brazowa1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Najgorsze,gdy do schroniska trafia pies Waszej ulubionej rasy,aż słyszy się jęk duszy tego psa,bo znasz tą mimikę,sposób działania i myślenia rasy. Tak się wczoraj poczułam,gdy zobaczyłam suczkę,która reaguje na słowo Kochanie. Sliczna,nieduża ,młoda,ma 2 lata. Pięknie chodzi na smyczy,uległa i bardzo,bardzo zagubiona.Mimo szoku w jakim się znajduje wspaniale odczytuje ludzkie intencje.Nie chciała wejśc do schroniskowego boksu,ale rozłożyłam ramiona,a mała od razu w nie wpadła.Weszla i przytuliła się. Jest cudownym,łatwym w prowadzeniu psem. Teoretycznie nie wygląda źle-ma nawet z dwa kilo do zrzucenia a do nadrobienia mase mięśniową. Ale wygląda na psa,w którego było tkane żarcie fatalnej jakości.Sierść w marnym stanie. No i widać,że już jakis debil zdążył ją rozmożyc i to całkiem niedawno. Ogon długi,ogólnie bardzo ładne dziewczątko i proszę-niechaj na tym forum znajdzie sie miłośnik wyżłów ,który ja pokocha tak,jak sunia na to zasługuje. Akceptuje wspaniale inne psy. tel do mnie 605 325 725 Ma przepiękne ciepłe oczy gdyby ktos potrzebował więcej zdjęć,służe każda ilością. w gre nie wchodzi dom u żadnego myśliwego.Sami dajcie swoje psy,aby zostały postrzelone na pseudopolowaniu,Kochanie ma trafic do domu,gdzie bedzie polowala na łące na motylki i biegała za piłeczką. Quote
tanitka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Brazowa, czy ta sunia potrzebuje domu tymczasowego, jak uważasz? Quote
gameta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 tanitka napisał(a):Brazowa, czy ta sunia potrzebuje domu tymczasowego, jak uważasz? Ja nie Brązowa ale się wypowiem - oczywiście, że należy ją zabrać ze schronu jak najszybciej - zanim zostanie wydana do pseudo... Quote
kinia098 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przepraszam za OT, ale bardzo stary i chory na raka Astek czeka w schronisku na swoją szansę :( http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!?p=14781803#post14781803 Quote
Ati Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zapisuje sobie watek i czekam na decyzje o hotelu lub dt Quote
brazowa1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Kana,bierz!!!! Litterko,bo ona jest psem-człowiekiem.Takie wzrok maja własnie te psy. Quote
Kana Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ty mi pisz takie rzeczy jak ja wolny tymczas mam :loveu: Quote
brazowa1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 niestety,myslę,że masz tymczas zajęty na kilka lat do przodu,strasznie popularna rasę sobie wybrałaś ;P Quote
Charly Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 brazowa1 napisał(a): w gre nie wchodzi dom u żadnego myśliwego.Sami dajcie swoje psy,aby zostały postrzelone na pseudopolowaniu,Kochanie ma trafic do domu,gdzie bedzie polowala na łące na motylki i biegała za piłeczką. jesteś najlepsza!!! mielismy u nas w schronisku bardzo podobną wyzlice i jej dwójkę dzieci wyzlątek (skundlonych troszkę). Na szczęście cała trójka trafiła do wspaniałych domów. Coreczki po sterylce do jednego domu w Warszawie, gdzie wczesniej tez były wyżly (grzeją dupki przy kominku w chłodniejsze dni, ganiają w ogrodzie i spią na kanapach hihihihi), a matka została w Elblągu. Ta tez znajdzie- musi znaleść super domek. Quote
brazowa1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 właśnie takiego domu bym chciala dla suczki. TS bylby wspaniala sprawą,suczka moglaby szukać DS na spokojnie.Jest bardzo ładna i bardzo w typie. Quote
tanitka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tymczas w Trójmieście u Besi z seterowego, która wyżłom nie może się też oprzeć, możliwy dopiero po 10 czerwca, Kana?? ;) Quote
Betbet Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jezu no zabierajcie ja z tego schronu szybciej, ja nie moge, kota mam:) Quote
Ati Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 na wyzly. pl jaks dziewczyna pisze o checi adopcji sunki Quote
Kana Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny co w końcu z sunią? Czy ten tymczas pewny? czy ten domek pewny ? Tak czy siak kwarantanne sunia ma. Dzisiaj nie moglam się dodzwonić do Brązowej. Quote
tanitka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kana, DT jest dopiero po 10 czerwca u Besi (Gdynia), DS który sie zglosił to na razie nic pewnego. Jeśli można sunię brać już i Ty ją możesz wziąć na DT, to BŁAGAM!! Quote
Litterka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A nie mówiłam? Hura, hura, na cześć Kany hura!!! :) Quote
Kana Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jeszcze jakby ciotka brązowa chciała współpracować to byłoby wspaniale! Ale ciotka jak zawsze ma zajęty telefon albo nie odbiera! Grrr!! A bez niej nic nie załatwię! Quote
brazowa1 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 kana,jutro jestem zajęta,a PM nie moge nikomu wysłać,bo zwyczajnie "nie idzie",jutro zadzwonię OK? i dam kontakty ;) Kana !!! hiphip KURA. Będą małe niedogodności,ale wszystko przekaże :) oczywiscie nie są do przeskoczenia:) Quote
Recommended Posts