Mada:) Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przypadkowo natknęłam się na stronę, która propaguje rozmnażanie psów nierasowych. [url]http://www.spacerek.net/spacerek-net.php[/url] Cytuję treść ze strony: 'Jeśli szukacie kawalera dla swojej suczki, lub Wasz piesek poczuwa się na siłach, by w sposób [COLOR=Red][U][B]kontrolowany[/B][/U][/COLOR] powalczyć o przedłużenie psiego gatunku, to zapraszamy do dodania informacji o psiaku do [B]katalogu reproduktorów[/B]. Informacje w nim zawarte pomogą Wam odnaleĄć odpowiedniego kandydata / kandydatkę dla Waszego psa, lub zareklamować Wasze psisko jako wzorowego reproduktora / matkę. [B][U][COLOR=Red]Psy wielorasowe także będą mile widziane!' [/COLOR][/U][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]Wyrazy podkreślone i zaznaczone na czerwono wykluczają się wzajemnie. Nie mam doświadczenia w walce z internetowym propagowaniem rozmnażania, dlatego nie wiem, czy można 'coś z tym zrobić'. Może ktoś z Was zetknął się z podobną stroną i problemem? [/COLOR][/COLOR] Quote
Freyaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 o maatko!!!...toż ci ludzie szykują psom schronisko lub bezdomnosc...Nie nazwe ich inaczej jak "tępomózgi!"...Można tylko tak walczyc z tym : propagując sterylizacje i kastracje u dobrych lekarzy(bo zdarzaja sie amatorzy, z doswiadczenia wiem ze oni to lepiej na szczepieniu niech sie skupią) A OSOBISCIE JA BYM TAKIEMU OGŁOSZENIODAWCY NAPISAŁA CO NIECO:angryy: ) Quote
Mada:) Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Freja, właśnie się zarejestrowałam i będę do nich pisała upomnienie. Quote
Borówka16 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Co za poje*** bezmózgi - nie da się inaczej ich nazwać :angryy: Niestety link strony mi się nie otwiera ,czy może ktoś dać go jeszcze raz ? Quote
Mada:) Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Mam problem, bo nie potrafię znaleźć tej strony, a link nie działa... Czyżby usunęli swoją 'działalność'? Quote
Beatrx Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 co za tępobezmózgi;/ od razu mi się przypomina ogłoszenia jakie widziałam, gdzie chłopak napisał że szuka suczki dla swojego psa, żeby ten miał przyjemność z seksu;/ Quote
Mada:) Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Są ludzie i parapety, a najgorzej jest się urodzić... czapką... ;( Jeszcze sporo lat minie, zanim uświadomimy to zacofane ludzkie myślenie. Niby Homo Sapiens, ale to Sapiens to chyba coś zanikło... Quote
Litterka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Swego czasu na Dogo był już wątek o właśnie takim przedsięwzięciu. Babka przy okazji prowadzenia salonu fryzjerskiego prowadziła też właśnie taki "katalog reproduktorów". Po najeździe Dogociotek, zamknęła (podobno) tę część interesu. Czyżby wielki come back?:shake::mad: Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Litterka']Swego czasu na Dogo był już wątek o właśnie takim przedsięwzięciu. Babka przy okazji prowadzenia salonu fryzjerskiego prowadziła też właśnie taki "katalog reproduktorów". Po najeździe Dogociotek, zamknęła (podobno) tę część interesu. Czyżby wielki come back?:shake::mad:[/QUOTE] Kurde ,to może być to :( Quote
Vesper Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Mnie to przypomina jedno: agencję towarzyską... Tylko co z konsekwencjami? Quote
Recommended Posts