Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, Bigosy. Proszę ujawnić szczegóły techniczne, czyli kto padł plackiem przed Bigosem, żeby zrobić zdjęcia z żabiej perspektywy - no i jak później ten ktoś wyglądał :lol:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Jaka radość i duma z tym patykiem! :cool3:

Wiadomo! Patolki są numero uno, później piłeczki i inne farfocle do szarpania:p

[quote name='evaxon']witanko:multi::multi:

ja nie bo TZ sie wqrzy ze ma za duzo do noszenia :grin: hahahahaha

http://img84.imageshack.us/img84/639/dsc0042xc7.jpg
jaki jezyczek slodki:loveu:

[quote name='Wiedźma']PS: Nigdzie się nie ruszam bez aparatu. Takie różne rzeczy się dzieją, zwłaszcza znienacka!

[quote name='anetta']O to, to, to!!!

[quote name='anetta']Fajna sesja z patolem :evil_lol:
Ja mam zamiar wziąć aparat, to będzie jego pierwszy Dzień Zmarłych ;) :evil_lol:

Witamy:loveu: No ja tez jednak nie zdecydowałam się na wzięcie aparatu. Po pierwsze w dzień za dużo ludków i tak jakoś niezręcznie przeciskać się między pomnikami i ludkami, po drugie - zdjęcia wieczorne = statyw a ja takowego (narazie:diabloti:) nie posiadam

[quote name='Matusz']jaki pan co ??:eviltong:

no też mi się podoba abek ;)

a te zdjęcia to nie moje:diabloti:

U la la - jaki przystojniacha:razz:

[quote name='lafuma-82']Rewelacyjne zdjęcia Bigosa, ale takim aparatem, to co tu się dziwić:diabloti:
A ile lat ma już Twoj Bigosik?BO intersuje mnie czy dosrosłe wyżły też maja tyle energii. Moja to poki co szczenior, ale taki dynamiczny,jakby miała jakieś dodatkowe turbo dopalanie

[quote name='Niki-lidka']nie licz na to, ze sie uspokoi z wiekiem:eviltong:
no moze odpowiednio ukierunkowany bedzie potrafil sie bardziej skupic na jednej rzeczy i w ten spsob pracujac bedzie zuzywal energie...ale bedzie jej mial zawsze duzo wiecej niz przecietny psiak:evil_lol:

Bigolek mimo swoich 4 już prawie lat jest pełen energii. No może to nie jest już to samo co w wieku szczenięcym ale cały czas daje chłopak radę, jest skory do zabaw i szaleńst wszelakich:p

[quote name='Celina12']Bardzo mi się podoba sesja z patykiem :loveu:..Bigosik z trawie pięknie wygląda..do twarzy Mu w tych kolorkach :loveu:

Twój TZ-et zainteresowania ma ciekawe...podoba mi się...

Dziękuję:loveu: Muszę jeszcze popracować nad tym bym miał takie zainteesowania jak ja:diabloti: czyli psiaki:diabloti:

[quote name='Wiedźma']Cześć, Bigosy. Proszę ujawnić szczegóły techniczne, czyli kto padł plackiem przed Bigosem, żeby zrobić zdjęcia z żabiej perspektywy - no i jak później ten ktoś wyglądał :lol:
:evil_lol: No masz babo placek:evil_lol:
Jasne to i oczywiste, że pani plackiem leżała:evil_lol: Cóż za poświęcenie:razz:

Zaraz będą fotki...ale tęczy, podwójnej! jaka wczoraj pojawiła się nad Poznaniem

Posted

Vectra napisał(a):
łooo jazuuu jaka śliczna tęcza WOW WOW WOW

cześć Bigosy :multi:

No prosze! Kogo ja tu widzę:loveu:Witamy, witamy:loveu::loveu::loveu:

KaRa_ napisał(a):
Widzę,że nadal mieszkasz w tym samym miejscu:evil_lol: Ale śliczna tęcza:cool3:

Jeszcze tak, ale...rozmawiałam z rodzicami i zapadła decyzja o KUPNIE MIESZKANIA:multi::multi::multi: Co prawda cała ta droga, banki, biura nieruchomosci i kredyt na barki na 35lat troszkę przeraża, ale bardzo sie cieszę. Lawina juz ruszyła:p:p:p

Posted

bigos napisał(a):

Jeszcze tak, ale...rozmawiałam z rodzicami i zapadła decyzja o KUPNIE MIESZKANIA:multi::multi::multi: Co prawda cała ta droga, banki, biura nieruchomosci i kredyt na barki na 35lat troszkę przeraża, ale bardzo sie cieszę. Lawina juz ruszyła:p:p:p

No,no co na własnym to na własnym;). 35lat to niezłe obciążenie;) ale jak się ma prace to się spłaci;).

Posted

KaRa_ napisał(a):
No,no co na własnym to na własnym;). 35lat to niezłe obciążenie;) ale jak się ma prace to się spłaci;).

No dokładnie! Juz się nie moge doczekać:p

Mieć własne mieszkanko i klucze w reku - bezcenne:p

Posted

bigos napisał(a):

Mieć własne mieszkanko i klucze w reku - bezcenne:p

otóż to :p nie ma jak u siebie ;)
kredyt się spłaci ,ale jaka frajda jak się za swoje płaci :cool3:

Posted

[quote name='Matusz']Witanko :multi::multi:

rzeczywiście zaje2bista tęcza :loveu::loveu:

mam nadzieję, że uda się nam zapoznać na wystawie poznańskiej bo będzie prawda? ;)

Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti::diabloti: Ciebie też :diabloti:
w końcu zamierzam studiować w Poznaniu więc jakieś znajomości trzeba mieć :p:razz:

Posted

[quote name='Matusz']no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti::diabloti: Ciebie też :diabloti:
w końcu zamierzam studiować w Poznaniu więc jakieś znajomości trzeba mieć :p:razz:

aaa chyba,że;)

Posted

No ja tez jednak nie zdecydowałam się na wzięcie aparatu. Po pierwsze w dzień za dużo ludków i tak jakoś niezręcznie przeciskać się między pomnikami i ludkami, po drugie - zdjęcia wieczorne = statyw a ja takowego (narazie) nie posiadam

Ka chowałam do torby gdy szłam od jednego miejsca do drugiego :evil_lol:

:thinkerg: To dlatego z ponad 100 wyszło mi kilkanaście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przepiękna tęcza :o

Posted

[quote name='Mi.']HEJ!!!:multi:

wooow, nowy apracik!:-o dobry wybor!:cool3:

a ta foteczka wysmienita:loveu:
http://img81.imageshack.us/img81/4176/dsc0001qw5.jpg

Dziekuje i witamy:loveu:

[quote name='Celina12']Piękna tęcza-wow..zdjęcia cudne....brak mi Bigoska zdjęc...:loveu:

Powodzenia w załatwianiu-wiem to " droga przez mękę "..ale jaki efekt później...własne mieszkanie.

Dziś mam pierwsze spotkanie z kolega, który kupił niedawno mieszkanie, jutro kolejne:p Dowiem się zapewne kilka szczegółów, haczyków i takich tam. A pod koniec tygodnia, najpóźniej w przyszłym zium do banku

Myslę o doradcy kredytowym:roll:

[quote name='Matusz']Witanko :multi:

rzeczywiście zaje2bista tęcza :loveu:

mam nadzieję, że uda się nam zapoznać na wystawie poznańskiej bo będzie prawda? ;)

[quote name='KaRa_']Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol:

Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol:

[quote name='Matusz']no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti: Ciebie też

[quote name='KaRa_']aaa chyba,że;)

No koniecznie musimy się zobaczyć:p Ja będę krążyć po halach. Znak rozpoznawczy - Nikon na szyi:evil_lol: Będziemy w kontakcie
A Ty @Mateusz na jakiejś konkretnej hali???

[quote name='Anza&Hacker']Gratki ruszenia lawiny mieszkaniowej! :lol:

http://img149.imageshack.us/img149/2349/15291618yf8.jpg - piękne! :loveu:

Dziękuje:loveu::loveu::loveu:

[quote name='anetta']Ka chowałam do torby gdy szłam od jednego miejsca do drugiego :evil_lol:

:thinkerg: To dlatego z ponad 100 wyszło mi kilkanaście :evil_lol:

Przepiękna tęcza :o

Idę zaraz sprawdzić do Twojej galerii, bo mam nadzieję, że te udane powklejałaś?:p

[quote name='Wiedźma']Przecudna tęcza....

Dziękuję:loveu:

Posted

Wczorajszy spacer jak zwykle obfitował w zabawy z patolem:p:p:p

do czasu kiedy ten nie zawisł na drzewie:diabloti::diabloti::diabloti:

...mała szamotanina:diabloti::diabloti::diabloti:

i patol znowu nasz:multi: