Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
ech no faktycznie muszę sie bardziej starać... ale strasznie mało czasu teraz mam :(

nom nom nom :mad: staraj sie :diabloti: ale widze żeśta się postarała :eviltong: :cool3: haha..

A co sie Czuszce stało pod oczkiem? :(

Posted

Alive,
nie wiem, czy czytałaś gdzieś na forum, że ja dopiero zaczynam :loveu: ale nie mogłam się powstrzymać :loveu:

niespodzianka!!!!

Nie musisz ich używać, ale nie mogłam się powstrzymać :loveu: hyhy :oops:
poza tym, tyyyyyle cudownych zdjęć Czuszki i Chili jest, że musiałam wybrać tylko kilka i miałam z tym wieeeeelki kłopot, ale juz nie mogłam się doczekać efektu, to zrobiłam tylko kilka z kilkoma zdjęciami :loveu: :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wszystkie śliczne są.

ale to ZEM sobie ulubiła :razz:

ano obwąchiwacze fajnie wyglądają :) dzięki za odwiedziny :loveu:

[quote name='panienkabubu']nom nom nom :mad: staraj sie :diabloti: ale widze żeśta się postarała :eviltong: :cool3: haha..

A co sie Czuszce stało pod oczkiem? :(

Czuszka szalejąc z Chili i Ploterem przewróciła się na takiej małej górce (nierówności terenu w sensie) i po paru minutach zauważyłam, że na przecięte pod oczkiem :-(. Nastepnego dnia na spacerze przechodząc tamtędy podeszłam do owej górki i okazało się, że wystają z niej kawałki blachy! Dobrze, że nie trafiła okiem... oprócz szramy na pyszczku przecięła sobie jeszcze przednią łapę w 3 miejscach :(

[quote name='mamabazyla']A Chili to co od macochy :angryy: Buzi dla Chili od cioci Ani :loveu:

dziekujemy Kochanej cioci Ani :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Cóż to za zieeew :evil_lol: A słoneczko jakie piękne mieliście :multi:

ano do nas tak ładnie zagląda słoneczko :) szkoda tylko, że widać wtedy na podłodze każdy włosek i każde ziarnko piasku!!!

[quote name='panienkabubu']Alive,
nie wiem, czy czytałaś gdzieś na forum, że ja dopiero zaczynam :loveu: ale nie mogłam się powstrzymać :loveu:

niespodzianka!!!!

Nie musisz ich używać, ale nie mogłam się powstrzymać :loveu: hyhy :oops:
poza tym, tyyyyyle cudownych zdjęć Czuszki i Chili jest, że musiałam wybrać tylko kilka i miałam z tym wieeeeelki kłopot, ale juz nie mogłam się doczekać efektu, to zrobiłam tylko kilka z kilkoma zdjęciami :loveu: :oops:

bardzo dziękuję!!! Jestem wzruszona snif, snif... wszystkie są super i trudno mi wybrać jakieś typy ale chyba najbardziej podoba mi sie numer 2 :loveu: a potem chyba 3... każdy z banerków ma coś w sobie! Musisz jeszcz tylko popracować nad wycinaniem obiektów :oops: ... magnetyczne lasso się kłania :eviltong:

Posted

alive napisał(a):

bardzo dziękuję!!! Jestem wzruszona snif, snif... wszystkie są super i trudno mi wybrać jakieś typy ale chyba najbardziej podoba mi sie numer 2 :loveu: a potem chyba 3... każdy z banerków ma coś w sobie! Musisz jeszcz tylko popracować nad wycinaniem obiektów :oops: ... magnetyczne lasso się kłania :eviltong:

no wlasnie z tym mam problemy :oops: bo jak naciskam to zaznacza mi sie caly obrazek :eviltong: dlatego napisalam, ze ja dopiero zaczynam :oops: ale i tak sie ciesze, ze sie podobaja :multi:

Posted

naprawdę bardzo ładne :) a jeśli mogłabym mieć jakąś sugestię to chciałabym żeby z jednej strony było zdjęcie Chili z drugiej Czuszki i napis w środku żeby było wiadomo która jest która :)

Posted

alive napisał(a):
naprawdę bardzo ładne :) a jeśli mogłabym mieć jakąś sugestię to chciałabym żeby z jednej strony było zdjęcie Chili z drugiej Czuszki i napis w środku żeby było wiadomo która jest która :)

A czy moge prosic zdjecia chili?:) takie w sam raz na banerek?;) bo przeszukalam galerie wczoraj i mi sie zawiesilo ;( ja to i tak robie tak no.. relaksacyjnie;D bo jak widac nie umiem wycinac:(

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czy moge prosic zdjecia chili?:) takie w sam raz na banerek?;) bo przeszukalam galerie wczoraj i mi sie zawiesilo ;( ja to i tak robie tak no.. relaksacyjnie;D bo jak widac nie umiem wycinac:(

ostaram się cos zorbić :)

arystokratka napisał(a):
Witajcie :multi::multi: Wymiziajcie odemnie pieseczka ... tak porządnie :multi::multi:

Foteczki mogą być choc niekoniecznie ;) mi wystarczą te które są ;)

Piękny pieseczek :loveu::loveu:

witamy i zapraszamy częściej :)

Posted

kilka starych...

pies stróżujący :eviltong:

na posłanku :loveu:

niedługo będą nowe zdjęcia bo dziś w domu i na spacerze naprodukowałam około 150 :eviltong: