Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilk_a']allegro Kreseczki

go-ja masz dane ? :) co z aukcją Pięknej ? wznawiać ?

allegro Witki. Ta gazeta w łodzi to drukowana gratka, która co środę wychodzi razem z dziennikiem łódzkim. Mam takie pytanie, czy mogłabym dostać jakiś jeden w pierwszych postów? chciałabym tam wrzucać najnowsze ogłoszenia, tekst do ogłoszeń itd, byłoby wszystko na początku, bo później jest kopanie w dziesiątkach stron wątku... Tytuł - zmienimy? została jedna z czterech.

Posted

ok, to już wszystko wiem.

Jaką Witka ma obfitą cieczkę... pierwszy raz coś takiego widzę, przy moich dwóch suczkach to ich cieczka była praktycznie niewidoczna, a ta krwawi bardzo, ale apetyt już w normie i zachowanie też, więc chyba po prostu tak ma. Chodzi od czasu do czasu w bawełnianych gatkach, wczoraj w pośpiechu brałam ją na spacer do tego myślałam o czymś innym i zapomniałam zdjąć tych gatek, a ta jakby nigdy nic kucnęła i narobiła w majtki, było pranie (wodą) kupra:) gapa, że gapa i ja też :)

Posted

Justynko oplulam monitor :) dzieki za poprawe humoru :) padam na ryjek.. wrocilam z uczelni.. jutro i w ndz to samo o jejciu...

Myslalam ze Ty bedziesz miala 1 post tez :) ale tak tez jest dobrze :)

Posted

no właśnie Maupa4 (dziękuje za bardzo szybkie działanie) pytała się czy chcę też ten pierwszy, ale to musi Aneta wypowiedzieć się na ten temat :) poza tym w tym pierwszym jest cała historia, więc nie wiem czy coś się tam jeszcze zmieści... a może Ty weźmiesz pierwszy masz większą wprawę, czy za dużo?

na początek wątku przetransportuję zdjęcia, teksty do ogłoszeń i to gdzie była ogłoszona.

Dziś zadzwonił telefon w sprawie psa... niestety w sprawie Metaxy, która już dawno na swoim. Może znacie jakiegoś postawnego psa, z większych, takiego obronnego z silną psychiką?

Posted

chyba tak... Plakatu jeszcze nie ma :( tylko z tym gumtree to jest tak, mmd mi powiedziała, że nie można mieć dwóch ogłoszeń na tego samego psa, bo mogą kogoś zablokować... a jeszcze było gumtree koosiek.

Posted

tripti napisał(a):
chyba tak... Plakatu jeszcze nie ma :( tylko z tym gumtree to jest tak, mmd mi powiedziała, że nie można mieć dwóch ogłoszeń na tego samego psa, bo mogą kogoś zablokować... a jeszcze było gumtree koosiek.

Mnie zawsze wyskakuje gdy ogłoszenie danego psiaka juz jest. To może poproś Koosiek po prostu o to, aby zrobiła wyróżnienie?? :)

Posted

polubek napisał(a):
ciocie jestem, zaraz przrjrzę wątek i zrobię jakieś banerki

o dziękuje :) bedzie łatwiej się dostać po banerku :)

chciałam powrzucać w pierwsze posty część zdjęć, a edycja nie chce mi zapisać jak narazie :(