Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczy na bazarek są przygotowane tylko zdjęcia muszę porobić. Przepraszam, że jeszcze nie zrobiłam ale dużo mam pracy i tak jakoś wyszło. Jutro postaram się wysłać zdjęcia. Julia wyślij mi na pw twój adres internetowy.

Posted

Dziś wpłynęła deklaracja 100 zł od NINKA1. Dziękujemy :loveu::loveu:
Wpłynęła również wpłata jednorazowa od chita 20 zł. Dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kana']Ardnas przeredaguj może pierwszy post na niebieskim forum bo tam tez jego temat zalozylaś... Może lepiej aby nie bylo widać na dizeń dobry o jego histori :
http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4469&p=73624#p73624

Dołączam się do prośby.

Była już pierwsza relacja od pana Marka. Bruno się aklimatyzuje :)... Sandra , Grzesiu napiszcie więcej... Cioteczki są żadne nowych wieści... Dobrych wieści... :)

Posted

:) Bruno ma się wspaniale, jest przekochany :loveu:, szybko się aklimatyzuje. Początkowo nie lubiał współmieszkańców :diabloti:, ale teraz zaczął je tolerować :cool3:
Kilka fotek:

Posted

Mój bazarek będzie po 20 czerwca , wyjeżdżam w sobote i nie wiem czy będę miala dostęp do neta .

Odjajczanie będzie u p.Marka czy jakoś inaczej rozwiązujecie ten problem ??

Posted

no to jest problem...marek nie wozi juz psów na kastraję, bo tamtejszy wet potrafi spartolić ten prosty zabieg. na jeżdżenie dalej do innego weta marek nie ma czasu...chyba że się cos ostatnio zmieniło.

Posted

wolfchild napisał(a):
I dobrze że Marek nie wozi, zdrowemu psiakowi robic kastracje.

Padnę chyba - skąd się tutaj wziąłeś, człowieku?
Ale się uśmiałam z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wolfchild napisał(a):

noooo najlepiej oddać do pseudohodowli ...zarobić i psu zafundować raka prostaty .... ... Filip z konopii się znalazł :roll:
PIES będzie WYKASTROWANY czy sie tobie podoba czy nie

Posted

wolfchild napisał(a):

Grześku...:mad::mad::mad:

Bez takich...

Nic, Bruna przed utratą klejnotów rodowych nie uratuje... Przecież juz się z Tym pogodziłeś...

Już o tym rozmawialiśmy... przecież nikt nie robi zamachu na Ciebie...:diabloti: jeszcze...

Posted

J_ulia napisał(a):
Grześku...:mad::mad::mad:

Bez takich...

Nic, Bruna przed utratą klejnotów rodowych nie uratuje...

Już o tym rozmawialiśmy... przecież nikt nie robi zamachu na Ciebie...:diabloti:

nie mów , ze to TEN Grześ taki jest .....buuuuuuu

weź nie rób tego .....a tak ładnie o tobie myślałam .... echhhhhhh

popatrz ...mam psa z hodowli z rodowodem , ze wspanialym charakterem ..mógłby być repem ...cemu nie , ale chłopak miał kłopoty z prostatą , to MÓJ TZ pierwszy się zgodzil na cięcie ze względów zdrowotnych ....a TUTAJ MAMY psa w typie czyli KUNDELKA ...czy chcesz aby ktoś pomimo umowy rozmnozył w przyszłości ...ba ..czasem nawet sam własciciel nie chce a pies sam sobie zrobi nalot na suczkę .... dlatego na tym min polegają adopcje w typie TTB że kastracja MUSI być ...za dużo astowatych siedzi w schronach , za dużo jest zabijanych , za dużo kundelków w typie nadal sie rodzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa każdy PAN co sie tak odezwie zostanie poddany przymusowej kastracji :eviltong:

Posted

wolfchild napisał(a):

Jestem kobietą i moja sunia wysterylizowana.Posiedż trochę na dogo i zobacz ile tych bidul się poniewiera po schronach.Tu nie potrzeba takich uwag,ale pomooocy by ratować te psiaki.Również finansowej ,by ulzyc w strasznej niedoli.Moze zaczniesz pomagać a dopiero potem będziesz się wypowiadać.