Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bardzo mi się podoba sesja z patykiem :loveu:..Bigosik z trawie pięknie wygląda..do twarzy Mu w tych kolorkach :loveu: Twój TZ-et zainteresowania ma ciekawe...podoba mi się... Quote
Wiedźma Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć, Bigosy. Proszę ujawnić szczegóły techniczne, czyli kto padł plackiem przed Bigosem, żeby zrobić zdjęcia z żabiej perspektywy - no i jak później ten ktoś wyglądał :lol: Quote
Wiedźma Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bigos napisał(a): Bierzecie aparaty na cmentarze?:cool1: PS: Nigdzie się nie ruszam bez aparatu. Takie różne rzeczy się dzieją, zwłaszcza znienacka! Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiedźma napisał(a):PS: Nigdzie się nie ruszam bez aparatu. Takie różne rzeczy się dzieją, zwłaszcza znienacka! O to, to, to!!! Quote
bigos Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jaka radość i duma z tym patykiem! :cool3: Wiadomo! Patolki są numero uno, później piłeczki i inne farfocle do szarpania:p [quote name='evaxon']witanko:multi::multi: ja nie bo TZ sie wqrzy ze ma za duzo do noszenia :grin: hahahahaha http://img84.imageshack.us/img84/639/dsc0042xc7.jpg jaki jezyczek slodki:loveu: [quote name='Wiedźma']PS: Nigdzie się nie ruszam bez aparatu. Takie różne rzeczy się dzieją, zwłaszcza znienacka! [quote name='anetta']O to, to, to!!! [quote name='anetta']Fajna sesja z patolem :evil_lol: Ja mam zamiar wziąć aparat, to będzie jego pierwszy Dzień Zmarłych ;) :evil_lol: Witamy:loveu: No ja tez jednak nie zdecydowałam się na wzięcie aparatu. Po pierwsze w dzień za dużo ludków i tak jakoś niezręcznie przeciskać się między pomnikami i ludkami, po drugie - zdjęcia wieczorne = statyw a ja takowego (narazie:diabloti:) nie posiadam [quote name='Matusz']jaki pan co ??:eviltong: no też mi się podoba abek ;) a te zdjęcia to nie moje:diabloti: U la la - jaki przystojniacha:razz: [quote name='lafuma-82']Rewelacyjne zdjęcia Bigosa, ale takim aparatem, to co tu się dziwić:diabloti: A ile lat ma już Twoj Bigosik?BO intersuje mnie czy dosrosłe wyżły też maja tyle energii. Moja to poki co szczenior, ale taki dynamiczny,jakby miała jakieś dodatkowe turbo dopalanie [quote name='Niki-lidka']nie licz na to, ze sie uspokoi z wiekiem:eviltong: no moze odpowiednio ukierunkowany bedzie potrafil sie bardziej skupic na jednej rzeczy i w ten spsob pracujac bedzie zuzywal energie...ale bedzie jej mial zawsze duzo wiecej niz przecietny psiak:evil_lol: Bigolek mimo swoich 4 już prawie lat jest pełen energii. No może to nie jest już to samo co w wieku szczenięcym ale cały czas daje chłopak radę, jest skory do zabaw i szaleńst wszelakich:p [quote name='Celina12']Bardzo mi się podoba sesja z patykiem :loveu:..Bigosik z trawie pięknie wygląda..do twarzy Mu w tych kolorkach :loveu: Twój TZ-et zainteresowania ma ciekawe...podoba mi się... Dziękuję:loveu: Muszę jeszcze popracować nad tym bym miał takie zainteesowania jak ja:diabloti: czyli psiaki:diabloti: [quote name='Wiedźma']Cześć, Bigosy. Proszę ujawnić szczegóły techniczne, czyli kto padł plackiem przed Bigosem, żeby zrobić zdjęcia z żabiej perspektywy - no i jak później ten ktoś wyglądał :lol: :evil_lol: No masz babo placek:evil_lol: Jasne to i oczywiste, że pani plackiem leżała:evil_lol: Cóż za poświęcenie:razz: Zaraz będą fotki...ale tęczy, podwójnej! jaka wczoraj pojawiła się nad Poznaniem Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi::multi: widzialam super fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow...ale zaje2bista tecza :multi: Quote
Vectra Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 łooo jazuuu jaka śliczna tęcza WOW WOW WOW cześć Bigosy :multi: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Widzę,że nadal mieszkasz w tym samym miejscu:evil_lol: Ale śliczna tęcza:cool3: Quote
bigos Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Vectra napisał(a):łooo jazuuu jaka śliczna tęcza WOW WOW WOW cześć Bigosy :multi: No prosze! Kogo ja tu widzę:loveu:Witamy, witamy:loveu::loveu::loveu: KaRa_ napisał(a):Widzę,że nadal mieszkasz w tym samym miejscu:evil_lol: Ale śliczna tęcza:cool3: Jeszcze tak, ale...rozmawiałam z rodzicami i zapadła decyzja o KUPNIE MIESZKANIA:multi::multi::multi: Co prawda cała ta droga, banki, biura nieruchomosci i kredyt na barki na 35lat troszkę przeraża, ale bardzo sie cieszę. Lawina juz ruszyła:p:p:p Quote
KaRa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bigos napisał(a): Jeszcze tak, ale...rozmawiałam z rodzicami i zapadła decyzja o KUPNIE MIESZKANIA:multi::multi::multi: Co prawda cała ta droga, banki, biura nieruchomosci i kredyt na barki na 35lat troszkę przeraża, ale bardzo sie cieszę. Lawina juz ruszyła:p:p:p No,no co na własnym to na własnym;). 35lat to niezłe obciążenie;) ale jak się ma prace to się spłaci;). Quote
