Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Zgadzam się, fotki świetne, fajny reportaż :klacz:

Ola & Dianuśka napisał(a):
Super fotki, pogratulować talentu :klacz:

Celina12 napisał(a):
Też chylę czoła....piękne ujęcia...:loveu:

Dziekuję za odwiedziny i dobre slowo o fotkach:loveu:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']http://img167.imageshack.us/img167/9003/11ww2.jpg :loveu:
Śliczne ujęcie! - w ogóle kocham fotki, na których jest ostra woda w ruchu :p
Też takie lubię:p:p:p

[quote name='matusz5']fajna fotorelacja :)

Dziekuję:loveu:

[quote name='Marysia_i_gończy']Dałaś czadu na tym maratonie! :klacz:

Ty lepiej Marysiu zerknij na nie swoim profesjonalnym okiem i poprosze o uwagi, sugestie;):p

Posted

witaj widzę, że aparacik całkiem i owszem sie sprawuj e;)

bardzo fajne zdjecia z biegów i strasznie fajne zdjęcie mostu z ta zielona trawka gdzies tam i super zdjecie alejki :loveu::loveu::loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
witaj widzę, że aparacik całkiem i owszem sie sprawuj e;)

bardzo fajne zdjecia z biegów i strasznie fajne zdjęcie mostu z ta zielona trawka gdzies tam i super zdjecie alejki :loveu::loveu::loveu:

Debe żyje?!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Witamy:loveu: mam nadzieję, ze na dłuższy czas powróciłaś na dogo:mad: Bo ostatnio wiatr tylko wiał w galerii szpilkowej:mad:

Dziękuję:loveu:

Posted

Przez weekend i jutro na dogo my niet:diabloti: Zdjęcia są STOP:diabloti:Załadowane w poniedziałek STOP:diabloti: Cierpliwości ludu STOP:diabloti:

dla wszystkich -------->:calus:

Posted

[quote name='Matusz']piękne nowe fotki ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A dziękujemy, dziekujemy:loveu:

[quote name='Anza&Hacker']...ale on robi miny do tych fot! :roflt:
Chyba przesadzasz z "męczeniem" Bigoska :diabloti:

A gdzie tu na tych fotach widac zmęczenie:crazyeye: Bigosek jest w pełni sił:p

[quote name='Marysia_i_gończy']Na tym pierwszym fajnie zagrało światło :cool3:

Nie za zimno na kąpiel? :razz:

ale był zmęczony to fakt, dlatego mimo, ze nie pozwoliłam Bigosek wlałz do wody:crazyeye: Zadzwiwiające to tym bardziej, że Bigos nie lubuje się w jeziorach i innych zbiornikach wodnych:cool1:

[quote name='Celina12']Naprawdę co oglądam zdjęcia Bigosa-podziwiam jego kolorek...Piękny Jest!!!!:loveu:

W kolorach jesieni bardzo Mu do " twarzy " :lol:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Niki-lidka']piekny pies....a ja z sympatii do wyzlow (wiadomom dlaczego , szukam im domkow...dzis wyzlica poszla w siawt...do wawy:) ) ...kolejny wyzelek trafil do schronu:(

To niekończąca się opowieść. Jeden ma nowy domek, dwa czy więcej trafia do schronu. I to nie tylko w wyżełkach jest taka zalezność:shake: Ale cóż zrobić trzeba walczyć...

Wczoraj wzięłam rower i bigoska i zium nad Wartę porobic fotki. Zmieniam sobie obiektyw, model przygotowany i..."brak karty w aparacie":angryy::angryy::angryy: Tak to jest jak ma się czytnik kart:angryy: Nosz ale byłam na siebie zła. Jesli pogoda dopisze dziś będę nadrabiac zaległości:p

Posted

bigos napisał(a):

Wczoraj wzięłam rower i bigoska i zium nad Wartę porobic fotki. Zmieniam sobie obiektyw, model przygotowany i..."brak karty w aparacie":angryy::angryy::angryy: Tak to jest jak ma się czytnik kart:angryy: Nosz ale byłam na siebie zła. Jesli pogoda dopisze dziś będę nadrabiac zaległości:p

:grin: hahahaha
witaneczko gapo z pieknym i smacznym Bigoskiem:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: hahahaha
witaneczko gapo z pieknym i smacznym Bigoskiem:multi::multi::multi::multi:

[quote name='alive']ale przystojniak :cool3:
http://img233.imageshack.us/img233/5844/dsc0340ig1.jpg

[quote name='Olusia']Świetne fotki :loveu:

Ale z Ciebie gapa :lol: ! Ja też kiedyś karty do aparatu zapomniałam i mogłam zrobić tylko 6 zdjęć :lol::cool3:

Witajcie kochani:loveu::loveu::loveu:

No gapa, gapa :bigcry::bigcry::bigcry::flaming: A zawsze to sprawdzam. jakas roztargniona wczoraj byłam:shake: Kurka a dziś nie ma już tak ładnej pogody jak wczoraj