Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']W związku z pewną zaistniałą,nieprzyjemną sytuacją,nie mam już przyjemności prowadzić wątków psów z Psitula,a więc może je ktoś przejąć,ponieważ nie biorę już na siebie
żadnej odpowiedzialności za psiaki na tych wątkach,ich stan finansowy itd.
Jeśli ktoś chce przejąć wątek proszę napisać do moderatora.Od tej pory wszystkie pytania,wątpliwości proszę kierować do schroniska zabrzańskiego i jego wolontariuszy.
Beatko, co sie stało ? O co chodzi ? Bardzo mnie zaniepokoił Twój wpis. :shake:
Przecież Ty założylaś wątek Warki i o niego dbałaś ...To był według mnie wątek na którym nie było żadnych konfliktow i komplet deklaracji.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='barb']Mam nadzieję, że dobrze jej w hoteliku, że biega sobie po trawce, nie siedzi zamknieta w boksie...

ania >;19317432 napisał(a):
najlepiej byloby pojechac kiedys bez zapowiedzi...
:)

[quote name='Beatkaa']A zamierzasz się wybrać? ;):razz: Ja nie jestem zmotoryzowana więc ciężko....:shake:

[quote name='tymuś']to byłoby najlepiej !
Ania jedziemy?!!:lol:

A co w zaistnialej sytuacji z planowanymi odwiedzinami Warki ? Nie będzie ?

Posted

Byłoby super, gdyby udało się Wam pojechać, ja dopiero dam radę we wrześniu. Przypominam adres Przebieczany 457, 32-020 Wieliczka. Po około 200 - 300 metrach za dużym hotelem (chyba nazywa się Koral) trzeba skręcić w pierwszą polną drogę w prawo i się jej trzymać. Trzeba pytać o Ranczo Maszera, bo tam w okolicy są dwa inne hoteliki dla psów. Na wszelki wypadek telefony do hoteliku 661 914 208 lub 661 798 494.Tam jest sporo dogomaniackich psów do obfotografowania - oprócz Warki, Kaji i Dina z Psitula, są Bakuś z Rudy Śl. i Lukas od Hebanowej (Lukas jest w kojcach), pozostałe psy w ogrodzie.

Posted

[quote name='Bjuta']Byłoby super, gdyby udało się Wam pojechać, ja dopiero dam radę we wrześniu. Przypominam adres Przebieczany 457, 32-020 Wieliczka. Po około 200 - 300 metrach za dużym hotelem (chyba nazywa się Koral) trzeba skręcić w pierwszą polną drogę w prawo i się jej trzymać. Trzeba pytać o Ranczo Maszera, bo tam w okolicy są dwa inne hoteliki dla psów. Na wszelki wypadek telefony do hoteliku 661 914 208 lub 661 798 494.Tam jest sporo dogomaniackich psów do obfotografowania - oprócz Warki, Kaji i Dina z Psitula, są Bakuś z Rudy Śl. i Lukas od Hebanowej (Lukas jest w kojcach), pozostałe psy w ogrodzie.
Raczej Tymuś ani Beatka już nie pojadą. A kto poprowadzi wątek Warki ?

Posted

Widzisz Sabinko nie wszyscy myślą o psiakach, niektórym teraz zależy tylko na kręceniu afery :-(
Nic więcej oprócz tematu Warki tutaj poruszać nie będę, jak coś to priv.

Posted

Złota zasada: "Nie pchaj się ,gdzie Cie nie proszą". Tego się od Was nauczyłam i dostałam mądrą lekcję;)
Myślę o psiakach,ale już nie o psitulowych - zresztą jest mnóstwo wolontariuszy w Zabrzu więc na pewno będzie ktoś kto z chęcią pomoże.
Ja tu nigdzie afery nie widzę? I żegnam bez żalu ;)

Posted

Mysia !!! nie kręć już i nie oczerniaj innych Beata prowadziła trzy wątki psitula rozliczała załatwiała bazarki ogłoszenia plakaty a ty nie dość że nic się nie interesujesz to jeszcze nawet słowa dziękuje nie powiedzialaś jej za wyciągnięcie tych psów!!!! mało tego wyprosiliście ją ze schronu jak przyszła psiaki wyprowadzić!!!!!!!!

Posted (edited)

[quote name='Beatkaa']Złota zasada: "Nie pchaj się ,gdzie Cie nie proszą". Tego się od Was nauczyłam i dostałam mądrą lekcję;)
Myślę o psiakach,ale już nie o psitulowych - zresztą jest mnóstwo wolontariuszy w Zabrzu więc na pewno będzie ktoś kto z chęcią pomoże.
Ja tu nigdzie afery nie widzę? I żegnam bez żalu ;)[/QUOTE]
Beatko na pewno zostanie żal. Też bym go miała. Wiem ile robilas dla Wareczki, wątek,zebranie deklaracji , plakaciki, ogłoszenia. Kto to teraz przejmie ? Mysi na watku Warki nie pamiętam...

[quote name='tymuś']Mysia !!! nie kręć już i nie oczerniaj innych Beata prowadziła trzy wątki psitula rozliczała załatwiała bazarki ogłoszenia plakaty a ty nie dość że nic się nie interesujesz to jeszcze nawet słowa dziękuje nie powiedzialaś jej za wyciągnięcie tych psów!!!! mało tego wyprosiliście ją ze schronu jak przyszła psiaki wyprowadzić!!!!!!!![/QUOTE]
Oj ,nieladnie...:shake: Beatko, pamiętam ile bazarkow zrobilaś na tym - według niektórych "kretyńskim forum" aby pomoc zwierzakom ze schronu... Twoja pomoc na pewno z wdzięcznościa będzie przyjęta gdzie indziej. Pomagać mozna w różny sposób i wszędzie.

Czy Mysia to kierownik schroniska ?

Edited by barb
Posted

Barb, nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. Odpuść sobie. ;) Ułatwię Ci to zresztą nie zaglądając na ten wątek więcej. (No chyba że będę miała info o Wareczce, ale obiecuję, że nie przeczytam żadnego postu).

Posted

[quote name='Bjuta']Barb, nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. Odpuść sobie. ;) Ułatwię Ci to zresztą nie zaglądając na ten wątek więcej. (No chyba że będę miała info o Wareczce, ale obiecuję, że nie przeczytam żadnego postu).[/QUOTE]

Ale ja nie piszę po to by Cię wyprowadzać z równowagi. Piszę bo szkoda mi Beatki.

Posted (edited)

[quote name='Bjuta']Barb, nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. Odpuść sobie. Ułatwię Ci to zresztą nie zaglądając na ten wątek więcej. (No chyba że będę miała info o Wareczce, ale obiecuję, że nie przeczytam żadnego postu).[/QUOTE]

Jestem skłonna opuścić wątek żeby Cię nie wyprowadzać z równowagi.
Myslę, że Ty jako osoba związana ze schroniskiem powinnaś zostać.
Ja przyszłam tu na zaproszenie Sabiny, którą poznalam na orzechowskich wątkach.
Deklarację za lipiec i sierpień wyslałam i na pewno juz doszła. Co do dalszych rozważę.

Edited by barb
Posted

[quote name='tymuś']Mysia !!! nie kręć już i nie oczerniaj innych Beata prowadziła trzy wątki psitula rozliczała załatwiała bazarki ogłoszenia plakaty a ty nie dość że nic się nie interesujesz to jeszcze nawet słowa dziękuje nie powiedzialaś jej za wyciągnięcie tych psów!!!! mało tego wyprosiliście ją ze schronu jak przyszła psiaki wyprowadzić!!!!!!!![/QUOTE]

Tymuś czy Ty się dobrze czujesz? Gdzie ja niby oczerniam Beatkę? :crazyeye: Gdzie oczerniam tych wszystkich innych?
Jesteś nie poważny i widać, że na prawdę mnie nie znasz.
Może niech Beatka też napisze kiedy ją wyprosiłam ze schronisku, bo już na prawdę zaczynam się zastanawiać czy nie mam jakiegoś swojego sobowtóra?
Tymuś zanim coś napisze to zastanów się ze sto razy czy oby na pewno opiera się to na prawdzie, a nie dodałeś sobie połowy bardziej wygodnej prawdy.
Do Beatki nic nie mam, doceniam to co robi! Nawet całej sytuacji z Sako już od dawna nie mam jej za złe, ponieważ każdy popełnia błędy... i właśnie na błędach się uczymy.

[quote name='barb']Beatko na pewno zostanie żal. Też bym go miała. Wiem ile robilas dla Wareczki, wątek,zebranie deklaracji , plakaciki, ogłoszenia. Kto to teraz przejmie ? Mysi na watku Warki nie pamiętam...

Oj ,nieladnie...:shake: Beatko, pamiętam ile bazarkow zrobilaś na tym - według niektórych "kretyńskim forum" aby pomoc zwierzakom ze schronu... Twoja pomoc na pewno z wdzięcznościa będzie przyjęta gdzie indziej. Pomagać mozna w różny sposób i wszędzie.

Czy Mysia to kierownik schroniska ?[/QUOTE]

Barb byłam na wątku Warki, ale niestety wątków schroniska w Zabrzu mam na prawdę wiele i muszę wszystkie mieć na oku. Jeśli nie mam nic do napisania to nie piszę. Pisałam to już dawno wszystkim naszym "psitulowym" dogomaniakom, że nie jestem w stanie pilnować wszystkich wątków i jeśli chcą założyć wątek jakiemuś psiakowi to muszą wziąć za niego odpowiedzialność i jeśli będę tam szybko do czegoś potrzebna to po prostu dać mi znać.

Nie jestem kierownikiem schroniska.

Byłam 7 lat wolontariuszką, a od 4 latach pracuję na stanowisku "pielęgniarz zwierząt".

Posted (edited)

Widzisz Sabinko nie wszyscy myślą o psiakach, niektórym teraz zależy tylko na kręceniu afery :-(
Nic więcej oprócz tematu Warki tutaj poruszać nie będę, jak coś to priv.

właśnie tymi słowami zaczęłaś smród i na tym wątku i zaczęłaś obrażać;)

beate wyprosiła marta i ja nie powiedziałem że ty dobrze czytaj tego chyba cię nauczyli? a beate tak "doceniasz" że nawet tel od niej nie odbierałaś zresztą ty zawsze tak robisz, nie mówiąc o botti..................nawet nie wyszlaś z biura botii pożegnać i ty się o psy martwisz:shake:gdyby beatka tego gnijącego guza nie zauważyła zgniłaby w schronie!!!!!!!mam sprawozdanie z wizyty botti u weta - pisze że to było rażące zaniedbanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z sako też popełniłaś błąd posyłając go dalej (nie paniętam już jak ona się nazywałą) bo mimo tych strasznych fot i warunków skandalicznych u czar...to powinien być uśpiony a nie się męczyć

a wygodną prawdę to ty sobie dodajesz wszędzie gdzie tylko można

i skoro nie jesteś kierownikiem ani zastępcą jak to potwierdziłaś teraz , to nie miałaś prawa wydawać decyzji o adopcji loli czy zostawieni w schronie, robić narady to jest karalne nareszcie cię mam !!!!!:lol: zaczynam działac z moim prawnikiem :p

Edited by tymuś