caromina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A jednak rodzina Bartka już nie zgadza sie na Sisi. Przydałoby się miejsce w hoteliku, ale trzeba nazbierać kasę Quote
li1 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Czy zgodziliby sie zatrzymac lub hotelowac Sisi za oplata? Quote
bela51 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Biedna sunia, co dzieje sie z tymi ludzimi ? Traktują psy jak rzeczy. Gdzie nie spojrzec to same nieudane adopcje...:shake: Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 li1 napisał(a):Czy zgodziliby sie zatrzymac lub hotelowac Sisi za oplata? nie maja ogrodzenia a w domu nie moze byc caly czas trzymana Bartek mieszka tam w weekendy a w tyg jest tam tylko babcia Quote
caromina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dziewczyny, Ala się odezwała do Bartka ( i do mnie) Podobno Rafał dogadał sie Bartkiem, który był rzekomo uprzedzony, ze Ala ma kłopoty finansowe i musi zawiesić płacenie. Sisi i Pinat mieli być u ludzi do końca roku, bo podobno potem idą z Rafałem na swoje Quote
tayga Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 caromina napisał(a):dziewczyny, Ala się odezwała do Bartka ( i do mnie) O, to jakaś nowość. Na fb nie odpowiada na pytania, chociaż tam bywa. Na dogo też jest, mogłaby wyjaśnić sytuację, prawda? Bywają różne życiowe zawirowania, ale my się martwimy o psy. caromina napisał(a): Sisi i Pinat mieli być u ludzi do końca roku, bo podobno potem idą z Rafałem na swoje Ciekawe dlaczego już w nic nie jestem w stanie uwierzyć. Quote
BUDRYSEK Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 caromina napisał(a):dziewczyny, Ala się odezwała do Bartka ( i do mnie) Podobno Rafał dogadał sie Bartkiem, który był rzekomo uprzedzony, ze Ala ma kłopoty finansowe i musi zawiesić płacenie. Sisi i Pinat mieli być u ludzi do końca roku, bo podobno potem idą z Rafałem na swoje a swistak zawija sreberka..... Quote
caromina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Napisałam do Ali na FB, ze jest możliwość zabrania Sisi na stałe. Nie odpowiedziała... Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='caromina']Napisałam do Ali na FB, ze jest możliwość zabrania Sisi na stałe. Nie odpowiedziała...[/QUOTE] jest w Londynie, nie odbiera tel ciekawe gdzie jest Pinat? Quote
caromina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nie mam pojęcia, ona tam na stałe? Budrysku czy masz możliwość skontaktowania się z chłopakiem , u którego jest Sisi? teraz mogę jej pomóc, ale nie zawsze jest okazja psa zabrać Quote
BUDRYSEK Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='caromina']Nie mam pojęcia, ona tam na stałe? Budrysku czy masz możliwość skontaktowania się z chłopakiem , u którego jest Sisi? teraz mogę jej pomóc, ale nie zawsze jest okazja psa zabrać[/QUOTE] Bartek twierdzi, ze Sisi zostaje na wsi u Babci w kojcu, ale jakie tam sa warunki to nie mam pojecia? wiem tyle, ze On szuka nowego psa Quote
Plicha Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No to świetne warunki Sisi będzie miała :( u babci w kojcu. Babcia raczej na długie spacery z nią chodzić nie będzie :( a miała mieszkać w domu, z ludźmi... Quote
caromina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Bartek twierdzi, ze Sisi zostaje na wsi u Babci w kojcu, ale jakie tam sa warunki to nie mam pojecia? wiem tyle, ze On szuka nowego psa Ja pier...JHGJHGJHGJHG Quote
tayga Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 caromina napisał(a):Ja pier...JHGJHGJHGJHG Gdybym miała powiedzieć co o tym myślę to.... :ban: Quote
BUDRYSEK Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 czy to moze byc ta sama sunia? http://bezdomnepsy.pl/3810/3-zlamane-lapki-suczki-husky-strady/ Uploaded with ImageShack.us Quote
Cudak Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591419324207500&set=a.127541833928587.22622.100000183130259&type=1&ref=nf tu też podobna sunia... Quote
Recommended Posts