Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!

moje psiaki maja full zdjec ale ich nie mam na kompie ;P

hmmm bigos jak zawsze pelen energi :))):loveu::multi:

jo jo hmmm nie pamietam o czym byla ta dyskusja ;) ale podejrzewam ze o szyszunie chodzilo :cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Payook swoim psom tylu nie robisz fotek, ile robisz Bigosowi:lol: :lol: :lol:

bo nasze nie biegaja za patolkami, nie plywaja, nie spotykaja sie z innymi, nie lataja im fafle i nie wywijaja uszy:P ogolnie nuda
a tak serio to mi nie mozna odebrac aparatu jak jestem u naszych;)

Posted

PaYooK- Za to rzeczywiście należał się buziak:p

A ta fotka to dla tych co mówili, że ja ciągle w czapeczce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marysia_i_gończy - dziękuję Marysiu:loveu:Nochal ucałowany
madzia18sosnowiec - :loveu::loveu::loveu:

P.S. Wszystkie foteczki dzięki uprzejmości PaYooK
'a i AnTu

Posted

Ojej... wchodzę do galerii poślinić się na czekoladę, a tu takie smutne wieści o Bigosowej chorobie :roll: Ucałuj Kasiu czekoladowy nochal i powiedz chłopakowi, żeby dał tym idiotycznym kleszczom do wiwatu! :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

no nie moge jaka laska :loveu: pay ładna ta...ekhmm mama twojego synka :eviltong:

Może Pay to i tatuś, ale przyszywany:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:;););)

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ojej... wchodzę do galerii poślinić się na czekoladę, a tu takie smutne wieści o Bigosowej chorobie :roll: Ucałuj Kasiu czekoladowy nochal i powiedz chłopakowi, żeby dał tym idiotycznym kleszczom do wiwatu! :cool3:

Dzisiaj mam nadzieję, że idziemy po raz ostatni do weta:roll:
Będą wyniki krwi i moczu:cool1:

Posted

ELO!!!

hmmmm udalo sie pare fotek dobrych w ruchu zrobic niestety bylem ograniczony tym ze w kazdej chwili mogla pasc bateria w aparacie ale luzik nastepnym razem bedzie naladowana fulll i 1GB pamieci + zapasowa karta to bedzie fotek a fotek ;)

ja sie przyznaje ze przyszywany ojciec ale takiego synusia zawsze chcialem miec :loveu:

Posted

Hopsa ! I na Pańcię :cool3: :evil_lol: :evil_lol: !!!

O Matyldo! I łuuu nagle czekolada zalała Pola pszenicy i .....Kasię Bigosową :evil_lol:

I tak Powstał Chocapic :cool3: :evil_lol: :evil_lol: i oburzona Kasia ;) :evil_lol:

Posted

madzia i medor - nio:cool3::cool3::cool3:

agabass - prawda????Dziękuję za komplementy:loveu::loveu::loveu:

PaYooK - teraz tak mówisz, a kiedyś to tylko ojciec haszczaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bigoska to Ty możesz być "Ojcem Chrzestnym";)

Nugatowa, madzia18sosnowiec - ani nie oburzona ani mi się na kichanie nie zebrało:roll:po prostu tak wyszlo:cool1:

beria - w formie, w formiwe. I to jakiej:multi::multi::multi:
Wczoraj byliśmy u weta (ostatni raz ufff, ufff). Wyniki krwi i moczu są ok, czyli Bigosek jest cały i zdrowy:multi::multi::multi: