Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nic ,zobaczymy.mam wielką nadzieję,że ktoś się zgłosi chętny do transportu po weekendzie...a jak nie,to może mi się uda ją odebrać w niedzielę z Krakowa popołudniu.

Posted

[quote name='Avilia']A ja chyba będę już dzisiaj płakać...[/QUOTE]

:( będziesz musiała odwiedzać Fineczkę w Krk lub Lbn :) nie martw się,zaopiekuję się nią dobrze.

Posted

Na pewno będę odwiedzać,rezerwuję Kraków (mam bliżej) :) Telefonami,smsami i wiadomościami będę Cię molestować także;)
Dbaj o mojego robaczka kochanego!

Posted

[quote name='Avilia']Mamy małe przesunięcie w czasie.
Szczepon będzie za jakieś 30 min po Finkę...

Ja na nogach już od 6 rano.Nerwy mi spać nie dały...[/QUOTE]

Będzie dobrze, nie martw się,trzymam kciuki.Tylko pilnuj naszej podopiecznej bo już nie raz piesek śmignął. Jeden z moich podopiecznych nigdy się nie znalazł. Weź szmatkę z ze starym zapachem z domu. Przeżywam dzisiaj dwa transporty ;)

Posted

Pojechała...a ja ryczę.
Jak ona na mnie patrzyła...;(;(;(
Mój robaczek kochany...
Nija zrób wszystko aby ona była szczęśliwa!Gdyby cokolwiek się stało,cokolwiek że nie będziesz mogła się już nią opiekować daj mi znać!Przyjdę po nią choćby na piechotę!
Chyba jeszcze nigdy aż tak nie przeżywałam rozstania z psem.
Moja Keli chyba rozumie co i jak,położyła mi pyszczek na kolanach i patrzy jakby chciała powiedzieć "nie martw się,będzie dobrze".Moja przyjaciółka jedyna...

Posted

Oj to straszne rozstac się z psiakiem, który tak długo był w domu :( Biedna Fineczka co ona sobie teraz musi myślec...Avilia trzymaj się będzie dobrze dobrze, że masz taką pocieszycielkę :) Gdybyś chciała zapełnic pustkę po Fineczce znajdziemy na to sposób ;)

Posted

Avilia...nawet sobie nie wobrażam co czujesz.
A maleńka też pewnie jest wystraszona i skołowana.
Nie wie co się dzieje....

Teraz niech tylko dojadą szczęśliwie iwszystko w rękach Nijii.

O której powinni być mniej więcej w Lublinie???