Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszło 14 zł z bazarku eloise, dziękuję bardzo :)

Ja też będę mieć bazarek, mam trochę nowych fantów... porobiłam nawet zdjęcia :) Tylko się zastanawiam czy zrobić jeden BIG bazarro, czy rozdzielić np. na trzy tematyczne...

U Jarci dobrze, jeszcze przez ten tydzień się pluskamy... póki co nasza metoda się sprawdza. Po kąpieli Jara wędruje do kennela i tam nocuje. Rano jest super sucha i idzie na spacerek, potem niestety do boksu.
8-ego listopada jedziemy na test... boję się, że to będą tylko kolejne koszty, a nadal nic nie będzie do końca wiadomo :( Ale nie ma innego wyjścia, jak nie sprawdzimy to się nie dowiemy.

Posted

To ja czekam na książkowy :) Zresztą sama muszę taki zrobić. Ostatnio dokupiłam półki na książki i już wyglądają na pełne. Z bazarkami jest zawsze kupa roboty, ale mnie najbardziej dobija wysyłanie fantów :P

Posted

Nie było większego problemu, bo w takiej samej klatce podróżuje w samochodzie, inaczej nie można by jej było zostawić nawet na chwilę, bo potem mogłoby coś nie działać ;)
Myślę, że nawet dobrze, że Jarcia się do klatki przyzwyczai, bo będzie to jakaś alternatywa, gdyby znalazł się DS i był problem z zostawaniem suni samej.

Posted

Jara jest po testach; jest uczulona niemal na wszystko... :( nie ma możliwości odczulania w tym momencie, bo alergenów jest zbyt dużo. Jedyny ratunek dla niej to mieszkanie w bloku (im wyżej tym lepiej), sterylność i leczenie objawowe.
Póki co dostała antybiotyk i sterydy. Nadal musi być kąpana...
Znalezienie domu dla takiego psa i w dodatku do mieszkania graniczy z cudem...
Pomóżcie Jarcię ogłaszać :(