Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek_Zabrze - zdecydowanie tak! Zwłaszcza, że wokół było pewno psiurków a w plecaku u Pani 2 kilo szmakosów:lol:

Anza&Hacker - dziękuję:loveu:Grzywaczy było troszkę. Też mam słabość do tych maluszków:loveu:

Posted

bigos napisał(a):
Aniu - dziękuję:loveu:
A ten dekolt wcale nie taki duuuży, a poza tym jest upał:eviltong:

Dobra, dobra:evil_lol:
Jak powiedział kiedyś mój mąż "ważne, żeby rowek było widać":cool3:

Nie będę się tu rozwodzić na temat dekoltów, bo mój mąż ma na tym punkcie świra. Mogłabym dużo Jego teorii przytoczyć, ale może lepiej nie:eviltong:

Posted

alive, *luthien*, Alka - dziękuję:Rose::Rose::Rose:

KaRa_TC - ja mam w miarę blisko i dlatego się wybrałam, ale upał był niemiłosierny przez co frekwencja słaba:shake:
Ale mi się podobało/ można popatrzeć na psiaczki, agility, wet obejrzał Bigoska i jeszcze dostaliśmy full szmakosków:lol:

Posted

bigos napisał(a):
Bigosek padnięty:evil_lol::evil_lol:

Najbardziej rzuciły mi się w oczy te hmm... duże, błyszczące, jędrne... jąderka.:lol:
Jakaś zboczona się chyba robię:evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Dobra, dobra:evil_lol:
Jak powiedział kiedyś mój mąż "ważne, żeby rowek było widać":cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rowerek jest ok;)

Nie będę się tu rozwodzić na temat dekoltów, bo mój mąż ma na tym punkcie świra. Mogłabym dużo Jego teorii przytoczyć, ale może lepiej nie:eviltong:

A ja jednak poproszę:cool3:

Posted

an3czka napisał(a):
Najbardziej rzuciły mi się w oczy te hmm... duże, błyszczące, jędrne... jąderka.:lol:
Jakaś zboczona się chyba robię:evil_lol:

Ja myślę, że to spowodowane jest brakiem tych...dużych, błyszczących, jędrnych....jąderek......... u Basculka:evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):

Bigosek padnięty:evil_lol::evil_lol:

:sleeping::sleeping::sleeping:

Ale ekspozycja męskości ! :lol: :lol: :lol: Dobrze , że nie dopuściłam dzisiaj Gezesława do komputera ... Było by mu przykro ! :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ale ekspozycja męskości ! :lol: :lol: :lol: Dobrze , że nie dopuściłam dzisiaj Gezesława do komputera ... Było by mu przykro ! :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Słuszna uwaga (ekspozycja męskości).
Dopiero teraz zauważyłam, że na jednym błyszczące klejnoty a na drugim (na deser) fifolek:ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Biedny Gazesławek i Basculek
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Słuszna uwaga (ekspozycja męskości).
Dopiero teraz zauważyłam, że na jednym błyszczące klejnoty a na drugim (na deser) fifolek:ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Biedny Gazesławek i Basculek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wcale nie są biedni. Oni są szczęśliwi!
Nie dość, że zostali uwolnieni od popędów, to nic świecącego, co można odmrozić im się o łapki nie obija:evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):

Nie dość, że zostali uwolnieni od popędów, to nic świecącego, co można odmrozić im się o łapki nie obija:evil_lol:

Też prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Udało się załatwić transport dla Muszki. W piątek lub sobotę jedzie do nowego domku!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

KaRa_TC - dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Przystojniaczek to z niego jest nie przeczę:evil_lol:

Alicjarydzewska - zawody odbywają się codziennei latem:evil_lol: