Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, nie mam zadnych wiesci ze schronu - nic nie wiem czy juz byl wet. Ja wczoraj pojechalam do trzech lecznic w Bielawie i opinia wetow byla podobna, zeby wpierw badania zanim poda sie cokolwiek na tasiemca no i czy to wogole tasiemiec :(
Nie bedzie mnie kilka dni na dogo. W tym czasie pewnie zrobia badania i Gisella bedzie informowala na biezaco.
jesli trzeba zaplacic, zaplacimy za badania byleby zostaly zrobione i postawiona diagnoza.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli trzeba płacić za badania, to się złożymy, to jasne, ale, że "pewnie zrobią badania" jakoś mnie nie uspokaja, bo badania trzeba zrobić już!
A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:(

Posted

[quote name='bico']A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:([/QUOTE]
Grażynka :) Ona też dopilnuje.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, nie mam zadnych wiesci ze schronu - nic nie wiem czy juz byl wet. Ja wczoraj pojechalam do trzech lecznic w Bielawie i opinia wetow byla podobna, zeby wpierw badania zanim poda sie cokolwiek na tasiemca no i czy to wogole tasiemiec :(
Nie bedzie mnie kilka dni na dogo. W tym czasie pewnie zrobia badania i Gisella bedzie informowala na biezaco.
jesli trzeba zaplacic, zaplacimy za badania byleby zostaly zrobione i postawiona diagnoza.

Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania?[/QUOTE]

...niepokojący jest brak informacji na temat ew. badania...czy wyniki tak złe,czy nie zostało zrobione?:oops:

Posted

[A jak Ty fiorsteinbock wyjedziesz, to ja już nie wiem kto dopilnuje Labusia i zmobilizuje weta:(:(:([/QUOTE]
przykro mi
ale tylko ja Wam zostaje
i jezeli mi zaufacie to ok

Posted

[quote name='zuzlikowa']Giselko...i jak wyglada sytuacja Labusia???...były robione badania?[/QUOTE]
był osłuchany i zrobiono badania krwi
wet nic niepokojącego nie zauwazył
krew ok
przepisal Kreon i 3 razy dziennie karmienie
czego z Jasią pilnujemy
za tydzien nowe fotki
i jestem pewna ze to bedzie inny pies
nooo coz mam zbyt duzo wątkow i zbyt duzo podopiecznych
dlatego wszystkich przepraszam za zaistniała sytuacje
===
zrobie bazarek na worek sensitive

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane......przepraszam bardzo bo ja sie nie znam :oops: ale skoro wszystko jest w porzadku to czemu Labus tak wyglada?[/QUOTE]

...chyba mam to samo pytanie- jaka przyczynę wet podał?

Guest ambird
Posted

[quote name='zuzlikowa']...chyba mam to samo pytanie- jaka przyczynę wet podał?[/QUOTE]

Też jestem ciekawa diagnozy, jaką postawił..

Posted

[quote name='ambird']Też jestem ciekawa diagnozy, jaką postawił..[/QUOTE]
Powiedział ze takie psy jak labusie,astki czy boksery to delikatn epsy i nie mogą miec diety ubogiej w wapno i minerały
brak wszytskich tych składnikow skutkuje wychudzeniem nawet odwodnieniem.....
KAZDY PIES POWIENIEN MIEC W DIECIE DZIENNEJ WARZYWA itd.....
wiec ,staram sie aby to wszystko mial
plus 3x dziennie karmienie
mniejsze porcje ale tresciwsze-zroznicowane....
ja juz widze ze jest lepeij
ale w sobote zrobie fotki...same zobaczycie:)
Edi wracaj,potrzebujemy slicznych fotek

Posted

[quote name='panbazyl']czyli, że co? Zła dieta? Tak?[/QUOTE]
to znaczy ze karma powinna byc wysoko -enaergetyczna
sensitive dla psiakow ktore trafiaja do nas bardzo chude i ktore szybko chudną.
i wzbogacane jedzonko o witaminy i inne dodatki:)