Anza&Hacker Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Super foty!... zwłaszcza z chińczykami:loveu: Jak ja kochusiam te pieski, są takie wspaniałe i należą do listy ras, które chce posiadać:lol: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Patikujek_Zabrze - zdecydowanie tak! Zwłaszcza, że wokół było pewno psiurków a w plecaku u Pani 2 kilo szmakosów:lol: Anza&Hacker - dziękuję:loveu:Grzywaczy było troszkę. Też mam słabość do tych maluszków:loveu: Quote
alive Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a): Ale uchy!!!!!! :loveu: Bigosek udaje zajączka :lol: . Super zdjęcie!!!!! Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 chiński grzywolek!!:multi: ale świeeeeeetne!:mdleje: :mdleje: Quote
KaRa_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Tez chcialam isc na to, ale odemnie na MAlte za daleko i odpuscilam sobie;) Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Aniu - dziękuję:loveu: A ten dekolt wcale nie taki duuuży, a poza tym jest upał:eviltong: Dobra, dobra:evil_lol: Jak powiedział kiedyś mój mąż "ważne, żeby rowek było widać":cool3: Nie będę się tu rozwodzić na temat dekoltów, bo mój mąż ma na tym punkcie świra. Mogłabym dużo Jego teorii przytoczyć, ale może lepiej nie:eviltong: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 alive, *luthien*, Alka - dziękuję:Rose::Rose::Rose: KaRa_TC - ja mam w miarę blisko i dlatego się wybrałam, ale upał był niemiłosierny przez co frekwencja słaba:shake: Ale mi się podobało/ można popatrzeć na psiaczki, agility, wet obejrzał Bigoska i jeszcze dostaliśmy full szmakosków:lol: Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Bigosek padnięty:evil_lol::evil_lol: Najbardziej rzuciły mi się w oczy te hmm... duże, błyszczące, jędrne... jąderka.:lol: Jakaś zboczona się chyba robię:evil_lol: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 an3czka napisał(a):Dobra, dobra:evil_lol: Jak powiedział kiedyś mój mąż "ważne, żeby rowek było widać":cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rowerek jest ok;) Nie będę się tu rozwodzić na temat dekoltów, bo mój mąż ma na tym punkcie świra. Mogłabym dużo Jego teorii przytoczyć, ale może lepiej nie:eviltong: A ja jednak poproszę:cool3: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 an3czka napisał(a):Najbardziej rzuciły mi się w oczy te hmm... duże, błyszczące, jędrne... jąderka.:lol: Jakaś zboczona się chyba robię:evil_lol: Ja myślę, że to spowodowane jest brakiem tych...dużych, błyszczących, jędrnych....jąderek......... u Basculka:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a): Bigosek padnięty:evil_lol::evil_lol: :sleeping::sleeping::sleeping: Ale ekspozycja męskości ! :lol: :lol: :lol: Dobrze , że nie dopuściłam dzisiaj Gezesława do komputera ... Było by mu przykro ! :evil_lol: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale ekspozycja męskości ! :lol: :lol: :lol: Dobrze , że nie dopuściłam dzisiaj Gezesława do komputera ... Było by mu przykro ! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Słuszna uwaga (ekspozycja męskości). Dopiero teraz zauważyłam, że na jednym błyszczące klejnoty a na drugim (na deser) fifolek:ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny Gazesławek i Basculek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ubawiłam się , bo razem pisałyśmy te posty . We trzy ! :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Słuszna uwaga (ekspozycja męskości). Dopiero teraz zauważyłam, że na jednym błyszczące klejnoty a na drugim (na deser) fifolek:ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny Gazesławek i Basculek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wcale nie są biedni. Oni są szczęśliwi! Nie dość, że zostali uwolnieni od popędów, to nic świecącego, co można odmrozić im się o łapki nie obija:evil_lol: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 an3czka napisał(a): Nie dość, że zostali uwolnieni od popędów, to nic świecącego, co można odmrozić im się o łapki nie obija:evil_lol: Też prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Dzsiejsze portreciki Bigoska::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :evil_lol::evil_lol:Bigosik miał konkurs na długosc języczka :p Quote
bigos Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Udało się załatwić transport dla Muszki. W piątek lub sobotę jedzie do nowego domku!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: KaRa_TC - dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Przystojniaczek to z niego jest nie przeczę:evil_lol: Alicjarydzewska - zawody odbywają się codziennei latem:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czesc Musiałem zobaczyć co to za Wyżlisko ze mna na zlot jedzie :) No i musze stwierdzic ,ze sliczne wyżlisko! Quote
bigos Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ja już Twoje psiurki też oglądnęłam. Ale będzie myzianko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts