danka4u1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [IMG]http://www.psyimy.pl/UserFiles/Image/Artykuly/gadget/walizka1.jpg[/IMG] [B]OLINEK JUŻ JEST SPAKOWANY !!!![/B]------cioteczki i wujaszkowie:multi: jeszcze tylko [SIZE=3][COLOR=red]20[SIZE=2][COLOR=black] zł i ....w drogę:multi::multi: [COLOR=red]POMÓŻCIE,PROSZĘ[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Monika z Katowic Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Kto jeszcze pomoże OLINKOWI? Pięknie prosimy! Quote
kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Podskakuj pięknoto do góry po 20 zł na bilecik do domku:) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='kado']Podskakuj pięknoto do góry po 20 zł na bilecik do domku:)[/QUOTE] Kochanie:lol:, czyżby Olinek otrzymał od Ciebie [U][COLOR=red]brakujące 20 zł[/COLOR][/U] na " dopięcie walizki":multi::multi::multi: Dzieki, jak dobrze zacząć dzień z takimi ludźmi jak Ty.:multi::multi:[COLOR=red][U]DZIĘKI[/U]:lol:[/COLOR] Quote
kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Podnoszę swoją deklarację stałą do [B]15 zł:)[/B] Tylko [B]Olinku[/B] uciekaj już do domku!!!! Quote
kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='danka4u1']Kochanie:lol:, czyżby Olinek otrzymał od Ciebie [U][COLOR=red]brakujące 20 zł[/COLOR][/U] na " dopięcie walizki":multi::multi::multi: Dzieki, jak dobrze zacząć dzień z takimi ludźmi jak Ty.:multi::multi:[COLOR=red][U]DZIĘKI[/U]:lol:[/COLOR][/QUOTE] Cioteczko ja tylko podniosłam swoją deklarację do 15 zł:) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='kado']Cioteczko ja [B]tylko[/B] podniosłam swoją deklarację do 15 zł:)[/QUOTE] Tylko ??:multi: Chyba aż:multi: DZIĘKI:multi::multi: Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ja z Olinkiem tez witamy porannych gości:lol::lol: Quote
paulinken Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To ja bym chciała zmienić swoją deklarację jednorazową na stałą - 10 zł miesięcznie. Zaraz wpłacę. Quote
kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zgodnie z obietnicą posłusznie melduję, że deklarację za lipiec, tj. 15,00 złotyszy dla [B]Olinka [/B]wpłaciłam:) [B]Olin[/B] walichę możesz już domykać i uciekaj do domku:) Quote
ranias Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A ja witam przed południem wszystkich sympatyków Olinka.Piesiu w drogę, bo moja walizka na jutro już gotowa:-):-):-) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='ranias']A ja witam przed południem wszystkich sympatyków Olinka.Piesiu w drogę, bo moja walizka na jutro już gotowa:-):-):-)[/QUOTE] Ja też witam znowu skwarnym popołudnie Ranias czy jedziecie z Olinkiem [U]RAZEM:multi::lol::multi:[/U] [U] Byłoby psiakowi raźniej poznawać nowy, bezpieczny świat:multi::multi:[/U] Jak miło czytać takie optymistycznnie zakończone historie psie. [COLOR=red]To dzięki WAM[/COLOR] [COLOR=red]WSZYSTKIM:lol:[/COLOR] Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bardzo mi przykro, ale dziś byłam zmuszona przez moich domowników do oddania Olinka do schroniska. Wczoraj zaraz po zajściu poinformowałam Zofiję, że nie mogę go zatrzymać u siebie. Olin przewrócił mojego synka i przydusił do ziemi, złapał za szyjkę. Zofija widziała w jaki sposób on pokazuje swoją dominację na innych psach. Tym razem skoczył na małego jak klęczał na trawie. Nie spodziewałam się takiej sytuacji po długim czasie już zaaklimatyzowania się u nas. Natychmiast zamknęłam go w kojcu. Płacz, krzyk i lament moje synka rozdzierał mmi serce. Nie chce wychodzić do ogrodu, boi się. Cały wieczór spędziłam na uspokajaniu go. Po prostu trauma. Olin od popołudniowej pory do nocy wył, szczekał , aż w końcu przyszedł po raz setny sąsiad i straszył już strażą miejską - a jest to bardzo spokojny i w porządku facet. Po prostu miał już dość jego ciągłego szczekania i wycia. Tak więc zamknęłam go w sieni i po pół godzinie zjadł drzwi, przedostał się do salonu. obsikał całą sień . Dostałam ultimatum. Z ciężkim sercem go oddawałam. Jest świetnym psiakiem , ale niestety nie mogę go stawiać wyżej niż ludzi których kocham.Moja sunia Tola również notorycznie była przez niego gryziona i sama wetka mówiła po ostatnio, że robi się natarczywy i agresywny. Do tego świetnie chodzi po płotach lub przeslizguje się pod nimi. Ciągle spacerował po sąsiadach i gonił koty. Przez to też wiele razy mi się dostało.Nienawidzi kotów. Miał świetne warunki, dbałam o niego i jego chorą łapę, skórę i wychudzone ciałko. Stan psiaka jest teraz dobry i nie wymaga już leczenia czy pielęgnacji. Postaram się wkleić jego zdjęcia sprzed paru dni. Nie podjęłabym się ratowania jego łapy i skóry , a właściwie całego psiaka z zamiarem jego oddania do schroniska. Miałam wiele psiaków u siebie na tymczasie i nigdy się nie zdarzyło, aby nie znalazły kochających domków. Proszę byście zrozumieli moją sytuację, naprawdę zrobiłam to wbrew sobie, nie miałam wyjścia. Quote
vege* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 biedna psinka, nic innego nie mogę zrobić jak tylko podnieść wątek :-( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nie miałam dostępu do netu przez dłuższy czas!!!! O Boże , rozmawiałam jeszcze z Zofiją przez wyjazdem do schronu! I nic nie wiedziałyśmy, że tu takie dobre wieści. Gdybym wiedziała to bym go zawiozła do nowego domku. To ten hotelik w Łodzi? Quote
Estrella Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cioteczki, ja boję się, że mogę coś pominąć, jakieś posty, dlatego jeśli będziecie potrzebowały pomocy w ogłaszaniu Olinka - proszę o pw. Już teraz nie wiem, co się dzieje, nie mam za wiele czasu na czytanie wszystkiego, bo mam już kilka wątków, które też śledzę codziennie. Ale trzymam kciuki za psiaka! Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Nie miałam dostępu do netu przez dłuższy czas!!!! O Boże , rozmawiałam jeszcze z Zofiją przez wyjazdem do schronu! I nic nie wiedziałyśmy, że tu takie dobre wieści. Gdybym wiedziała to bym go zawiozła do nowego domku. To ten hotelik w Łodzi?[/QUOTE] Elżbieta, nie rób sobie wyrzutów. Bardzo Ci współczuję. Zobaczysz z Olinkiem będzie w porządku. Ma cioteczki i posag. Serdecznie, serdecznie Cię pozdrawiam. Quote
Zofija Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Elżbietka_Cieszyn zadeklarowała, ze moze zawieźć Olinka do Częstochowy. Więc potrzebny transport Częstochowa-Michałówek- koło Nieborowa na trasie pomiędzy Łowiczem a Skierniewicami Quote
Zofija Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=#ff00ff][B][U]Deklaracje jednorazowe:[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=blue]Asl - 10zł- wpłacone[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=blue]Ranias - 50zł- wpłacone[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Andrzej i Ula -100zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Daria -150zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Andrzej i Ula-30zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Tahoma][COLOR=#0000ff]Kama210-10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Tahoma][COLOR=#0000ff]MyrkurDagur-50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Magda&Zicko - 25zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#0000ff][SIZE=5][COLOR=green][B][U]Razem deklaracji jednorazowych mamy: 425zł[/U][/B][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=5][FONT=Times New Roman][COLOR=indigo][B][U]Deklaracje stałe:[/U][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Daria-50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Ranias -10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Elżbietka_Cieszyn -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Pani Ania -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Julka- 20zł [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kmurdz-15zł [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Abero -25zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kado - 15zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]wujek&ciocia- 15zł do grudnia[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]MyrkurDagur - 10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]aka_nina- 5zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]paulinken- 10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]lika1771-20zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=#4b0082][FONT=Times New Roman][SIZE=5][B][U]RAZEM 295zł[/U][/B] STAŁYCH DEKLARACJI[/SIZE][/FONT][/COLOR] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#4b0082][SIZE=6]CIĄGLE BRAKUJE [B]5ZŁ STAŁYCH[/B] MIESIĘCZNYCH DEKLARACJI!!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=magenta]DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM CUDOWNYM DARCZYŃCOM![/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=#4b0082][FONT=Times New Roman][SIZE=7][COLOR=red][B][U]CIĄGLE BRAKUJE 5 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI NA HOTELIK!!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:placz:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Zofija Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Sprawdzcie proszę czy jest wszystko ok, czy sie zgadza Quote
ranias Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Zofija']Sprawdzcie proszę czy jest wszystko ok, czy sie zgadza[/QUOTE] Dostałam dzisiaj pw od acha44 "Dokładam dyszkę na stałe do hoteliku dla pechowca." To znaczy,że nasz Olin ma komplet deklaracji. Dziękujemy pięknie za serce dla psiaka.Danusia z pewnością coś specjalnego tutaj pokaże.:-) Quote
abero Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zrobiłam przelew dla Olina, 50 zł, za lipiec i sierpień, bo będę poza zasiegiem cywilizacji :-) Quote
Recommended Posts