Ati Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 z tego co wiem , to suczka juz w nowym domu, z drugim psem juz zakumplowani Quote
Ati Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 kurde, martwie sie, nowa wlascicielka nic sie nie odzywa:( Quote
tanitka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mnie też się to nie podoba, nie było mowy o budzie, a jest buda, miały być zdjęcia i zdjęć nie ma...... Quote
Ati Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 nie wiem czy dobrze doczytalam, ale sunka byla chyba zabierana bezposrednio ze schroniska, wiec nie bylo chyba wizyty przedadopcyjnej? Quote
Ati Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Tatiana na e-wyzel.pl, panna skasowala swoj telefon, oraz tekst gdzie mieszka, ale ja tu go wkleilam wczesniej i sie zachowal ,, Mieszkam pod Toruniem, mam już jednego wyżełka, psa, który ma prawie 9 lat, a jego mama umarła w kwietniu. Nie chcę aby mój pies był w dalszym ciągu sam, a ta suka mi się podoba, baardzo. Wiem, że takie psy poddawane są sterylizacji. Nie przeszkadza mi to. Kiedy mogę przyjechać i zobaczyć psa? Mój numer 601630468 Asia ,, i na szczescie jest ten telefon Quote
Ati Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 w schronie powinna byc umowa adopcyjna z jej adresem, spisanym z dowodu osobistego trzeba poszukac wtedy , kto z regionu gdzie mieszka zrobi tam nalot kurde:( Quote
gameta Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tanitka napisał(a):mnie też się to nie podoba, nie było mowy o budzie, a jest buda, miały być zdjęcia i zdjęć nie ma...... A skąd wiadomo, że jest buda ? Quote
tanitka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 na innym forum tak zostało napisane przez nową właścicielkę. Brazowa ma telefon do tej pani i obiecała zadzwonić. Schronisko ma prawo zrobić wizytę poadopcyjną. Widziałam, że Cajus JB jest z Torunia. Quote
Ati Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 odpoczywamy niespodzianka z... portrecik mam nadzieje , ze uda sie wam dziewczyny dopilnowac tematu kastracji:) Quote
tanitka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 poza tymi zdjęciami jakieś wiadomości przyszły? Quote
Ati Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 terenu 2h, do dyspozycji buda 3x5 , ktora miesci sie pod tarasem domu, ewentualnie inne miejsca(?), nie jest na zadnym lancuchu, nawet szczeka na obcych, robi to co chce to wszystko info co dostalam mysle , ze nie satysfakcjonujace:( Quote
brzanka1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witam, Tak śledzę przygody tej Biduli i zastanawiam się, że jej może tam jest faktycznie dobrze a tylko z troski o nią tak bardzo się wszyscy nakręcają. Na zdjęciach wygląda na szczęśliwą:) Jednakże, gdyby były były jakieś problemy i warunki dla suni niesatysfakcjonujące to ja mam do zaproponowania moje dwa pokoje z kuchnią w bloku koło parku Tu by była w 100 procentach królową No tylko, że chodzę do pracy i ten czas musiałaby przeboleć w mieszkaniu, ale myślę, że każdy dorosły pracuje, więc chyba nikt nie jest zdziwiony Nie zaproponuje wybiegu bo go nie mam Ale proponuje ciepłe posłanie, jedzenie i co najważniejsze ogggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrroooom miłości Quote
tanitka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 a może inna sunia wyżła wpadłaby Ci w oko? ;) Quote
Recommended Posts