ageralion Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 To jest jakas paranoja. Jak pies broni terenu, to trzeba go uspic. Jak nie broni, tez uspic bo darmozjad :angryy: Quote
Czaruś Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='agnieszka32'] Zbieracie deklaracje?[/QUOTE] Zbieramy, chcemy uzbierać na Bogatynię. Quote
andzia69 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Nemko']wiec zbieracie na tresera? Bo rodzina tego pana przeciez chce sie psa pozbyc...Chyba, ze czegos nie doczytalam... Bo dlaczego wlasciciel sam nie chce pokryc kosztow zwiazanych z tresura psa? Cos mi tu nie gra...[/QUOTE] ale na jakiego tresera??? psu nie potrzeba tresera - zachował sie całkiem normalnie! bronił własnego terytorium...a właściciele ulegli opiniomi polegli jak dla mnie na maxa:( właściciele psa nie chcą...durni... Quote
Czaruś Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Zbieramy na hotel, a najlepiej jakby znalazł się DT albo DS, o hotelu myśleliśmy w Bogatyni. Pan Marek jest treserem i w cenie pobytu popracuje nad posłuszeństwem psa, z dobrej chęci. Pies nie szuka tresera dlatego, ze kogoś ugryzł, po prostu Pan przyznał się, że z posłuszeństwem u Brutusa nie za dobrze, dlatego jakby trafił do Bagatyni to miałby szkolenie w "gratisie", że tak to ujmę. Quote
furciaczek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ja moge niestety tylko jednorazowo cos wyslac. Quote
Czaruś Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='furciaczek']Ja moge niestety tylko jednorazowo cos wyslac.[/QUOTE] W sytuacji Brutusa liczy się każda złotówka, bez względu na to czy jednorazowa czy deklarowana. Quote
katarzyna005 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cioteczki za pierwszy miesiąc w hotelu ja załacę. A deklaracje, bazarki i to wszystko pozostałe będziemy zbierać w tym czasie. Trzymam mocno kciuki. Quote
zerduszko Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='ARDNAS'] To spowodowało, że Brutus pewnie pomyślał, że skoro ucieka to coś zrobiła, dogonił ją. [/QUOTE] Pies jest piękny i pewnie bardzo mądry, ale nie przeceniajmy go ;) Psy nie są w stanie do wyciągania takich wniosków. Swoją drogą, to listonosze powinni mieć obowiązkowe szkolenia jak nie sprowokować ataku czy jak się zachowywać jak pies już zaatakuje. Dobrze, że jej się nic poważnego nie stało. Quote
Czaruś Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='katarzyna005']Cioteczki za pierwszy miesiąc w hotelu ja załacę. Trzymam mocno kciuki.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:SUPER:loveu::loveu::loveu: Wielkie dzięki :loveu: Kochane cioteczki, jeżeli będziecie chętne i gotowe do wpłacania pieniążków, to ja podam dane na PW. Zadzwonię do Pana Marka kiedy moglibyśmy go przywieź. Z mężem zawieziemy go tam. Jak myślicie powiem właścicielowi, żeby dał jakieś pieniądze na transport, bo same paliwo wychodzi ok. 300 zł. Quote
J_ulia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dostała właśnie pw od kochanej NINKI1 [quote name='NINKA1']Julia pomogę chetnie. Ile potrzebujecie, żeby go ulokować chociaż na pierwszy miesiąc i zyskać na czasie? Na stałe mogę zadeklarować 100 zł/m-c[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) Pierwsza stał deklaracja chłopaka. Quote
J_ulia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='katarzyna005']Cioteczki za pierwszy miesiąc w hotelu ja załacę. A deklaracje, bazarki i to wszystko pozostałe będziemy zbierać w tym czasie. Trzymam mocno kciuki.[/QUOTE] Dziękujemy ślicznie Kasiu :):):) [SIZE=4][/SIZE] Quote
agaga21 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='ARDNAS']Jak myślicie powiem właścicielowi, żeby dał jakieś pieniądze na transport, bo same paliwo wychodzi ok. 300 zł.[/QUOTE] JAK NAJBARDZIEJ! trzeba od własciciela wyciągnąć jak najwięcej się uda-w koncu ratujecie życie jego psa. im facet sie więcej dorzuci tym łatwiej będzie dozbierać resztę. dobrze jakby dał tez psa posłanko, smycz, zabawki, miski...i co tam jeszcze ma. pie przynajmniej miałby znajome zapachy... :( czy miejsce macie juz zarezerwowane? bo wiem ze teraz hotelik jest pełny. Quote
furciaczek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Prawdopodobnie w niedziele zabieram Oscara z Bogatyni, moze na jego miejsce udaloby sie chlopaka dac? Quote
J_ulia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sandra już rozmawiał z p. Markiem i chłopak może przyjechać w każdej chwili. Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wspomogę pieska jednorazowo w kwocie 50 zł. J_ulia, która zaprosiła mnie na wątek, już przekazała mi konto do wpłat. W tytule przelewu napisać: "dla BRUTUSA"? [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/298/1c5cdef5f2783908med.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaga21 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='J_ulia']Sandra już rozmawiał z p. Markiem i chłopak może przyjechać w każdej chwili.[/QUOTE] super, ze miejsce zarezerwowane! oby się chłopakowi udało. Quote
J_ulia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wspomogę pieska jednorazowo w kwocie 50 zł. J_ulia, która zaprosiła mnie na wątek, już przekazała mi konto do wpłat. W tytule przelewu napisać: "dla BRUTUSA"?[/QUOTE] Tak kochana :) i nie zapomnij o swoim nicku ;) dla formalności bo Sandra dopiero nas "poznaje". Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Oczywiście J_ulio kochana. Nick z dogo obowiązkowo! :) Quote
Czaruś Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 :loveu:Jak dobrze, że są tacy dobrzy ludzie jak Wy:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wysłałam 50 zł jednorazowo dla BRUTUSA. [B]On zasługuje, żeby żyć![/B] Quote
Czaruś Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Wpłynęła pierwsza wpłata jednorazowa od Moniki z Katowic:loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
izabela1234 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jestem na zawołanie Julki mogę dać jednorazowo 100 zł a w przyszłym miesiący będe myśleć co dalej Ratujcie tego biedaka !!!!! Quote
J_ulia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='izabela1234']Jestem na zawołanie Julki mogę dać jednorazowo 100 zł a w przyszłym miesiący będe myśleć co dalej Ratujcie tego biedaka !!!!![/QUOTE] Dziękuje ślicznie :) Zaraz wyśle Ci pw. Mam tez super wiadomość NINKA1 przekaże jednorazowo 400 zł :) Czyli chłopak ma dwa miesiące zabezpieczone ! Jesteście kochane !!! Quote
izabela1234 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kocham tą NINKE1 jest niesamowita czyli piesio jest na razie bezpieczny :) Quote
Recommended Posts