bigos Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Chcieliście, to macie::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ha ha ha ha ha,alle sie uśśmiałłam :):):) jakie fajne pozzy i minusie :buzi: dla was :buzi: dziękuje :buzi: Quote
Wiedźma Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mniam, mniam! A na upały: *Czekolada mrożona z bigosem. *Lody czekoladowe w bigosie. *Bigos na zimno z czekoladą. Quote
Anza&Hacker Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Super foty! W końcu jakiś świeży Bigos:loveu: Jakie ma fajne długaśne i zgrabne nóżki:lol: Te porterety mnie powalają z nóg:multi: - to drugie ujęcie bomba!:p Quote
KaRa_ Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 To zajac?to kangur? nie! To jest super Bigos:lol: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bigos napisał(a):I jeszcze kilka: :loveu::loveu::loveu: Cześć Bigoniu. Ktoś tu świruje:lol: :loveu: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Pilnie potrzebny transport dla małej Muszki ze Swarzędza/Poznania do Warszawy!!!!!!!!!!![SIZE=3]Muszka ma nowy domek:multi::multi::multi: [SIZE=3]Kaśka, tel 600256503, pw lub e-mail [email protected] Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Z Panią::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Z Panią::loveu::loveu::loveu: Jaka Pani wydekoltowana:cool3: :loveu::loveu::loveu: Słodziutkie:loveu: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Aniu - dziękuję:loveu: A ten dekolt wcale nie taki duuuży, a poza tym jest upał:eviltong: Quote
leemonca Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :loveu::loveu::loveu: Nie wiem kogo mam podziwiać, Bigosika czy Panią :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 leemonca napisał(a):Nie wiem kogo mam podziwiać, Bigosika czy Panią :eviltong::eviltong::eviltong: I Bigoska i Panią:eviltong: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a): :loveu::loveu::loveu: jakie całuśne bigoskowe towarzystwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska - dziękuję:loveu: Dzisiaj byłam z Bigoskiem na poznańskiej Malcie. Wstawiam kilka fotek z agility:loveu:Muszę się pochwalić, że Bigoskek zaliczył kilka przeszkód. Bardzo ładnie i sprawnie mu to poszło:multi: Portreciki:loveu::loveu::loveu::loveu: Powrót do domu i zajadanie szmakosków (czytaj: łupu z imprezy):evil_lol:: Bigosek padnięty:evil_lol::evil_lol: :sleeping::sleeping::sleeping: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 tak mnie drap tak mnie drap :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 dbsst - a który psiak tego nie lubi:razz: Dziękuję za odwiedziny:Rose: Quote
Recommended Posts