Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelew zrobiłam dzisiaj. Przepraszam za opóźnienie. Jutro powinien dojść :) Kreseczka ma jeszcze: 233,12
Lubię ten wątek i Was :) z wielu powodów, ale m.in. dlatego, że nigdy nie było tutaj kłótni :) Dzięki, że taką fajna atmosferę udało nam się tu stworzyć :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-ja napisał(a):
Przelew zrobiłam dzisiaj. Przepraszam za opóźnienie. Jutro powinien dojść :) Kreseczka ma jeszcze: 233,12
Lubię ten wątek i Was :) z wielu powodów, ale m.in. dlatego, że nigdy nie było tutaj kłótni :) Dzięki, że taką fajna atmosferę udało nam się tu stworzyć :)

Nooo.. właśnie podczytuję sobie jeden wątek ..:errrr::ekmm:(heroiczna walka o życie szczeniątek)
Muszę sobie wkleić banerek Witki w podpis..Piękne utkałaś banerki Polubiś..:cool3:

Posted

[quote name='go-ja']Zaktualizowałam post z rozliczeniem. Dopisałam ogłoszenia i zostało: 212,52 zł
Ren W - które szczeniątka masz na myśli? :)
Te od Bianki.. podziwiam Kobietę, bo ja za cholerę bym nie wydoliła..:roll:

Posted

każda z nas ma inny banerek :) ale polubek dała nam wybór :)

od której Bianki? Bianki0? ja nic nie słyszałam... RenW jakbyś szybciej wróciła w swoje rejony to daj znać, bo tamta sprawa stoi w miejscu i chyba czeka na Ciebie...

wiecie, że za kilka dni to już czwarty miesiąc... taki fajny pies, pierwszy, który tak szybko nauczył się załatwiania na podwórku, pierwszy taki ciapowaty, pierwszy uśmiechający się, pierwszy taki inny niż wszystkie :)

Jeszcze tydzień cieczki....całe szczęście :) Witka już załapała, że trzeba tam sobie czyścić - Melka Ją nauczyła :) a cieczka to zaskoczyła i nas, ale bardziej chyba Witę :)

Posted

cioteczki nie wynoście mnie na piedestały z tymi banerkami, robię je bo w ten sposób mogę pomóc a i cieszę się niesamowicie jak te banerki przynoszą szczęście i maluszki znajdują domki

Posted

sprawa wygląda tak, że chyba coś się ruszyło, przynajmniej są jakieś telefony.Dziś był jeden bardzo sensowny, już jutro mieli przyjechać ludzie z Tomaszowa Mazowieckiego, ale Pani zadzwoniła po rozmowie z mężem i powiedziała, że najpierw jutro pojadą jeszcze do schroniska sprawdzić inną sunię czy dogada się z ich własną, jak się nie dogada, to przyjadą za tydzień zobaczyć się z Witką... Było jedno zapytanie mailowe, odpisałam, ale tak mi się wydaje, że to taka decyzja niezbyt przemyślana, bo tylko dwa pytania ile w kłębie i czy przywieziemy, odpisałam zobaczę czy się odezwą, mam nadzieję, że wizyta, umowa i sterylka ich nie zrazi :)

idą też ulotki we Wrocławiu i zobaczymy jak będzie.

coś drgnęło!

Posted

RenW napisał(a):
Te od Bianki.. podziwiam Kobietę, bo ja za cholerę bym nie wydoliła..:roll:

No ja też podziwiam, zwłaszcza, że to 'moja sprawka' jak już pewnie doczytałaś. Mam nadzieję, że Pani Bianka odpocznie, gdy Ekostraż przejmie Kluseczki :)

Posted

my też się przywitamy :) Witka boi się kotów... kicia na Witkę syknęła i Witka dostała trzęsiawki, a później tylko obserwowała co wyprawia kotek z bezpiecznej odległości.

Posted

chyba na to już nie ma szans :) kotek jest maleńki 3 miesiące, wielkości prawdziwego dorosłego królika minaturki, ale syknął i już z Witką ustawił relacje :)

Posted

tripti napisał(a):
chyba na to już nie ma szans :) kotek jest maleńki 3 miesiące, wielkości prawdziwego dorosłego królika minaturki, ale syknął i już z Witką ustawił relacje :)

A jak Melcia i Dianka zareagowlay na kicie??

Posted

zaraz biorę się za zgrywanie zdjęć kotka, może coś z tego będzie, to wrzucę je na wątek konstanciński. Diana, która kotów nie lubi w odwiedzinach u kotka w pokoju zareagowała stoickim spokojem, była na smyczy, patrzły się na siebie, kotek troszkę nawet przysypiał z nudów ;) ale nie było ani warczenia, ani marszczenia nosa, ani naciągniętej smyczy, bardzo spokojnie, lepiej przyjęła kotka niż niejednego psa do domu... ale i tak Jej nie ufam :) natomiast najmniejszy kurdupelek czyli Melcia to tragedia... szczekała, język na wierzchu, wierzgała na smyczy, skakała. Kicia spokojnie na to patrzyła, ale już Melce podziękowałam, bo nie nadaje się do takiego zapoznawania. Fajnie teraz, że można towarzystwo wyprosić na podwórko, bo nie jest jeszcze za zimno, także kotek dziś spędził dzień głównie z nami i z Witką, wtedy może chodzić i robić co chce, Wita tylko obserwuje i już się nie trzęsie :) Nie spodobało się Witce to, że kicia poszła do Jej miski wyjadać karmę, warknęła nawet ostrzegawczo, ale z odległości bezpiecznej :) Nie znamy swoich psów, bo myśleliśmy, że większy problem będzie z Dianą, a tu takie zaskoczenie ze strony Melci, chociaż może bardziej to spowodowane jest przez Jej adhd. Ważne, żeby przyzwyczaić je do swoich zapachów, bo ponoć to o to się rozchodzi. Co gorsze kotek kaszle troszkę:(

Posted

Justynko, moim zdaniem o ten zapach się roznosi, ale wiesz - ja się nie znam zbyt dobrze ;) ale tak mi się wydaje :)

A czy kociak ma jakiekolwiek szczepienia??

Podeslij mi proszę watek na ktorym wrzucicsz zdjecia kota. BTW, telefon stacjonarny do dzisiaj mi nie dziala....

Posted

nie ma szczepień, dopiero za dwa tygodnie... On w zimnie siedział i może troszkę przeziębił się, kurcze ja nie znam się na kotkach, ale nie wygląda na chorego oprócz tego kaszlu, to je i wszystko pozostałe jest w normie, poza tym w końcu z lecznicy wyszedł...

przepraszam za ten telefon :(

Posted

Ale telefon zepsuty to nie przez Ciebie, Coś mi się popsuło hehe ważne, że mam komórke ;)

A co do kotka, to mozna Mu podaeac jakies leki na kaszelek? Moze warto zapytać jakiegoś weta?? Pewnie się podziębił maluszek...

Posted

został Witce nawyk z budy w schronisku, na kimś i z kimś dobrze się śpi :)

dostały po uchu, Witka ucha pilnowała, ale nie jadła, nosiła w zebach, a później schowała pod choinką:

Posted

walczę z początkiem wątku, już trochę się udało, pierwsze to edycja nie zawsze działa, drugie to ciężko się przekopać przez wątek i pozbierać informacje, trochę stron nabiłyśmy :)