Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nugatowa napisał(a):
Hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A nie mogłaś ja poszczuć papryczkami ??

kurcze nie wpadłam na to :eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja w zeszlym roku dostalam od weta sedalin w zelu, podalam Lancowi polowe zalcanej dawki i psa mi z nog scielo na jakie 8 godzin :shake:
wiecej tego nie podawalam bo stwierdzilam ze jest za mocne

Posted

Droga Alive, Juki zraniła łapę i na razie mamy szlaban na długie spacery :placz: ...
Mam jednak nadzieję, że spotkamy się pod koniec przyszłego tygodnia?

Posted

odJuki napisał(a):
Droga Alive, Juki zraniła łapę i na razie mamy szlaban na długie spacery :placz: ...
Mam jednak nadzieję, że spotkamy się pod koniec przyszłego tygodnia?

Bidulka :( my wchodzimy własnie w najgorszą fazę cieczki, więc z fajnymi spacerami też u nas szlaban :-(

bigos napisał(a):
A dla Was to w tym łóżku jest jeszcze miejsce?:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:

oj bywa ciężko :evil_lol:

Posted

odJuki napisał(a):
Przynajmniej dobre w tej niemożności chodzenia na fajne spacerki jest to, że pogoda paskudna, bo inaczej to...:flaming:

oj dzisiaj dzięń zapowiada się niebezpiecznie ładnie!!! Kasia nie rób głupot!!! :evil_lol:

Posted

Ja już zaczynam się łamać jeśli chodzi o spacer... jedne co mnie powstrzymuje to, że strasznie nie lubię chodzić na długie spacery na smyczy :( ale mimo wszystko chyba się skuszę! Przynajmniej Chili pobiega sobie.

Posted

I jak spacerek? Pewnie mnóstwo piesków wokół lasu? Ja niestety nie mogłam się skusić, moja sunia na trzech łapach kuśtyka :shake: ... (Jest to bunt przeciwko bucikowi - w domu, w skarpetce chodzi normalnie). Choć i ona czuła ten powiew wiosny i zapomniała się biedna... pobiegła pędem za kotem, choć to "pobiegła", to na wyrost. Wystartowała i zatrzymała się. Przykry to widok, gdy nawet kota pognać nie można :razz: ! Ale rana na łapie wygląda już całkiem nieźle. Tylko podejrzanie liże sobie to i owo, a więc cieczka nas nie ominie...

Posted

odJuki napisał(a):
I jak spacerek? Pewnie mnóstwo piesków wokół lasu? Ja niestety nie mogłam się skusić, moja sunia na trzech łapach kuśtyka :shake: ... (Jest to bunt przeciwko bucikowi - w domu, w skarpetce chodzi normalnie). Choć i ona czuła ten powiew wiosny i zapomniała się biedna... pobiegła pędem za kotem, choć to "pobiegła", to na wyrost. Wystartowała i zatrzymała się. Przykry to widok, gdy nawet kota pognać nie można :razz: ! Ale rana na łapie wygląda już całkiem nieźle. Tylko podejrzanie liże sobie to i owo, a więc cieczka nas nie ominie...

Spacerek nawet fajny bo pogoda była super ale wielkim minusem było to, że musiałam trzymać Czuszkę na smyczy :painting:. Niby wzięłam taka wyciąganą ale przy jej temperamencie i tym, że ona nie potrafi chodzić na takiej (nie wie kiedy przestać sie rozpędzać :shake: ) kilka razy myślałam, że mi rękę urwie. Poza tym denerwowała się, że wszystkie pieski mogą biegać tylko nie ona :(. W sumie ze spaceru chyba najbardziej była zadowolona Chili - tym bardziej, że nie było Ulego :evil_lol: .
Ciekawe czy teraz przyjdzie pora cieczki u Juki?
pozdrawiamy (szczególnie biedną łapkę) i do zobaczenia!! :)
:Dog_run:

Posted

alive napisał(a):
Czuszka za 12 lat :loveu:

witam serdecznie,
jestem cicha wielbicielka (podgladaczka) Czuchy :cool3:
ogladam, podziwiam, zachwycam sie...
ale po ujrzeniu zdjecia starenkiego wyzelka "Czuszka za 12 lat", postanowilam zwerbalizowac uczucia :loveu: :loveu: :loveu:
niesamowita psina!!!
zdjecia seniorow sa przepiekne...

pozdrawiam, i nadal bede Was podgladac :evil_lol:
-Kaska

Posted

Krakałam i wykrakałam...Juki ma cieczkę, w sumie to dobrze, za jednym zamachem załatwimy chorą łapę i te "cudowne" dni :grab: !
W związku z tym, na łące pojawimy się pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.

Czuszka "za 12 lat" - SUPER! Siwizna uszlachetnia (przynajmniej psy, bo ludzi nie zawsze :shake: )!
Serdeczności i do zobaczenia :calus:!

Posted

alive napisał(a):
Spacerek nawet fajny bo pogoda była super ale wielkim minusem było to, że musiałam trzymać Czuszkę na smyczy :painting:. Niby wzięłam taka wyciąganą ale przy jej temperamencie i tym, że ona nie potrafi chodzić na takiej (nie wie kiedy przestać sie rozpędzać :shake: ) kilka razy myślałam, że mi rękę urwie. Poza tym denerwowała się, że wszystkie pieski mogą biegać tylko nie ona :(.

to wyobraz sobie co ja mam z Benosławem :diabloti:

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
witam serdecznie,
jestem cicha wielbicielka (podgladaczka) Czuchy :cool3:
ogladam, podziwiam, zachwycam sie...
ale po ujrzeniu zdjecia starenkiego wyzelka "Czuszka za 12 lat", postanowilam zwerbalizowac uczucia :loveu: :loveu: :loveu:
niesamowita psina!!!
zdjecia seniorow sa przepiekne...

pozdrawiam, i nadal bede Was podgladac :evil_lol:
-Kaska

witamy i zapraszamy!!! :)
mnie to zdjęcie podoba się tym bardziej, że Czuszka ma identyczną obroże jak ten staruszek :loveu:

odJuki napisał(a):
Krakałam i wykrakałam...Juki ma cieczkę, w sumie to dobrze, za jednym zamachem załatwimy chorą łapę i te "cudowne" dni :grab: !
W związku z tym, na łące pojawimy się pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.

Czuszka "za 12 lat" - SUPER! Siwizna uszlachetnia (przynajmniej psy, bo ludzi nie zawsze :shake: )!
Serdeczności i do zobaczenia :calus:!

Oj współczuję cieczki ale co zrobić - uroki suczek... ja dzisiaj po powrocie z pracy znalazłam pod drzwiami szczątki Czuszkowej podpaski. Nigdy nie zostawiam jej samej w majtkach bo już kiedyś jedne zjadła a te chyba zdjęła z szafki, żeby dorwać podpachę. :roll:

panienkabubu napisał(a):
to wyobraz sobie co ja mam z Benosławem :diabloti:

oj wolę sobie nie wyobrażać... :evil_lol: