nija Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No nic ,zobaczymy.mam wielką nadzieję,że ktoś się zgłosi chętny do transportu po weekendzie...a jak nie,to może mi się uda ją odebrać w niedzielę z Krakowa popołudniu. Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Finka jedzie jutro o 9 rano do Lublina ze SzczepONem;) Quote
malawaszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 a nija gotowa na odebranie okruszka? Quote
nija Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 gotowa! zakupy zrobione,czekam z niecierpliwością :D Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Nija w pełnej gotowości;) Doczekać się nie może;) Quote
Jasza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ładuj baterie do aparatu, Nija ....:eviltong: Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 A ja chyba będę już dzisiaj płakać... Quote
nija Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 hahaha właśnie dosłownie sekundę temu podpięłam baterię do prądu :D heheh Quote
nija Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Avilia']A ja chyba będę już dzisiaj płakać...[/QUOTE] :( będziesz musiała odwiedzać Fineczkę w Krk lub Lbn :) nie martw się,zaopiekuję się nią dobrze. Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Na pewno będę odwiedzać,rezerwuję Kraków (mam bliżej) :) Telefonami,smsami i wiadomościami będę Cię molestować także;) Dbaj o mojego robaczka kochanego! Quote
nija Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Będę dbać! :) i oczywiście możesz męczyć :D Quote
Kajusza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ale super wiadomość.... Finka w końcu będzie w swoim domu!! troche to trwało ale nareszcie .... jutro TEN dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Powinnam się cieszyć,a jest mi smutno;( Quote
toyota Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Avilia']Powinnam się cieszyć,a jest mi smutno;([/QUOTE] Nie dziwię się wcale. Całe szczęście , że Nija jest z nami na dogo ! Quote
Jasza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jeszcze godzinka.... Avilia - trzymaj się.... Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Mamy małe przesunięcie w czasie. Szczepon będzie za jakieś 30 min po Finkę... Ja na nogach już od 6 rano.Nerwy mi spać nie dały... Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Avilia']Mamy małe przesunięcie w czasie. Szczepon będzie za jakieś 30 min po Finkę... Ja na nogach już od 6 rano.Nerwy mi spać nie dały...[/QUOTE] Będzie dobrze, nie martw się,trzymam kciuki.Tylko pilnuj naszej podopiecznej bo już nie raz piesek śmignął. Jeden z moich podopiecznych nigdy się nie znalazł. Weź szmatkę z ze starym zapachem z domu. Przeżywam dzisiaj dwa transporty ;) Quote
Jasza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Właśnie...oby tylko nie uciekła..będzie malutka skołowana... Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Pojechała...a ja ryczę. Jak ona na mnie patrzyła...;(;(;( Mój robaczek kochany... Nija zrób wszystko aby ona była szczęśliwa!Gdyby cokolwiek się stało,cokolwiek że nie będziesz mogła się już nią opiekować daj mi znać!Przyjdę po nią choćby na piechotę! Chyba jeszcze nigdy aż tak nie przeżywałam rozstania z psem. Moja Keli chyba rozumie co i jak,położyła mi pyszczek na kolanach i patrzy jakby chciała powiedzieć "nie martw się,będzie dobrze".Moja przyjaciółka jedyna... Quote
mikoada Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oj to straszne rozstac się z psiakiem, który tak długo był w domu :( Biedna Fineczka co ona sobie teraz musi myślec...Avilia trzymaj się będzie dobrze dobrze, że masz taką pocieszycielkę :) Gdybyś chciała zapełnic pustkę po Fineczce znajdziemy na to sposób ;) Quote
Jasza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Avilia...nawet sobie nie wobrażam co czujesz. A maleńka też pewnie jest wystraszona i skołowana. Nie wie co się dzieje.... Teraz niech tylko dojadą szczęśliwie iwszystko w rękach Nijii. O której powinni być mniej więcej w Lublinie??? Quote
Recommended Posts