feliksik Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tripi - prześlij mi proszę tekst i zdjęcie - którą mam ogłaszać na maila: [email protected], bo nadal nie otrzymałam, a mogę już sunię dać na Onet Quote
polubek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ciotki brnę przez wątek, ale jest ciężko które sunieczki są jeszcze do adopcji? Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 polubek napisał(a):ciotki brnę przez wątek, ale jest ciężko które sunieczki są jeszcze do adopcji? Jest tylko jedna!! Lepiej nie brnij przez watek hehe ;) Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='tripti']jeszcze sztuk kilka: została jedna ostatnia ruda Witka czyli Kreska. mmd może sprawdzi mi jeden domek w Łodzi, Pani zgodziła się na wizytę, ale jeszcze nie wiadomo dla kogo to będzie domek i jaka będzie opinia. Quote
polubek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Jest tylko jedna!! Lepiej nie brnij przez watek hehe ;) uduszę normalnie uduszę :) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 polubek napisał(a):uduszę normalnie uduszę :) Hehe moze byc ciezko przebrnac :D Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='tripti']tak wygląda układ na kanapie, tyle że zazwyczja koc jest "skotłowany" w jedną gamołkę po intensywnych zabawach: tak czekamy po spacerze na posiłek: tak trochę pozuję, bo mam z czym ;) tak też przypozuję, bardziej romantycznie:) a tu pokażę uszy stojące: może coś z tych się nada. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mialam telefon w sprawie Witki, ale pani szukala psa na podworko, wiec odpadl. Poza tym jakas dziwna ta kobieta byla... Quote
feliksik Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tripi - ok - historię już mam, zdjęcie też - wysłałam na Onet. jak sięukaże to dam znać,chociaż może ten domek który masz upatrzony wcześniej wypali Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Mialam telefon w sprawie Witki, ale pani szukala psa na podworko, wiec odpadl. Poza tym jakas dziwna ta kobieta byla... skąd ta Pani? ta co dzwoniła do mnie była z Łodzi i nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo szuka jakiegokolwiek psa, najlepiej szczeniaka... do mieszkania, ale z tego co wiem to dzwoniła gdzieś jeszcze, bo twierdzi, że nagrała mi wiadomość na poczcie, a ja nie mam poczty. feliksik dziękuje, ja sprawdzę jeszcze w outlooku co się stało z tym mailem. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tripti napisał(a):skąd ta Pani? ta co dzwoniła do mnie była z Łodzi i nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo szuka jakiegokolwiek psa, najlepiej szczeniaka... do mieszkania, ale z tego co wiem to dzwoniła gdzieś jeszcze, bo twierdzi, że nagrała mi wiadomość na poczcie, a ja nie mam poczty. feliksik dziękuje, ja sprawdzę jeszcze w outlooku co się stało z tym mailem. Numer do Pani - 042 717-65-2*. To chyba kierunkowy z Łodzi... Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Numer do Pani - 042 717-65-2*. To chyba kierunkowy z Łodzi... właśnie do Niej przed chwilą oddzwoniłam, bo smsa dostałam, że nieodebrane... tia - odpada zdecydowanie! zgodnie z tym wszystkim to Witka jest w gratce drukowanej na terenie Łodzi dziś. Od 16 do 20 nie będę mogła dziś odbierać telefonu, także jakby ktoś jeszcze dzwonił, to nie panikujcie, że nie ma kontaktu:) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tripti napisał(a):właśnie do Niej przed chwilą oddzwoniłam, bo smsa dostałam, że nieodebrane... tia - odpada zdecydowanie! zgodnie z tym wszystkim to Witka jest w gratce drukowanej na terenie Łodzi dziś. Od 16 do 20 nie będę mogła dziś odbierać telefonu, także jakby ktoś jeszcze dzwonił, to nie panikujcie, że nie ma kontaktu:) dzwonilas do tej pani ktora do mnie dzwonila?? Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 obraczus87 napisał(a):dzwonilas do tej pani ktora do mnie dzwonila?? tak, dlatego, że później dopiero zobaczyłam wpis na forum, a wcześniej dostałam smsa z nieodebranym połączeniem, ta sama Pani bo porównałam numery i te same chęci. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tripti napisał(a):tak, dlatego, że później dopiero zobaczyłam wpis na forum, a wcześniej dostałam smsa z nieodebranym połączeniem, ta sama Pani bo porównałam numery i te same chęci. Acha... ja z nia zamieniłam dosłownie kilka zdań i od razu odpadła. Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Acha... ja z nia zamieniłam dosłownie kilka zdań i od razu odpadła. ja też szybko i na temat też, ja przynajmniej mam tak, że jak rozmawiam, albo nie mam chwilę zasięgu, to jak ktoś dzwoni to przychodzi mi wiadomość smsem i odruchowo oddzwaniam. Nie chodziło o żadne sprawdzanie! to tak na wszelki wypadek :) po prostu za późno zauważyłam. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tripti napisał(a):ja też szybko i na temat też, ja przynajmniej mam tak, że jak rozmawiam, albo nie mam chwilę zasięgu, to jak ktoś dzwoni to przychodzi mi wiadomość smsem i odruchowo oddzwaniam. Nie chodziło o żadne sprawdzanie! to tak na wszelki wypadek :) po prostu za późno zauważyłam. Ale nawet tak nie pomyślałam ;) ja i tak jak ktoś zadzwoni i osoba wyda mi sie oki, to wtedy przekieruje do Ciebie :) Quote
go-ja Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kreseczko Ślicznoto - domeczek gdzies jest, Ty się nic nie martw :) Cioteczki z Tobą czekają :) Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 czekają czekają, dziękuje bardzo pięknie za banerki, do wyboru do koloru :) Quote
feliksik Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kreseczka już na Onecie: http://pies.onet.pl/54452,26,0,kreseczka_-_szczeniak_piekny__wyjatkowy__idealny,artykul.html Quote
feliksik Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 powodzenia małej życzę - śliczniutka jest Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 PROSZĘ O POMOC! 7 MALUCHÓW KOCZUJE POD CMENTARZEM ! ZA CHWILĘ SKOŃCZĄ TRAGICZNIE :( http://www.dogomania.pl/threads/194977-7MALUCHÓW-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BOKRU-błagam-o-pomoc-ONE-ZGINĄ-TRAGICZNIE Quote
tripti Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 feliksik - dziękuje bardzo :) a tutaj ulotka od Paji, będzie rozdawana w ten weekend, w sumie 200 ulotek i 20 plakatów. info na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/194458-Rozniose-ulotki-plakaty-10miejsc-na-następny-weekend!!-Miejsce-rozdawania-Smolec!!!/page6 go-ja, udało się zrobić przelew za te ulotki? wysłałam pw, ale nie dostałam odp, posłałam też maila za pośrednictwem Marty, bo Twojego gdzieś zapodziałam. Quote
Recommended Posts