sylrwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='gochgoch']toż to pies jaskiniowy :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Jaki tam jaskiniowiec:cool1: Toż Chili strasznie szybko się starzeje, biedna starowinka;) Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Brodaczka jest cuuudowna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
odJuki Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wow! Ale zrobiłaś superaśne zdjęcia! Dziewczyny jak anioły w niebie (białym) :angel: ! A my jesteśmy uziemione, Juki rozcięła sobie łapę (3 szwy, które zdejmą dopiero 06.02!). Bardzo Wam zazdrościmy:cooldevi: ... Rany, jak mi się chce do lasu! Quote
alive Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 odJuki napisał(a):Wow! Ale zrobiłaś superaśne zdjęcia! Dziewczyny jak anioły w niebie (białym) :angel: ! A my jesteśmy uziemione, Juki rozcięła sobie łapę (3 szwy, które zdejmą dopiero 06.02!). Bardzo Wam zazdrościmy:cooldevi: ... Rany, jak mi się chce do lasu! o kurcze no to ładnie sie bidulka załatwiła :(. Łapka Chili też sie kwalifikowała do szycia ale ponieważ świetnie się maskowała (nie kulała ani nie wylizywała sobie) to ranę zoraczyłamdopiero po ładnych paru godzinach i na szycie było już za późno :(. Przez to Chili skończyła na antybiotyku bo rana (kieszonka na 1,5 - 2 cm w głąb) zaczęła trochę ropieć :(. Teraz łapka prawie jak nowa ale za to pogoda obrzydliwa no i dziewczynki idą dziś na tydzień do dziadków bo my wyjeżdżamy na tydzień... :( Quote
alive Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Zdjęć ciąg dalszy!!! Czuszka cierpiętnica Przystojniaczek Ploter :razz: a tu puchacz, którego spotkaliśmy :) i znów Modelek :cool3: Quote
alive Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Czuszka w odróżnieniu od Plotera nie chciała tak ładnie pozować :shake: :lol: Quote
puchu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Świetne zdjęcia :) Pięknie tu wyszła :) I te rozwiane uszy :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='alive'] :lol: hihihihihi, swietne zdjecia :lol: :lol: :lol: W mieście obok mnie mieszka podobny podhalanek :) Bardzo piekny piesio i naprawde zadbany, ale ma straszną dysplazję, bo HD-D ;( biedna psinka, rozmawiałam kiedyś z właścicielami, rodzice mieli HD-A, dziadkowie wszyscy też, kiedyś rozjechał się na lodzie i tak się zaczęło :( Ale przytulanka z niego swietna, szkoda, że musiałam tego doświadczyć jak byłam w czarnych spodniach :evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 alive napisał(a):bo ja też wstydliwa jestem :oops: też rzadko się odzywam :oops: a za chwilę wywalę drukarkę przez okno bo mi się zawiesiła i nie wiem co ze szmatą zrobić :comp26: :wallbash: :madgo: :stormy-sad: :bad-word: O matko !! Wyzywa drukarke !! Źle z nią... Quote
bazylowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [CENTER]A dlaczego tu tak cichutko ??? Jest tu kto?? Hop hooooooooooooooooooop !! !! !! !! !! !! !! !! !! :candle::candle::candle: [/CENTER] Quote
sylrwia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czuszka z Chili są u dziadków :loveu: a Pańcia z Panem chyba w Egipcie:roll: Quote
alive Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 zdjęcia dla fanek :) Czucha i jej rozwiane ucha :cool3: Ploterek Obwąchiwacze Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ojacieeee jakie cudne fotki :loveu: Mam normalnie taki pociąg do wyżełków... a Twoja bestia to taka piękna modelka :loveu: :klacz: Moja uznanie ;) Quote
panienkabubu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 sylrwia napisał(a):Czuszka z Chili są u dziadków :loveu: a Pańcia z Panem chyba w Egipcie:roll: w Egipcie???? ło jesu chyba cos przegapilam :D Quote
bigos Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja chcę zdjęcia z pustyni:mad::mad::mad: Quote
agabass Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ALE ŚNIEGOWA IMPREZA :evil_lol: WYPAS Quote
alive Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 bigos napisał(a):Ja chcę zdjęcia z pustyni:mad::mad::mad: na pustyni Czuszki i Chili nie było :eviltong: Quote
alive Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ojacieeee jakie cudne fotki :loveu: Mam normalnie taki pociąg do wyżełków... a Twoja bestia to taka piękna modelka :loveu: :klacz: Moja uznanie ;) agabass napisał(a):ALE ŚNIEGOWA IMPREZA :evil_lol: WYPAS dzięki dziewczyny :loveu: Quote
bigos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 alive napisał(a):na pustyni Czuszki i Chili nie było :eviltong: ale Pańcia z Panem tak:mad::mad::mad: Troszę ekshibicjonizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło:eviltong: Quote
panienkabubu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :hmmmm: mhm :hmmmm: a co tu takie pustki? :hmmmm: Quote
alive Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 ech no faktycznie muszę sie bardziej starać... ale strasznie mało czasu teraz mam :( Quote
alive Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Bigos chciał pustynię to ma tamtejszego ptaszka :eviltong: Rybołów a tu coś konsumujemy - pewnie rybkę :cool3: Quote
Recommended Posts