Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wujek & ciocia']piękny pies ! aż dziw bierze, że nie ma DS :crazyeye:

jakbym nie miał już dwóch swoich to bym sam go wziął ![/QUOTE]

Tak Olin jest naprawdę piękny!

Posted

Szkoda mi tego psa, bardzo. Już tyle czasu u mnie czeka na jeszcze lepsze jutro. A on przecież nie jest psem aż tak wymagającym. Kawałek podłogi, ciepły kąt, poklepanie po boczku, wytarmoszenie za uszy, trochę odpowiedniej strawy i pamięć o podaniu leków. Eh... gdyby nie koty, gdyby nie leki... Szkoda
Ale ja cały czas wierzę, że on jednak znajdzie swój wymarzony domek.

Posted

Z wielką przykrością muszę poinformować, że zmuszona jestem podwyższyć stawki hotelowania moich podopiecznych. Lada moment przejdę na normalny ZUS i jeśli nie poczynię tego kroku, będę bardzo cienko piszczeć.
Do tej pory stawka wynosiła 300 zł (w tym wyżywienie). Podwyżka wyniesie 50 zł. W sumie 350 zł (w tym wyżywienie).
Wiem, że nie łatwo jest z zebraniem deklaracji, dlatego podwyżkę chcę wprowadzić z dniem 01.03.2012 r.

Posted

[quote name='UMilki']Z wielką przykrością muszę poinformować, że zmuszona jestem podwyższyć stawki hotelowania moich podopiecznych. Lada moment przejdę na normalny ZUS i jeśli nie poczynię tego kroku, będę bardzo cienko piszczeć.
Do tej pory stawka wynosiła 300 zł (w tym wyżywienie). Podwyżka wyniesie 50 zł. W sumie 350 zł (w tym wyżywienie).
Wiem, że nie łatwo jest z zebraniem deklaracji, dlatego podwyżkę chcę wprowadzić z dniem 01.03.2012 r.[/QUOTE]

no tak, wszędzie koszty utrzymania wzrastają ...a nasz Olinek do domku by chciał, a domek nie chce jego....:-(

Posted

Olinku!!! Życzę Ci domu, z wielkim dobrze ogrodzonym podwórkiem, domu, gdzie nikomu nie będzie przeszkadzać, że musisz dostawać leki, domu, w którym będą Cię kochać tak samo mocno jak i Ty potrafisz. Poza tym wiatru w uszach, uśmiechniętego pychola, sporej dawki miziania, fajnego posłania...Olin do domu!!!

Posted

[quote name='UMilki']Olinku!!! Życzę Ci domu, z wielkim dobrze ogrodzonym podwórkiem, domu, gdzie nikomu nie będzie przeszkadzać, że musisz dostawać leki, domu, w którym będą Cię kochać tak samo mocno jak i Ty potrafisz. Poza tym wiatru w uszach, uśmiechniętego pychola, sporej dawki miziania, fajnego posłania...Olin do domu!!![/QUOTE]

i ja się przyłączam do tych życzeń całym sercem :loveu:

Posted

[quote name='ranias']i ja się przyłączam do tych życzeń całym sercem :loveu:[/QUOTE]

[quote name='UMilki']Olinku!!! Życzę Ci domu, z wielkim dobrze ogrodzonym podwórkiem, domu, gdzie nikomu nie będzie przeszkadzać, że musisz dostawać leki, domu, w którym będą Cię kochać tak samo mocno jak i Ty potrafisz. Poza tym wiatru w uszach, uśmiechniętego pychola, sporej dawki miziania, fajnego posłania...Olin do domu!!![/QUOTE]

i ja też się przyłączam !!!

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]05.12. elżbietka_cieszyn-50zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]05.12. Daria z Wyszkowa-25zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]09.12. MyrkurDagur-10zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]12.12 Krysia z Cieszyna-20zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]13.12. ewelina_t.-50zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]13.12. kado-15zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]23.12. wujek&ciocia-15zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]23.12. aka_nina-5zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]razem 190,00zł+ 163,15 (było) na koncie Olina na dzień 01.01.12 jest [B][U]353,15 zł[/U][/B][/SIZE][/FONT]

Posted

witam, zajrzałam na chwile, Olinek jest śliczny,naprawde:) a zgłosiłyscie go do fundacji - nie wiem jaka jest od owczarków niemieckich, ale chyba tez sos owczarkom niemieckim? może grzecznościowo umieszczą jego ogłoszenie?

Posted

[quote name='blackgerl']witam, zajrzałam na chwile, Olinek jest śliczny,naprawde:) a zgłosiłyscie go do fundacji - nie wiem jaka jest od owczarków niemieckich, ale chyba tez sos owczarkom niemieckim? może grzecznościowo umieszczą jego ogłoszenie?[/QUOTE]

czy mogę prosić o wątek owczarków w potrzebie na dogo????

Posted

A może dorzucić jego wątek jeszcze na dogo, ale tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu[/url]!

Posted

[quote name='UMilki']A może dorzucić jego wątek jeszcze na dogo, ale tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu[/url]![/QUOTE]

wrzuciłam....

Posted

Szukamy pomocy dla Aldena [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220766-Alden-taki-pi%C4%99kny-i-co-ze-mnie-zosta%C5%82o-zbieramy-na-hotel%21?p=18358651&posted=1#post18358651"]http://www.dogomania.pl/threads/220766-Alden-taki-pi%C4%99kny-i-co-ze-mnie-zosta%C5%82o-zbieramy-na-hotel!?p=18358651&posted=1#post18358651[/URL]