Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy dobrze doczytalam, ale sunka byla chyba zabierana bezposrednio ze schroniska, wiec nie bylo chyba wizyty przedadopcyjnej?

Posted

Tatiana na e-wyzel.pl, panna skasowala swoj telefon, oraz tekst gdzie mieszka, ale ja tu go wkleilam wczesniej i sie zachowal
,,
Mieszkam pod Toruniem, mam już jednego wyżełka, psa, który ma prawie 9 lat, a jego mama umarła w kwietniu. Nie chcę aby mój pies był w dalszym ciągu sam, a ta suka mi się podoba, baardzo.

Wiem, że takie psy poddawane są sterylizacji. Nie przeszkadza mi to.

Kiedy mogę przyjechać i zobaczyć psa?
Mój numer 601630468

Asia
,,
i na szczescie jest ten telefon

Posted

w schronie powinna byc umowa adopcyjna z jej adresem, spisanym z dowodu osobistego
trzeba poszukac wtedy , kto z regionu gdzie mieszka zrobi tam nalot
kurde:(

Posted

tanitka napisał(a):
mnie też się to nie podoba, nie było mowy o budzie, a jest buda, miały być zdjęcia i zdjęć nie ma......

A skąd wiadomo, że jest buda ?

Posted

na innym forum tak zostało napisane przez nową właścicielkę. Brazowa ma telefon do tej pani i obiecała zadzwonić. Schronisko ma prawo zrobić wizytę poadopcyjną. Widziałam, że Cajus JB jest z Torunia.

Posted

terenu 2h, do dyspozycji buda 3x5 , ktora miesci sie pod tarasem domu, ewentualnie inne miejsca(?), nie jest na zadnym lancuchu, nawet szczeka na obcych, robi to co chce
to wszystko info co dostalam
mysle , ze nie satysfakcjonujace:(

• 3 months later...
Posted

Witam,
Tak śledzę przygody tej Biduli i zastanawiam się, że jej może tam jest faktycznie dobrze a tylko z troski o nią tak bardzo się wszyscy nakręcają. Na zdjęciach wygląda na szczęśliwą:) Jednakże, gdyby były były jakieś problemy i warunki dla suni niesatysfakcjonujące to ja mam do zaproponowania moje dwa pokoje z kuchnią w bloku koło parku Tu by była w 100 procentach królową No tylko, że chodzę do pracy i ten czas musiałaby przeboleć w mieszkaniu, ale myślę, że każdy dorosły pracuje, więc chyba nikt nie jest zdziwiony Nie zaproponuje wybiegu bo go nie mam Ale proponuje ciepłe posłanie, jedzenie i co najważniejsze ogggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrroooom miłości