bigos Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 KaRa_ napisał(a):No,no co na własnym to na własnym;). 35lat to niezłe obciążenie;) ale jak się ma prace to się spłaci;). No dokładnie! Juz się nie moge doczekać:p Mieć własne mieszkanko i klucze w reku - bezcenne:p Quote
Vectra Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bigos napisał(a): Mieć własne mieszkanko i klucze w reku - bezcenne:p otóż to :p nie ma jak u siebie ;) kredyt się spłaci ,ale jaka frajda jak się za swoje płaci :cool3: Quote
Mi. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 HEJ!!!:multi: wooow, nowy apracik!:-o dobry wybor!:cool3: a ta foteczka wysmienita:loveu: http://img81.imageshack.us/img81/4176/dsc0001qw5.jpg Quote
Celina12 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Piękna tęcza-wow..zdjęcia cudne....brak mi Bigoska zdjęc...:loveu: Powodzenia w załatwianiu-wiem to " droga przez mękę "..ale jaki efekt później...własne mieszkanie. Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi: rzeczywiście zaje2bista tęcza :loveu::loveu: mam nadzieję, że uda się nam zapoznać na wystawie poznańskiej bo będzie prawda? ;) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz']Witanko :multi::multi: rzeczywiście zaje2bista tęcza :loveu::loveu: mam nadzieję, że uda się nam zapoznać na wystawie poznańskiej bo będzie prawda? ;) Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='KaRa_']Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti::diabloti: Ciebie też :diabloti: w końcu zamierzam studiować w Poznaniu więc jakieś znajomości trzeba mieć :p:razz: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz']no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti::diabloti: Ciebie też :diabloti: w końcu zamierzam studiować w Poznaniu więc jakieś znajomości trzeba mieć :p:razz: aaa chyba,że;) Quote
Anza&Hacker Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gratki ruszenia lawiny mieszkaniowej! :lol: http://img149.imageshack.us/img149/2349/15291618yf8.jpg - piękne! :loveu: Quote
anetta Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No ja tez jednak nie zdecydowałam się na wzięcie aparatu. Po pierwsze w dzień za dużo ludków i tak jakoś niezręcznie przeciskać się między pomnikami i ludkami, po drugie - zdjęcia wieczorne = statyw a ja takowego (narazie) nie posiadam Ka chowałam do torby gdy szłam od jednego miejsca do drugiego :evil_lol: :thinkerg: To dlatego z ponad 100 wyszło mi kilkanaście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przepiękna tęcza :o Quote
bigos Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Mi.']HEJ!!!:multi: wooow, nowy apracik!:-o dobry wybor!:cool3: a ta foteczka wysmienita:loveu: http://img81.imageshack.us/img81/4176/dsc0001qw5.jpg Dziekuje i witamy:loveu: [quote name='Celina12']Piękna tęcza-wow..zdjęcia cudne....brak mi Bigoska zdjęc...:loveu: Powodzenia w załatwianiu-wiem to " droga przez mękę "..ale jaki efekt później...własne mieszkanie. Dziś mam pierwsze spotkanie z kolega, który kupił niedawno mieszkanie, jutro kolejne:p Dowiem się zapewne kilka szczegółów, haczyków i takich tam. A pod koniec tygodnia, najpóźniej w przyszłym zium do banku Myslę o doradcy kredytowym:roll: [quote name='Matusz']Witanko :multi: rzeczywiście zaje2bista tęcza :loveu: mam nadzieję, że uda się nam zapoznać na wystawie poznańskiej bo będzie prawda? ;) [quote name='KaRa_']Mateusz gdzie jestem w galerii to z każdym się na poznań umawiasz:evil_lol: Bigos to jak znajdziesz mieszkanie itp, to czekamy na parapetówke zlecimy się całą paczką:evil_lol: [quote name='Matusz']no bo ja chcę trochę poznać dogomanikaów :diabloti: Ciebie też w końcu zamierzam studiować w Poznaniu więc jakieś znajomości trzeba mieć :p:razz: [quote name='KaRa_']aaa chyba,że;) No koniecznie musimy się zobaczyć:p Ja będę krążyć po halach. Znak rozpoznawczy - Nikon na szyi:evil_lol: Będziemy w kontakcie A Ty @Mateusz na jakiejś konkretnej hali??? [quote name='Anza&Hacker']Gratki ruszenia lawiny mieszkaniowej! :lol: http://img149.imageshack.us/img149/2349/15291618yf8.jpg - piękne! :loveu: Dziękuje:loveu::loveu::loveu: [quote name='anetta']Ka chowałam do torby gdy szłam od jednego miejsca do drugiego :evil_lol: :thinkerg: To dlatego z ponad 100 wyszło mi kilkanaście :evil_lol: Przepiękna tęcza :o Idę zaraz sprawdzić do Twojej galerii, bo mam nadzieję, że te udane powklejałaś?:p [quote name='Wiedźma']Przecudna tęcza.... Dziękuję:loveu: Quote
bigos Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Wczorajszy spacer jak zwykle obfitował w zabawy z patolem:p:p:p do czasu kiedy ten nie zawisł na drzewie:diabloti::diabloti::diabloti: ...mała szamotanina:diabloti::diabloti::diabloti: i patol znowu nasz:multi: Quote
Recommended Posts