fiorsteinbock Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dziewczyny, nie mam zadnych wiesci ze schronu - nic nie wiem czy juz byl wet. Ja wczoraj pojechalam do trzech lecznic w Bielawie i opinia wetow byla podobna, zeby wpierw badania zanim poda sie cokolwiek na tasiemca no i czy to wogole tasiemiec :( Nie bedzie mnie kilka dni na dogo. W tym czasie pewnie zrobia badania i Gisella bedzie informowala na biezaco. jesli trzeba zaplacic, zaplacimy za badania byleby zostaly zrobione i postawiona diagnoza. Quote
bico Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jeśli trzeba płacić za badania, to się złożymy, to jasne, ale, że "pewnie zrobią badania" jakoś mnie nie uspokaja, bo badania trzeba zrobić już! A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:( Quote
panbazyl Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 znów cię odwiedzam Labusiu. dajcie znać co nowego. Quote
kamilawa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='bico']A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:([/QUOTE] Grażynka :) Ona też dopilnuje. Quote
zuzlikowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, nie mam zadnych wiesci ze schronu - nic nie wiem czy juz byl wet. Ja wczoraj pojechalam do trzech lecznic w Bielawie i opinia wetow byla podobna, zeby wpierw badania zanim poda sie cokolwiek na tasiemca no i czy to wogole tasiemiec :( Nie bedzie mnie kilka dni na dogo. W tym czasie pewnie zrobia badania i Gisella bedzie informowala na biezaco. jesli trzeba zaplacic, zaplacimy za badania byleby zostaly zrobione i postawiona diagnoza. Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania? Quote
bico Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='kamilawa']Grażynka :) Ona też dopilnuje. a wiec czekamy....:( Quote
Aimez_moi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czekamy....... mam nadzieje, ze na dobre wiadomosci...... Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zuzlikowa']Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania?[/QUOTE] ...niepokojący jest brak informacji na temat ew. badania...czy wyniki tak złe,czy nie zostało zrobione?:oops: Quote
giselle4 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:([/QUOTE] przykro mi ale tylko ja Wam zostaje i jezeli mi zaufacie to ok Quote
giselle4 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zuzlikowa']Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania?[/QUOTE] był osłuchany i zrobiono badania krwi wet nic niepokojącego nie zauwazył krew ok przepisal Kreon i 3 razy dziennie karmienie czego z Jasią pilnujemy za tydzien nowe fotki i jestem pewna ze to bedzie inny pies nooo coz mam zbyt duzo wątkow i zbyt duzo podopiecznych dlatego wszystkich przepraszam za zaistniała sytuacje === zrobie bazarek na worek sensitive Quote
giselle4 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 zapomniałam kazał wprowadzic jajo i twarog do dziennego menu Quote
TERESA BORCZ Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Fajny wet, ma rację. Ja bym dodała algolith. Uzupełnia wszelkie braki , albo chociaż spirulinę. Trzymam kciuki za cudo. Quote
ilon_n Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 czyli sytuacja wygląda, że jest pod kontrolą i psiak nam nie zejdzie, tak? trzymaj się Labusiu, jedz i przyswajaj .. Quote
bico Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a co z podejrzeniem tasiemca?:oops: wet go wykluczył czy kazał podać lek? Quote
giselle4 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='bico']a co z podejrzeniem tasiemca?:oops: wet go wykluczył czy kazał podać lek?[/QUOTE] wykluczyl tasiemca Quote
Aimez_moi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kochane......przepraszam bardzo bo ja sie nie znam :oops: ale skoro wszystko jest w porzadku to czemu Labus tak wyglada? Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kochane......przepraszam bardzo bo ja sie nie znam :oops: ale skoro wszystko jest w porzadku to czemu Labus tak wyglada?[/QUOTE] ...chyba mam to samo pytanie- jaka przyczynę wet podał? Quote
mercy Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 biedny psiaczek :( ciągle o nim myslę :( mam nadzieję,że wet nie myli się Quote
Guest ambird Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zuzlikowa']...chyba mam to samo pytanie- jaka przyczynę wet podał?[/QUOTE] Też jestem ciekawa diagnozy, jaką postawił.. Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='ambird']Też jestem ciekawa diagnozy, jaką postawił..[/QUOTE] Powiedział ze takie psy jak labusie,astki czy boksery to delikatn epsy i nie mogą miec diety ubogiej w wapno i minerały brak wszytskich tych składnikow skutkuje wychudzeniem nawet odwodnieniem..... KAZDY PIES POWIENIEN MIEC W DIECIE DZIENNEJ WARZYWA itd..... wiec ,staram sie aby to wszystko mial plus 3x dziennie karmienie mniejsze porcje ale tresciwsze-zroznicowane.... ja juz widze ze jest lepeij ale w sobote zrobie fotki...same zobaczycie:) Edi wracaj,potrzebujemy slicznych fotek Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='panbazyl']czyli, że co? Zła dieta? Tak?[/QUOTE] to znaczy ze karma powinna byc wysoko -enaergetyczna sensitive dla psiakow ktore trafiaja do nas bardzo chude i ktore szybko chudną. i wzbogacane jedzonko o witaminy i inne dodatki:) Quote
Recommended Posts