Olusia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Super fotki, pogratulować talentu :klacz: Quote
Celina12 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Też chylę czoła....piękne ujęcia...:loveu: Quote
bigos Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 BBeta napisał(a):Zgadzam się, fotki świetne, fajny reportaż :klacz: Ola & Dianuśka napisał(a):Super fotki, pogratulować talentu :klacz: Celina12 napisał(a):Też chylę czoła....piękne ujęcia...:loveu: Dziekuję za odwiedziny i dobre slowo o fotkach:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://img167.imageshack.us/img167/9003/11ww2.jpg :loveu: Śliczne ujęcie! - w ogóle kocham fotki, na których jest ostra woda w ruchu :p Quote
Marysia_i_gończy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dałaś czadu na tym maratonie! :klacz: Quote
bigos Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Anza&Hacker']http://img167.imageshack.us/img167/9003/11ww2.jpg :loveu: Śliczne ujęcie! - w ogóle kocham fotki, na których jest ostra woda w ruchu :p Też takie lubię:p:p:p [quote name='matusz5']fajna fotorelacja :) Dziekuję:loveu: [quote name='Marysia_i_gończy']Dałaś czadu na tym maratonie! :klacz: Ty lepiej Marysiu zerknij na nie swoim profesjonalnym okiem i poprosze o uwagi, sugestie;):p Quote
bigos Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Rewelacyjne :mdleje: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::p:p:p Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witaj widzę, że aparacik całkiem i owszem sie sprawuj e;) bardzo fajne zdjecia z biegów i strasznie fajne zdjęcie mostu z ta zielona trawka gdzies tam i super zdjecie alejki :loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 dbsst napisał(a):witaj widzę, że aparacik całkiem i owszem sie sprawuj e;) bardzo fajne zdjecia z biegów i strasznie fajne zdjęcie mostu z ta zielona trawka gdzies tam i super zdjecie alejki :loveu::loveu::loveu: Debe żyje?!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Witamy:loveu: mam nadzieję, ze na dłuższy czas powróciłaś na dogo:mad: Bo ostatnio wiatr tylko wiał w galerii szpilkowej:mad: Dziękuję:loveu: Quote
bigos Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Przez weekend i jutro na dogo my niet:diabloti: Zdjęcia są STOP:diabloti:Załadowane w poniedziałek STOP:diabloti: Cierpliwości ludu STOP:diabloti: dla wszystkich -------->:calus: Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 heej Bigosiki:) zaglądamy ponownie:) tak tak.. reportaż wyborny:) pozdrowionka przesyłamy:) Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ale super :multi: Brawo! Czy te panie stały na schodkach? http://img86.imageshack.us/img86/2632/92092567mo9.jpg :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 piękne nowe fotki ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ...ale on robi miny do tych fot! :roflt: Chyba przesadzasz z "męczeniem" Bigoska :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Na tym pierwszym fajnie zagrało światło :cool3: Nie za zimno na kąpiel? :razz: Quote
Celina12 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Naprawdę co oglądam zdjęcia Bigosa-podziwiam jego kolorek...Piękny Jest!!!!:loveu: W kolorach jesieni bardzo Mu do " twarzy " :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 piekny pies....a ja z sympatii do wyzlow (wiadomom dlaczego , szukam im domkow...dzis wyzlica poszla w siawt...do wawy:) ) ...kolejny wyzelek trafil do schronu:( Quote
bigos Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Matusz']piękne nowe fotki ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A dziękujemy, dziekujemy:loveu: [quote name='Anza&Hacker']...ale on robi miny do tych fot! :roflt: Chyba przesadzasz z "męczeniem" Bigoska :diabloti: A gdzie tu na tych fotach widac zmęczenie:crazyeye: Bigosek jest w pełni sił:p [quote name='Marysia_i_gończy']Na tym pierwszym fajnie zagrało światło :cool3: Nie za zimno na kąpiel? :razz: ale był zmęczony to fakt, dlatego mimo, ze nie pozwoliłam Bigosek wlałz do wody:crazyeye: Zadzwiwiające to tym bardziej, że Bigos nie lubuje się w jeziorach i innych zbiornikach wodnych:cool1: [quote name='Celina12']Naprawdę co oglądam zdjęcia Bigosa-podziwiam jego kolorek...Piękny Jest!!!!:loveu: W kolorach jesieni bardzo Mu do " twarzy " :lol: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Niki-lidka']piekny pies....a ja z sympatii do wyzlow (wiadomom dlaczego , szukam im domkow...dzis wyzlica poszla w siawt...do wawy:) ) ...kolejny wyzelek trafil do schronu:( To niekończąca się opowieść. Jeden ma nowy domek, dwa czy więcej trafia do schronu. I to nie tylko w wyżełkach jest taka zalezność:shake: Ale cóż zrobić trzeba walczyć... Wczoraj wzięłam rower i bigoska i zium nad Wartę porobic fotki. Zmieniam sobie obiektyw, model przygotowany i..."brak karty w aparacie":angryy::angryy::angryy: Tak to jest jak ma się czytnik kart:angryy: Nosz ale byłam na siebie zła. Jesli pogoda dopisze dziś będę nadrabiac zaległości:p Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 bigos napisał(a): Wczoraj wzięłam rower i bigoska i zium nad Wartę porobic fotki. Zmieniam sobie obiektyw, model przygotowany i..."brak karty w aparacie":angryy::angryy::angryy: Tak to jest jak ma się czytnik kart:angryy: Nosz ale byłam na siebie zła. Jesli pogoda dopisze dziś będę nadrabiac zaległości:p :grin: hahahaha witaneczko gapo z pieknym i smacznym Bigoskiem:multi::multi::multi::multi: Quote
alive Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ale przystojniak :cool3: http://img233.imageshack.us/img233/5844/dsc0340ig1.jpg Quote
Olusia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Świetne fotki :loveu: Ale z Ciebie gapa :lol: ! Ja też kiedyś karty do aparatu zapomniałam i mogłam zrobić tylko 6 zdjęć :lol::cool3: Quote
bigos Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hahahaha witaneczko gapo z pieknym i smacznym Bigoskiem:multi::multi::multi::multi: [quote name='alive']ale przystojniak :cool3: http://img233.imageshack.us/img233/5844/dsc0340ig1.jpg [quote name='Olusia']Świetne fotki :loveu: Ale z Ciebie gapa :lol: ! Ja też kiedyś karty do aparatu zapomniałam i mogłam zrobić tylko 6 zdjęć :lol::cool3: Witajcie kochani:loveu::loveu::loveu: No gapa, gapa :bigcry::bigcry::bigcry::flaming: A zawsze to sprawdzam. jakas roztargniona wczoraj byłam:shake: Kurka a dziś nie ma już tak ładnej pogody jak wczoraj Quote
Recommended Posts