Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gochgoch']toż to pies jaskiniowy :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin:

Jaki tam jaskiniowiec:cool1: Toż Chili strasznie szybko się starzeje, biedna starowinka;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! Ale zrobiłaś superaśne zdjęcia! Dziewczyny jak anioły w niebie (białym) :angel: !
A my jesteśmy uziemione, Juki rozcięła sobie łapę (3 szwy, które zdejmą dopiero 06.02!). Bardzo Wam zazdrościmy:cooldevi: ... Rany, jak mi się chce do lasu!

Posted

odJuki napisał(a):
Wow! Ale zrobiłaś superaśne zdjęcia! Dziewczyny jak anioły w niebie (białym) :angel: !
A my jesteśmy uziemione, Juki rozcięła sobie łapę (3 szwy, które zdejmą dopiero 06.02!). Bardzo Wam zazdrościmy:cooldevi: ... Rany, jak mi się chce do lasu!

o kurcze no to ładnie sie bidulka załatwiła :(. Łapka Chili też sie kwalifikowała do szycia ale ponieważ świetnie się maskowała (nie kulała ani nie wylizywała sobie) to ranę zoraczyłamdopiero po ładnych paru godzinach i na szycie było już za późno :(. Przez to Chili skończyła na antybiotyku bo rana (kieszonka na 1,5 - 2 cm w głąb) zaczęła trochę ropieć :(. Teraz łapka prawie jak nowa ale za to pogoda obrzydliwa no i dziewczynki idą dziś na tydzień do dziadków bo my wyjeżdżamy na tydzień... :(

Posted

[quote name='alive']

:lol:

hihihihihi, swietne zdjecia :lol: :lol: :lol:

W mieście obok mnie mieszka podobny podhalanek :) Bardzo piekny piesio i naprawde zadbany, ale ma straszną dysplazję, bo HD-D ;( biedna psinka, rozmawiałam kiedyś z właścicielami, rodzice mieli HD-A, dziadkowie wszyscy też, kiedyś rozjechał się na lodzie i tak się zaczęło :( Ale przytulanka z niego swietna, szkoda, że musiałam tego doświadczyć jak byłam w czarnych spodniach :evil_lol:

Posted

alive napisał(a):
bo ja też wstydliwa jestem :oops: też rzadko się odzywam :oops:

a za chwilę wywalę drukarkę przez okno bo mi się zawiesiła i nie wiem co ze szmatą zrobić :comp26: :wallbash: :madgo: :stormy-sad: :bad-word:

O matko !! Wyzywa drukarke !! Źle z nią...

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ojacieeee jakie cudne fotki :loveu: Mam normalnie taki pociąg do wyżełków... a Twoja bestia to taka piękna modelka :loveu:

:klacz: Moja uznanie ;)

agabass napisał(a):
ALE ŚNIEGOWA IMPREZA :evil_lol: WYPAS

dzięki dziewczyny :loveu:

Posted

alive napisał(a):
na pustyni Czuszki i Chili nie było :eviltong:

ale Pańcia z Panem tak:mad::mad::mad:

Troszę ekshibicjonizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło:eviltong: