Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Dosieńka była na kontroli u pani doktor Tęczy, pani doktor jest bardzo zadowolona z wyników leczenia.

Można powoli myśleć o sterylizacji, bo do tej pory nie było to możliwe.
Dosia wygląda... jakby to powiedzieć... SOLIDNIE.
Jeśli ktoś z Warszawy chciałby ją poznać, zapraszamy! Najlepiej z aparatem :)

Posted

Dosia została wczoraj wysterylizowana.
Pan doktor powiedział, że rodziła wiele razy, w tym co najmniej jeden miot musiał być ogromny, bo macica była porozciągana do granic możliwości, również powłoki brzuszne bardzo rozciągnięte do tego stopnia, że w dwóch miejscach pojawiła się przepuklina.

Ze względu na to, że był to spory zabieg, Dosia została w szpitaliku na noc, pan doktor skarżył się, że nie spał do 4 rano bo nie życzyła sobie siedzieć sama w klateczce:)

Posted

Wczoraj byli u Ani państwo po jamniczego szczeniaka.
Dosia chodziła sobie po ogrodzie.

2 godziny po wyjściu Państwa Ania z Elą siedziały w ogrodzie i rozmawiały.
Nagle zadzwonił telefon.

"to my dzisiaj byliśmy u Pani po tego szczeniaczka...
I widzieliśmy w ogrodzie sunię.
Pomyśleliśmy, że ją też weźmiemy bo ma taki smutny wzrok..."

Niestety państwo mają w domu sporo schodów, a Dosi NIE WOLNO skakać ani wskakiwać na żadne meble. Przynajmniej przez 2 tygodnie do czasu całkowitego wygojenia mała zostanie jeszcze u Eli, a potem sioooooo do domu :lol:

Posted

Neris napisał(a):

Nagle zadzwonił telefon.

Niestety państwo mają w domu sporo schodów, a Dosi NIE WOLNO skakać ani wskakiwać na żadne meble. Przynajmniej przez 2 tygodnie do czasu całkowitego wygojenia mała zostanie jeszcze u Eli, a potem sioooooo do domu :lol:

No nie wierzę ja chyba już śnię

Posted

Neris napisał(a):

Nagle zadzwonił telefon.

Poważnie?????? Aż się poryczałam :oops:
3mam kciuki żeby wszystko się powiodło - wiecie żeby nie zapeszać ;)

Posted

To chyba można rozpatrywać tylko kategoriach cudu.

Niestety Tanitce nie udało się zrobić zdjęć, bo pani Ania poczuła się bardzo urażona, że wątpimy w jej wątpliwy talent fotograficzny :evil_lol:

Posted

Tytuł już można zmienić :lol::roll::cool3:;):multi::loveu: (chyba więcej radosnych emotikonek nie ma)

Dzisiaj WIELKI DZIEŃ Dosieńki.

Były łzy, wzruszenie, bo to przecież wyjątkowa sunia...
Ja co prawda nie wiem, na czym polega ta wyjątkowość, ale Ania wie.
Byłam z Donią na spacerze - jej pomysł na chodzenie na smyczy polega na tym, że ona idzie zawsze TAM. Ja tu, ona TAM, najchętniej brzegiem krawężnika. Oczywiście reaguje na głos i natychmiast wraca, ale po 10 sekundach znowu jest TAM.

Jej nowa rodzina to obrzydliwie bogaci ludzie mający dom z ogrodem w okolicach Ursynowa. Adoptowany tydzień temu szczeniak ma już na imię Juliusz Cezar i wszystko o czym zamarzy.
We wtorek zdjęcie szwów, Ania idzie z państwem, pójdzie również na najbliższą kontrolę do pani doktor Tęczy.

Posted

:multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:cudowne wiadomości mam nadzieję że będzie jej tam cudownie:Rose::Rose:dziękujemy Ani z całego serca