Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'];)czyli szykuje się nam wirtualna parapetówa ....gratulki :multi::multi::multi:i witanko :multi::multi::multi:

Oj na parapetówke, to jeszcze trzeba będzie trrrrrrrrroszkę poczekać;)
Ale zaproszenie Alu na pewno będzie:loveu:

Posted

Te patolki:evil_lol::evil_lol:-dobrze ,że jeszcze rozmiarowo do Niego pasują-bo moja Dumcia uwielbia patyki swojego rozmiaru:diabloti:.

Może śledź reklamy w tv:diabloti:-szczególnie ING-Bank jest reklamowany :evil_lol:.."dojezżajo..załatwiajo..." :razz:

Posted

[quote name='bigos']

No koniecznie musimy się zobaczyć:p Ja będę krążyć po halach. Znak rozpoznawczy - Nikon na szyi:evil_lol: Będziemy w kontakcie
A Ty @Mateusz na jakiejś konkretnej hali???

no ja też będę krążyć po halach w sobotę ;);):p:p
u mnie też znak rozpoznawczy to Canon ewelinybuck :diabloti::diabloti::evil_lol:

ja będę praktycznie wszędzie, ale najwięcej na grupie 5,7,9, no ogólnie na wszystkich, nie wiem jakie to są hale, ale mam nadzieję, że się spotkamy;)

a ty koszulkę załóż, to na pewno będziesz rozpoznawalna :p

Posted

Bigos jak zawsze z patykiem:evil_lol: szyszek nie ma to patyczki są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak widze te zdjęcia to słysze w uszach szczekanie Bigosa mówiące "no dalej rzuć mi!":evil_lol:. Pamietaj Kasiu odwiedz nas sobote o 10:30 na 6hali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']Te patolki:evil_lol::evil_lol:-dobrze ,że jeszcze rozmiarowo do Niego pasują-bo moja Dumcia uwielbia patyki swojego rozmiaru:diabloti:.

Może śledź reklamy w tv:diabloti:-szczególnie ING-Bank jest reklamowany :evil_lol:.."dojezżajo..załatwiajo..." :razz:

Wczoraj miałam pierwszą rozmowe dot. kupna mieszkania. Włos się na głowie jeży:crazyeye: Ale się nie poddaje:diabloti:

[quote name='Matusz']
no ja też będę krążyć po halach w sobotę ;):p
u mnie też znak rozpoznawczy to Canon ewelinybuck :diabloti::evil_lol:

ja będę praktycznie wszędzie, ale najwięcej na grupie 5,7,9, no ogólnie na wszystkich, nie wiem jakie to są hale, ale mam nadzieję, że się spotkamy;)

a ty koszulkę załóż, to na pewno będziesz rozpoznawalna :p

Do zobaczenia zatem:loveu: A w koszulce to może być nieco przyzimnawo:eviltong:

[quote name='Olusia']http://img230.imageshack.us/img230/1010/24432970ih8.jpg
Cudo :loveu::cool3:

Dziekuję:loveu:

[quote name='KaRa_']Bigos jak zawsze z patykiem:evil_lol: szyszek nie ma to patyczki są:evil_lol: jak widze te zdjęcia to słysze w uszach szczekanie Bigosa mówiące "no dalej rzuć mi!":evil_lol:. Pamietaj Kasiu odwiedz nas sobote o 10:30 na 6hali:evil_lol:

Pamiętaj Karolinka, pamiętam:loveu:

[quote name='Anza&Hacker']http://img75.imageshack.us/img75/1273/75115839yi3.jpg - bardzo ciekawie to wyszło!:razz:

:loveu::loveu::loveu:

@anetta - ide...<tup, tup>

Posted

piękne zdjęcia
Foch Majstrze
byłam tu ale po drugiej próbie napisania w kosmos poddałam się
szkoda, że nie mozna cytowac :/

tęcza w deche :D

i szamotanina WSPANIAŁA
i przyczajony tygrys ukryty smok - ostatnie- fantastico

hej tak wogóle apertycza dziewczyno ;)

Posted

Witanko ;)

fotki dobre, choć wiem, jak ciężko w takich warunkach halowych robi się zdjęcia

no i my się nie spotkaliśmy nigdzie niestety na wystawie:shake::shake::diabloti:

pozdrawiam:loveu: