Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

myślę, że jedzonka raczej zmieniać nie trzeba, ale jakieś witaminki można by było dorzuć :) mojemu Luckowi bardzo pomogły kwasy omega 3,6,9 a są w aptece bez recepty, ale oczywiście są pewnie też inne równie skuteczne suplementy :)

• 2 weeks later...
Posted

doszły wpłaty od: agat21, danavas, barbarela, basiek8, asikowska - dziękujemy! :)
zapłaciłam za wrześniowe hotelikowanie.

co do sierściuchy Wareczki to mam informacje że jest bardzo ladna, tylko na zdjeciach tak nieciekawie wyszla ;)

• 2 weeks later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
Kochani, a Warka ma jakieś ogłoszenia aktualnie? :)

raczej nie ma, ostatnie to bylo chyba to wyroznione na tablicy, ale to bylo jakos w czerwcu...

Posted

doszły wpłaty od: sharka, Bjuta, magdus84, agat21, winter7, Sara W, annika :)
zapłaciłam za pazdziernikowe hotelikowanie.

wszystkich deklarowiczow chcialam poinformowac o zmianie nr konta.
poprzedni mam nadal, ale jest to moje prywatne konto, a to bedzie tylko Warki i chcialabym aby od listopada (mozna juz od teraz) wszyscy wplacali deklaracje na nowy numer. przepraszam za male zamieszanie :)

NOWY NR KONTA:

75144011720000000014344748

(dane bez zmian)

Posted

basiek8 napisał(a):
ojej dopiero teraz zorientowałam się że jest zmiana konta, ja chyba wysyłam na stare. postaram sie to zmienić. Pozdrawiam psinkę.

chyba od listopada już koniecznie trzeba wpłacać na nowe konto :) więc spokojnie jeśli w tym miesiacu poszło jeszcze na stare ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dziś puszczam swoją deklarację za grudzień, ale dziewczyny dajcie znać co u psa słychać... od października jest tylko info o wpłatach a o psie ani słowa :/

Posted

[quote name='sharka']dziś puszczam swoją deklarację za grudzień, ale dziewczyny dajcie znać co u psa słychać... od października jest tylko info o wpłatach a o psie ani słowa :/[/QUOTE]

:/ niedobrze.