Jump to content
Dogomania

Mix ONka/husky znaleziony w polu-karma specjalistyczna i DT na cito!! Inaczej schron

Recommended Posts

Posted

Zakladam ten watek na prosbe znajomej ,ktora 25.05 znalazla na polu pomiedzy[FONT=MS Shell Dlg 2] [SIZE=4]Lasowicami a Mazurowicami (gm.Ruja).Psiak jest przyjaznie nastawiony do ludzi ,jednak boi sie gwaltownych ruchow,ma ok 5 lat ,nie ma czipa ,mial na sobie stara ,zniszczona obroze.[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Kolezanka nie chce oddawac go do schroniska ,ale nie moze trzymac go u siebie.[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Azorek(takie dostal robocze imie) ma problemy z jelitami(biegunka)...dzisiaj rano w domu byl weterynarz ,Azor dostal antybiotyki,teraz spi i odpoczywa.Wskazana jest karma specjalistyczna ,na ktora jednak kolezanke nie stac..[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Azor jest ogloszony na kilku portalach ,ma allegro ,[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]prosze o pomoc w oglaszaniu,ewentualnych deklaracji na hotel/dt[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]kontakt do kolezanki :604-47-68-44 (Dorota)[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Uploaded with ImageShack.us[/FONT]

Posted

monika083 napisał(a):
Owieczka-a gdzie masz to miejsce w kojcu,w jakim miescie ?

Kochana nie moge edytować podpisu cos mi się tam pitoli. Nie mam w tej chwili wolnych miejsc. Tym bardziej nie wezme uciekiniera bo jeszcze nie mam zadaszonych kojcy :( . ..a ten sliczny psiak na takiego wygląda...

Posted

Dziewczyny,wrzućcie info o psiaku na ONki i haszczaki....może tam ktoś jakąś szansę na miejsce bezpieczne dla niego wypatrzy...

Wzorem jednej sprytnej cioteczki dobrego i miłego dzionka Wam życzę...i bukiecik tulipanków w prezencie podstępnym zostawiam...może kogoś uraduje,a i ktoś może kliknie...
POWODZENIA PSIAKU...

[FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT]

Posted

ewajanka napisał(a):
To są okolice Wrocławia chyba, może psiak uciekł przed powodzią i ktoś go będzie szukał:roll:

tak,to mozliwe ,poki co nikt go nie szuka ,juz jest zgloszony do schroniska,
dodam ,ze jest dosyc zaniedbany..byl bardzo glodny.
problem w tym ,ze kolezanka moze zatrzymac go do srody,a co pozniej..

Posted

plakat wywieszę w poniedziałek w pracy i miejscach gdzie dużo ludzi przyjeżdza , jestem pewna że się zgubił , zaraz uruchomię wszystkich z okolic , na pewno znajdzie się włąściciel do środy

Posted

Mógł uciekać przed wodą. Właściciel mógł Go odpiąć z łańcucha. Mógł też być na spacerze i się wypuścić. Warto poszukać na stronach o zaginionych psach.

Posted

to są okolice Wrocławia, ale bliżej Legnicy już...
mam trochę znajomych z tych okolic, zaraz dodam na naszą-klasę i popytam ludzi stamtąd
(w Ruji i w Lasowicach mam wyadoptowane pieski, a tym samym mam tam kochających zwierzaki znajomych:))

dodane:
http://nasza-klasa.pl/#profile/944947/gallery/album/3/130

i napisałam już do pani sołtys z Lasowic, zawoziłam do niej moją Grację...
zaraz biorę się za Mazurowice...

Posted

Cajus JB napisał(a):
Mógł uciekać przed wodą. Właściciel mógł Go odpiąć z łańcucha. Mógł też być na spacerze i się wypuścić. Warto poszukać na stronach o zaginionych psach.

tak ,tak sprawdzam na biezaco ogloszenia