kondycję wznowić!

Posted

Witam! Widze ze Zuza pięknie pozuje na fotki! A zdjecia z beglakowego spacerku - świetne! Merdaski od NerWusa dla Zuzki, Pyzy i małej "pulpetowej" Wiktorii! ;] :] :)

Posted

nero-maja napisał(a):
Witam! Widze ze Zuza pięknie pozuje na fotki! A zdjecia z beglakowego spacerku - świetne! Merdaski od NerWusa dla Zuzki, Pyzy i małej "pulpetowej" Wiktorii! ;] :] :)

Ooo, kogo ja tu widzę?
Cześć, miło mi cię tu powitać!
Wpisz w profilu, że jesteś z Elbląga!

Posted

Mała Blond Podopieczna swoim usmiechem przebija Zuzkę! Oj, nie. Tak nie może być! ZUZKI NIKT NIE PRZEBIJE!!!:loveu::loveu::loveu: A uśmiechniętej Zuzki tym bardziej!!!
Pzdr.

Posted

Gonitwa napisał(a):
Toć jej prawie żebra widać! Ty jej chyba nie karmisz....

Karmię, karmię, daję się wyhasać i wybiegać, a oni mi tu , że pies za gruby :(.

Posted

nero-maja załóż Nerusiowi galerię:) :loveu:
Rybc!a wiem, że karmisz a niunia(Zuzanka) po prostu schudła;), ale Orient też.. Aż obroże porobiły się za luźne!:evil_lol:

Posted

Rano pojechałam (bez psów) na plażę, do Krynicy Morskiej.
Nie mogę się ruszyć, tak się opaliłam. Czuję, jakbym miała za mało skróry, tak jest naciągnięta.
Potem wybrałam się do lasu, psy się wybiegały, porobiłam zdjęcia. Ale dodam je chyba dopiero jutro, razem z jutrzejszymi, bo wybieramy się do lasu, tyle tylko, ze do innej miejscowości- zwiedzać jakieś ruiny.
Pozdrawiam was serdecznie

Posted

[quote name='Rybc!a']
Muszę się odchudzać, tak przy okazji, a i Zuzce kondycję wznowić!

Pojadę do Ciebie i Ci wleję.
Głupia babo , ja Ci dam odchudzanie się!
Ile masz wzrostu ?
ja to się powinna odchudzac , norma to 56kg dla 164cm , a ja waże 62, więc mnie dziewczyno nie denerwuj;) :eviltong:

Posted

[quote name='nathaniel']Pojadę do Ciebie i Ci wleję.
Głupia babo , ja Ci dam odchudzanie się!
Ile masz wzrostu ?
ja to się powinna odchudzac , norma to 56kg dla 164cm , a ja waże 62, więc mnie dziewczyno nie denerwuj;) :eviltong:

Mam jakieś 165cm, 167...

A to zdjęcia, z wczoraj i dzisiaj:
Ogolona Pyza w całej okazałości razem ze swoim kijem całkiem sporych gabarytów.

Przedziwne drzewo.

Uśmiechnięty dziubasek

Energiczna Zuzanna

Dwa w jednym

Ścięty pień porośnięty mchem

Wodołaz

Lubimy ekstremalne przygody!

Chodźmy dalej, chodźmy dalej!

W lesie jest wspaniale

Wyryte korzenie drzew

Jak wam się podoba?

Posted

nathaniel napisał(a):
165-167 cm
czyli jakieś
57-60kg

Jakbym tyle ważyła, to bym była o wiele za gruba, źle bym się czuła.
Teraz ważę jakieś 48/49, a wkurza mnie mój brzuch.Ale pracuję nad nim, robię brzuszki!

Posted

Okey.
Fajnie.

Ale co z wami jest do cholery dziewczyny.
Te pieprzone czasy zmuszają was za pognią za lepsza firgurą?To nic, że bardzo łatwo otrzeć się o anoreksję, ba można na nią nie chorować ,a wyglądać jak anorektyczka.
A co to jest lepsza figura?

Dobra sorry, że przynudzam.

Posted

nathaniel napisał(a):
Okey.
Fajnie.

Ale co z wami jest do cholery dziewczyny.
Te pieprzone czasy zmuszają was za pognią za lepsza firgurą?To nic, że bardzo łatwo otrzeć się o anoreksję, ba można na nią nie chorować ,a wyglądać jak anorektyczka.
A co to jest lepsza figura?

Dobra sorry, że przynudzam.

Nathaniel, to miłe, że się troszczysz ;)
Ale nie martw się, mimo tego, że robię brzuszki i dużo chodzę na spacery, to jem w normalnych ilościach i wcale sobie czasem nie oszczędzam ;)