Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Nie wiadomo jeszcze. Dzisiaj NASZA Osoba wyszła ze schronu po 21, jutro siedzi tam cały dzień. Jednak jutro go-ja bedzie wszystko ustalac, tak aby Dziewczynki przyjechały jak najszybciej. Teraz MUSI byc juz tylko lepiej, skoro zapadla dla nas pozytywna decyzja...[/QUOTE] Jasne:)...kurcze oby udało się szybko zadziałać...trzymam kciuki!!! Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jasne:)...kurcze oby udało się szybko zadziałać...trzymam kciuki!!![/QUOTE] Mam nadzieje. Go-ja jutro zapyta o wszystko i zapewne uzyska informacje wszystkie. juz nie moge doczekac sie momentu, kiedy dwa kolejne istnienia dostaną swoja szansę bycia szczesliwym i kochanym :) Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Jejcia, az monitor oplułam :roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::megagrin: a więc warto obcowac ze mną, chocby dla braku robali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CIOTECZKO GO-JA donoszę, iż POSTY numer 3 i 4 należą JUŻ DO CIEBIE :) :) :)[/QUOTE] A widzisz, jakie wszechstronne zastosowanie masz!:cool3::cool3::evil_lol: A pluwaj, a co nam to!:diabloti: Mój laptop, to znaczy mojego męża, bo to jego osobisty gadżet jest :diabloti:- oczywiście zagospodarowany przeze mnie:diabloti: - też już zdezelowany.. z leksza obklejony i ufafrany wymaga czyszczenia:evil_lol::evil_lol::D:D:D [quote name='Tora&Faro']Czyli co.....kiedy dziewczynki jadą do hotelu?[/QUOTE] Dobre pytanie..bo komplet deklaracji chyba jest... A jednak brakuje jeszcze trochę.. Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 swoja droga to chyba najbardziej ekspresowa zbiorka stalych deklaracji:) dziewczyny przechodzicie same siebie:D:D: Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Mam nadzieje. Go-ja jutro zapyta o wszystko i zapewne uzyska informacje wszystkie. juz nie moge doczekac sie momentu, kiedy dwa kolejne istnienia dostaną swoja szansę bycia szczesliwym i kochanym :)[/QUOTE] Dla takich chwil warto działać i żyć..!! :):) Człowiek po raz kolejny utwierdza się w przekonaniu że warto!!:) [quote name='Lu_Gosiak']swoja droga to chyba najbardziej ekspresowa zbiorka stalych deklaracji:) dziewczyny przechodzicie samych siebie:D:D:[/QUOTE] Brawa dla Dziewczyn! Akcja faktycznie ekspresowa! :):) Quote
Wisełka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A ja sobie tylko podniosę bo idę zaraz spać :p CO za koszmarna pogoda :razz:. Śpijcie smacznie maluszki :loveu: Quote
go-ja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dzięki Obraczus ZA WSZYSTKO :) :) :) Za zmianę pierwszego wątku, pogadania, a najbardziej za hotelik !!!! Zaraz tutaj zadziałam dalej ze wszystkim i jak tylko będą jakieś nowe informacje - napiszę :). Teraz przygotujemy dla suniek bazarek biżuteriowy :D BARDZO SIĘ CIESZĘ, że się tak to wszystko poukładało!!!! :) :) :) Całuję rączki wszystkich Cioteczek! Quote
Ellig Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam Wszystkich! Kochana Obraczus ja daje 30 kg karmy dla szczeniakow Hill'sa jest to bardzo "energetyczna" karma dlatego uwazam ze wystarczy dla 2 suniek na 2-3 miesiace.Moja dorosla suka wazaca 42 kg zjada miesiecznie 12 kg suchej karmy:) Quote
go-ja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='ellig']witam wszystkich! Kochana obraczus ja daje 30 kg karmy dla szczeniakow hill'sa jest to bardzo "energetyczna" karma dlatego uwazam ze wystarczy dla 2 suniek na 2-3 miesiace.moja dorosla suka wazaca 42 kg zjada miesiecznie 12 kg suchej karmy:)[/quote] dziękujemy!!! :) Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Ellig']Witam Wszystkich! Kochana Obraczus ja daje 30 kg karmy dla szczeniakow Hill'sa jest to bardzo "energetyczna" karma dlatego uwazam ze wystarczy dla 2 suniek na 2-3 miesiace.Moja dorosla suka wazaca 42 kg zjada miesiecznie 12 kg suchej karmy:)[/QUOTE] Witam, Witam :) ELLIG jak zwykle spadasz nam prosto z nieba :) BARDZO DZIEKUJEMY !!!!!! :) :) :) Jak juz wszystko bedzie wiadomo, umówie sie na odbiór :) :) Quote
