obraczus87 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Trzymam kciuji. Do lodzi bliziutko... Quote
obraczus87 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 LILK_A mozesz mi podeslac link do zakonczonej aukcji Kreseczki?? Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='lilk_a']allegro Kreseczki go-ja masz dane ? :) co z aukcją Pięknej ? wznawiać ? allegro Witki. Ta gazeta w łodzi to drukowana gratka, która co środę wychodzi razem z dziennikiem łódzkim. Mam takie pytanie, czy mogłabym dostać jakiś jeden w pierwszych postów? chciałabym tam wrzucać najnowsze ogłoszenia, tekst do ogłoszeń itd, byłoby wszystko na początku, bo później jest kopanie w dziesiątkach stron wątku... Tytuł - zmienimy? została jedna z czterech. Quote
obraczus87 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Justynko napisz do Moda. Ja pisalam na samym poczatku ale wtedy byly problemy...... i nie stalam sie właścicielką watku. Ale teraz mysle, że problemów nie ma :) Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 a Marta to teraz na Ciebie czy na mnie? bo mi to bez różnicy, tak tylko zaproponowałam, zeby było sprawniej... Quote
feliksik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 tripi podeślij mi jak możesz jakiś dłuższy tekst tej sunieczki, którą miałam wstawić na onet z fajnym zdjęciem na [email protected] , zajmę się tym w przyszłym tygodniu i pewnie sie ukaże za niedługo Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 podeślę, bardzo dziękuje za pamięć :) a ile fotek? czy tylko jedną wybrać? wyślę tekst ten, z którym ostatnio ogłaszamy (pasuje dziewczyny?). Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ok, to już wszystko wiem. Jaką Witka ma obfitą cieczkę... pierwszy raz coś takiego widzę, przy moich dwóch suczkach to ich cieczka była praktycznie niewidoczna, a ta krwawi bardzo, ale apetyt już w normie i zachowanie też, więc chyba po prostu tak ma. Chodzi od czasu do czasu w bawełnianych gatkach, wczoraj w pośpiechu brałam ją na spacer do tego myślałam o czymś innym i zapomniałam zdjąć tych gatek, a ta jakby nigdy nic kucnęła i narobiła w majtki, było pranie (wodą) kupra:) gapa, że gapa i ja też :) Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Maupa4 - mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam, robię kropeczki w 7 postach........... Quote
obraczus87 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Justynko oplulam monitor :) dzieki za poprawe humoru :) padam na ryjek.. wrocilam z uczelni.. jutro i w ndz to samo o jejciu... Myslalam ze Ty bedziesz miala 1 post tez :) ale tak tez jest dobrze :) Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 no właśnie Maupa4 (dziękuje za bardzo szybkie działanie) pytała się czy chcę też ten pierwszy, ale to musi Aneta wypowiedzieć się na ten temat :) poza tym w tym pierwszym jest cała historia, więc nie wiem czy coś się tam jeszcze zmieści... a może Ty weźmiesz pierwszy masz większą wprawę, czy za dużo? na początek wątku przetransportuję zdjęcia, teksty do ogłoszeń i to gdzie była ogłoszona. Dziś zadzwonił telefon w sprawie psa... niestety w sprawie Metaxy, która już dawno na swoim. Może znacie jakiegoś postawnego psa, z większych, takiego obronnego z silną psychiką? Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kochana ja nie dam rady kolejnego pierwszego postu... i tak zawartosc pierwszego postu jest moja.. Aneta wyraziła juz wtedy zgodę na przepisanie watku. A co do psiaka... to z duzych znam tylko Venus - http://www.dogomania.pl/threads/192353-Pom%C3%B3%C5%BCcie-cioteczki-smutek-i-depresja-j%C4%85-zabija%C5%82a!!Deklarcji-30z%C5%82!!-d%C5%82ug-w-hoteliku Quote
tripti Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dzięki za Venus, już właśnie zadałam pytanie na Jej wątku. Zobaczymy, bo może akurat :) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witeczko przepraszam, ale zaproszę Cioteczki na watek mamy Krecików :) Sunia pochodzi z miejsce w którym mieszkały Dziewczynki :( http://www.dogomania.pl/threads/194858-Matka-która-uratowała-2-z-8-szczeniaków.-POMÓŻMY-JEJ!-Jej-dom-UMIERALNIA! Quote
_Goldenek2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dalej nikt nie interesuje sie Witeczką? :( Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Dalej nikt nie interesuje sie Witeczką? :( Do mnie nikt nie dzwonił w Jej sprawie :( Quote
tripti Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 do mnie też nie, nawet z drukowanej gratki w łodzi... Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To robimy allegro i gumtree ponownie?? Gdyby Isadorka zrobila plakat, wywiesilabym Go u siebie. Quote
tripti Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 chyba tak... Plakatu jeszcze nie ma :( tylko z tym gumtree to jest tak, mmd mi powiedziała, że nie można mieć dwóch ogłoszeń na tego samego psa, bo mogą kogoś zablokować... a jeszcze było gumtree koosiek. Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 tripti napisał(a):chyba tak... Plakatu jeszcze nie ma :( tylko z tym gumtree to jest tak, mmd mi powiedziała, że nie można mieć dwóch ogłoszeń na tego samego psa, bo mogą kogoś zablokować... a jeszcze było gumtree koosiek. Mnie zawsze wyskakuje gdy ogłoszenie danego psiaka juz jest. To może poproś Koosiek po prostu o to, aby zrobiła wyróżnienie?? :) Quote
polubek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ciocie jestem, zaraz przrjrzę wątek i zrobię jakieś banerki Quote
tripti Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 polubek napisał(a):ciocie jestem, zaraz przrjrzę wątek i zrobię jakieś banerki o dziękuje :) bedzie łatwiej się dostać po banerku :) chciałam powrzucać w pierwsze posty część zdjęć, a edycja nie chce mi zapisać jak narazie :( Quote
Recommended Posts