Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tripti']jeszcze sztuk kilka:

została jedna ostatnia ruda Witka czyli Kreska.

mmd może sprawdzi mi jeden domek w Łodzi, Pani zgodziła się na wizytę, ale jeszcze nie wiadomo dla kogo to będzie domek i jaka będzie opinia.

Posted

[quote name='tripti']tak wygląda układ na kanapie, tyle że zazwyczja koc jest "skotłowany" w jedną gamołkę po intensywnych zabawach:

tak czekamy po spacerze na posiłek:

tak trochę pozuję, bo mam z czym ;)

tak też przypozuję, bardziej romantycznie:)

a tu pokażę uszy stojące:

może coś z tych się nada.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mialam telefon w sprawie Witki, ale pani szukala psa na podworko, wiec odpadl. Poza tym jakas dziwna ta kobieta byla...

skąd ta Pani? ta co dzwoniła do mnie była z Łodzi i nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo szuka jakiegokolwiek psa, najlepiej szczeniaka... do mieszkania, ale z tego co wiem to dzwoniła gdzieś jeszcze, bo twierdzi, że nagrała mi wiadomość na poczcie, a ja nie mam poczty.

feliksik dziękuje, ja sprawdzę jeszcze w outlooku co się stało z tym mailem.

Posted

tripti napisał(a):
skąd ta Pani? ta co dzwoniła do mnie była z Łodzi i nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo szuka jakiegokolwiek psa, najlepiej szczeniaka... do mieszkania, ale z tego co wiem to dzwoniła gdzieś jeszcze, bo twierdzi, że nagrała mi wiadomość na poczcie, a ja nie mam poczty.

feliksik dziękuje, ja sprawdzę jeszcze w outlooku co się stało z tym mailem.

Numer do Pani - 042 717-65-2*. To chyba kierunkowy z Łodzi...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Numer do Pani - 042 717-65-2*. To chyba kierunkowy z Łodzi...

właśnie do Niej przed chwilą oddzwoniłam, bo smsa dostałam, że nieodebrane... tia - odpada zdecydowanie! zgodnie z tym wszystkim to Witka jest w gratce drukowanej na terenie Łodzi dziś. Od 16 do 20 nie będę mogła dziś odbierać telefonu, także jakby ktoś jeszcze dzwonił, to nie panikujcie, że nie ma kontaktu:)

Posted

tripti napisał(a):
właśnie do Niej przed chwilą oddzwoniłam, bo smsa dostałam, że nieodebrane... tia - odpada zdecydowanie! zgodnie z tym wszystkim to Witka jest w gratce drukowanej na terenie Łodzi dziś. Od 16 do 20 nie będę mogła dziś odbierać telefonu, także jakby ktoś jeszcze dzwonił, to nie panikujcie, że nie ma kontaktu:)

dzwonilas do tej pani ktora do mnie dzwonila??

Posted

obraczus87 napisał(a):
dzwonilas do tej pani ktora do mnie dzwonila??

tak, dlatego, że później dopiero zobaczyłam wpis na forum, a wcześniej dostałam smsa z nieodebranym połączeniem, ta sama Pani bo porównałam numery i te same chęci.

Posted

tripti napisał(a):
tak, dlatego, że później dopiero zobaczyłam wpis na forum, a wcześniej dostałam smsa z nieodebranym połączeniem, ta sama Pani bo porównałam numery i te same chęci.

Acha... ja z nia zamieniłam dosłownie kilka zdań i od razu odpadła.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Acha... ja z nia zamieniłam dosłownie kilka zdań i od razu odpadła.

ja też szybko i na temat też, ja przynajmniej mam tak, że jak rozmawiam, albo nie mam chwilę zasięgu, to jak ktoś dzwoni to przychodzi mi wiadomość smsem i odruchowo oddzwaniam. Nie chodziło o żadne sprawdzanie! to tak na wszelki wypadek :) po prostu za późno zauważyłam.

Posted

tripti napisał(a):
ja też szybko i na temat też, ja przynajmniej mam tak, że jak rozmawiam, albo nie mam chwilę zasięgu, to jak ktoś dzwoni to przychodzi mi wiadomość smsem i odruchowo oddzwaniam. Nie chodziło o żadne sprawdzanie! to tak na wszelki wypadek :) po prostu za późno zauważyłam.

Ale nawet tak nie pomyślałam ;) ja i tak jak ktoś zadzwoni i osoba wyda mi sie oki, to wtedy przekieruje do Ciebie :)

Posted

feliksik - dziękuje bardzo :)

a tutaj ulotka od Paji, będzie rozdawana w ten weekend, w sumie 200 ulotek i 20 plakatów.

info na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/194458-Rozniose-ulotki-plakaty-10miejsc-na-następny-weekend!!-Miejsce-rozdawania-Smolec!!!/page6

go-ja, udało się zrobić przelew za te ulotki? wysłałam pw, ale nie dostałam odp, posłałam też maila za pośrednictwem Marty, bo Twojego gdzieś zapodziałam.