Tora&Faro Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='obraczus87'] ELLIG jak zwykle spadasz nam prosto z nieba :) BARDZO DZIEKUJEMY !!!!!! :) :) :) Jak juz wszystko bedzie wiadomo, umówie sie na odbiór :) :)[/QUOTE] Gdyby potrzebna była pomoc w transporcie karmy to dajcie znać:)...zwłaszcza że mam kilka rzeczy dla Eli:) Quote
go-ja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [B]Mam jeszcze jedną DOBRĄ WIADOMOŚĆ:[/B] rozmawiałam z Bartkiem i Moniką. Nasze stałe deklaracje (czyli razem te 340 pln) mogą po adopcji dwóch pierwszych suczek zostać aktualne dla dwóch drugich 'dziewczynek' :). Jeśli będzie możliwość powtórzenia akcji i zabrania ich też do hoteliku - możemy je wyciągać, gdy tylko to będzie możliwe! :) :) :) Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Gdyby potrzebna była pomoc w transporcie karmy to dajcie znać:)...zwłaszcza że mam kilka rzeczy dla Eli:)[/QUOTE] Super, to chyba skorzystam :) [quote name='go-ja'][B]Mam jeszcze jedną DOBRĄ WIADOMOŚĆ:[/B] rozmawiałam z Bartkiem i Moniką. Nasze stałe deklaracje (czyli razem te 340 pln) mogą po adopcji dwóch pierwszych suczek zostać aktualne dla dwóch drugich 'dziewczynek' :). Jeśli będzie możliwość powtórzenia akcji i zabrania ich też do hoteliku - możemy je wyciągać, gdy tylko to będzie możliwe! :) :) :)[/QUOTE] SUPER !!!!!! :) :) Quote
Ellig Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Gdyby potrzebna była pomoc w transporcie karmy to dajcie znać:)...zwłaszcza że mam kilka rzeczy dla Eli:)[/QUOTE] Oczywiscie chetnie skorzystamy:)Dziekuje Tora&Faro.Od poniedzialku od 16 do piatku mam troche wiecej czasu.Od 28 czerwca do 4 lipca ....Zero:) Quote
Ewa Marta Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A kiedy będziecie podawać numer konta, na które można przesyłać swoje deklaracje? Gdyby pieniądze były potrzebne na już, bardzo proszę o PW. Jak tylko dostanę numer konta, przesyłam swoje jednorazowe 50 zł. Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Ewa Marta']A kiedy będziecie podawać numer konta, na które można przesyłać swoje deklaracje? Gdyby pieniądze były potrzebne na już, bardzo proszę o PW. Jak tylko dostanę numer konta, przesyłam swoje jednorazowe 50 zł.[/QUOTE] A to już Cioteczka Go-ja musi podac numery :) Go-ja poprosze Cię o to :) Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='kizimizi']podnosimy maluszki[/QUOTE] Też podniosę, bo nigdy tego nie robię ;) Quote
Tora&Faro Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Ellig']Oczywiscie chetnie skorzystamy:)Dziekuje Tora&Faro.Od poniedzialku od 16 do piatku mam troche wiecej czasu.Od 28 czerwca do 4 lipca ....Zero:)[/QUOTE] Świetnie...w takim razie domówimy się co do dnia i podjedziemy do Ciebie:) Quote
Ellig Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']Świetnie...w takim razie domówimy się co do dnia i podjedziemy do Ciebie:)[/QUOTE] Oczywiscie, zdzwonimy sie:) Quote
go-ja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Ewa Marta']A kiedy będziecie podawać numer konta, na które można przesyłać swoje deklaracje? Gdyby pieniądze były potrzebne na już, bardzo proszę o PW. Jak tylko dostanę numer konta, przesyłam swoje jednorazowe 50 zł.[/QUOTE] Jutro prześlę wszystkim, deklarującym wsparcie, nr konta. [B]Sunieczki we wtorek (najprawdopodobniej) pojadą do hoteliku.[/B] Wstępnie jesteśmy tak poumawiane :) :) :) Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='go-ja']Jutro prześlę wszystkim, deklarującym wsparcie, nr konta. [B]Sunieczki we wtorek (najprawdopodobniej) pojadą do hoteliku.[/B] Wstępnie jesteśmy tak poumawiane :) :) :)[/QUOTE] Bidulki będą rozdzielone, chyba nie ma innej alternatywy.. perspektywa się otwiera dla dwóch 'dziewczynek'.. może potem poszczęści się następnym dwom.. Quote
Recommended Posts