alive Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 UWAGA SZUKAMY DOMU!!! Sunia 16 stycznia skończy 3 miesiące. Została odebrana przez Straż dla Zwierząt ludziom, którzy nie potrafili zapewnić jej godziwych warunków . Jest bardzo grzeczna i sympatyczna, początkowo nieśmiała wobec obcych ale gdy przekona się do kogoś staje się straszną przylepą. Będzie duuużym psem!!! Przypomina mieszankę doga z jakimś dużym szorstkowłosym psem (wilczarzem?, wyżłem?) ale podobno ma coś wspólnego z amstaffem (choć ja podobieństwa nie widzę...). Suczka jest zaszczepiona i odrobaczona. Więcej informacji: Straż dla Zwierząt ul. Puławska 7/9 ; Warszawa tel: 022-353-50-60 lub 505-047-232 Quote
bigos Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ale ślicznosci:loveu: Mam nadzije, że szybiutko znajdzie się tymczas a jeszcze szybciej kochający, nowy domek... Quote
Honey Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Szkoda, ze ja taka 'zapsiona', bo ten egzemplarz od razu lapie za serce. Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alive moja Asia ma do Ciebie pytania szczurkowe ... Zada Ci je na GG. Dobrze ??? Quote
alive Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Alive moja Asia ma do Ciebie pytania szczurkowe ... Zada Ci je na GG. Dobrze ??? nie ma żadnego problemu :) z przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania :) Quote
alive Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 bigos napisał(a):Ale ślicznosci:loveu: Mam nadzije, że szybiutko znajdzie się tymczas a jeszcze szybciej kochający, nowy domek... tymczas już się znalazł!! przynajmniej tyle dobrego póki co... Quote
alive Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 hmm hihi :eviltong: Chili poza wystawowa szczerbata Czuszka :loveu: moje Księżniczki :loveu: :) Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a nie jest to krzyzowka ze sznaucerem olbrzymem ?? :roll: sliczna !! :loveu: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Elitesse napisał(a):a nie jest to krzyzowka ze sznaucerem olbrzymem ?? :roll: sliczna !! :loveu: taka opcja jest również brana pod uwagę :) Quote
bigos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hi hi, Chili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To chyba po harcach z Czuchą? Zabawnie tutaj wygląda:loveu: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 bigos napisał(a): To chyba po harcach z Czuchą? Zabawnie tutaj wygląda:loveu: ano po harcach! :lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 mordziak1 jesteś bardzo, bardzo dzielna :) i masz sliczne psiaki :) Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Slicznoty :loveu: A w wozku Twoja dzidzia ? :) Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Honey'] Slicznoty :loveu: A w wozku Twoja dzidzia ? :) a gdzie tam moja?! mnie póki co wystarczą 2 czworonożne córy :loveu: . W wózku jest mój sąsiad :) Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 alive napisał(a):a gdzie tam moja?! mnie póki co wystarczą 2 czworonożne córy :loveu: . W wózku jest mój sąsiad :) Uff... juz myslalam, ze cos istotnego przegapilam :evil_lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Honey napisał(a):Uff... juz myslalam, ze cos istotnego przegapilam :evil_lol: spokojnie - jesteś na czasie :) Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ulalala Gosia ladne masz te czterołapne bobasy :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Nugatowa']Ulalala Gosia ladne masz te czterołapne bobasy :lol: :lol: :lol: :lol: no baaa - NAJŁADNIEJSZE!!! :p Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='alive']no baaa - NAJŁADNIEJSZE!!! :p Pani Gosiu nie należy pani do skromnych "mam" :grins: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Przez Hanię od Gezia wzięło mnie na wspominki :roll: oto Ciapa - jak była malutka bała się zostawać sama, więc cały czas siedziała mi na ramieniu. Specjalnie chodziłam wtedy w koszulkach polo żeby milej się jej leżało i było bezpieczniej bo czasem przez sen zjeżdzała z szyi :loveu: . i to też Ciapka :loveu: i to :loveu: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Nugatowa napisał(a):Pani Gosiu nie należy pani do skromnych "mam" :grins: no cóż zrobić kiedy najładniejsze - przecież fałszywie skromna nie będę :p Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 a to Woowier czyli burunduk - był u mnie około 4 miesięcy po czym znalazłam mu lepszy dom... okazało się, że trzymanie wiewiórki w domu to głupi pomysł i że dla niego wcale nie jest to fajne życie. Oddałam go dziewczynie z Poznania, która miała już samiczkę i wybudowaną dla nich w ogrodzie wolierę :). Mam nadzieję, że Woowierek nadal żyje i ma się dobrze. Quote
panienkabubu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Honey napisał(a):Uff... juz myslalam, ze cos istotnego przegapilam :evil_lol: jesu ja juz tez w panikę wpadłam :evil_lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 panienkabubu napisał(a):jesu ja juz tez w panikę wpadłam :evil_lol: no co Wy Drogie Panie!!! Przecież nie zataiłabym posiadania potomka!!! :cool3: Quote
Recommended Posts