Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

doszły wplaty od: Sabina02, agat21, asikowska, annika - dziekujemy :)
zaplacilam za styczniowe hotelikowanie oraz 40 zł za szczepienie i odrobaczanie

[quote name='basiek8']20 grudnia wpłaciłam deklarację dla Warki, a mam grudzień na czerwono? Mam nadzieje że kasa doszła.
już wyjaśnione :)

[quote name='annika']ania> - u mnie jest mały błąd w rozliczeniu, pominęłaś mi tu sierpień (był zapłacony 10.10.2012 razem z wrześniem i październikiem, a dodałaś mi listopad (zapłaciłam teraz razem z grudniem),
czyli teraz wszystkie miesiące ode mnie są zapłacone:-P

10 zł - annika (XI, XII | I, II, III, IV, V, VI, VII,.....?........ IX, X, XI, XII)

zgadza sie :)
przestraszylas mnie, bo pamietalam ze bylo mniej, ale weszlam na konto i dopiero dzisiaj doszla Twoja wplata

[quote name='asikowska']Aniu napisz mi numer konta nowy bo gdzieś mi zniknął

nr konta osobistego Wareczki :)

75144011720000000014344748

Edited by ania >
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wareczka już po przeglądzie gwarancyjnym, odrobaczaniu i szczepieniu. Przy okazji została gruntownie obejrzana. Uszy, oczy, skóra wszystko super. Może nie na sto procent, bo ma troszkę łupieżu. Podszerstek ma niesamowicie bogaty - jakby była psem z Syberii. To zawsze była cecha charakterystyczna Wareczki - sierść, w którą by się tylko chciało tulić i tulić. Dostaliśmy sporo zdjęć, z okazji wyprawy do weta - zawsze to inne ujęcia niż na podwórku - ale na razie nie mam sił ich obrabiać. Mój tz ma 40 stopni, a mnie też już rozbiera. Ale może jutro?

Posted

Dziewczyny miały kiedyś takie włochate krowy ze Szkocji! To był odjazd!!! Ale... uciekły! Na prawdę! Przeskoczyły ogrodzenie. Były zaczipowane, więc się szybko odnalazły, ale dziewczyny jednak je oddały - bo ten dom niby na uboczu, ale kilometr dalej jest duża droga a jak się ma skaczące krowy, to lepiej uważać...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jesuuuu...to jest chyba najsmutniejszy pies na świecie :-( tak oglądam te foty i na wszystkich ogon ukryty, oczy spuszczone :-( nikt w jej sprawie nie dzwonił z ogłoszeń?

Posted (edited)

bardzo dziekujemy :) doszly wplaty od: basiek8, Bjuta, agat21, KasiaKia, minia7, danavas, winter7
oraz przelew nie podpisany nickiem - Magda S-J - prosze o ujawnienie sie (magdus84?) ;)
zaplacilam za lutowe hotelikowanie

Edited by ania >
Posted

Bjuta napisał(a):
A może w domowym hotelu byłoby jej lepiej?? Całe życie na wybiegu. Sama nie wiem. Nie wiem dlaczego ona taka smutna.

hmm a ona nie jest w domu? pamietam ze po ucieczce zamieszkala w domu, ale moze to bylo tylko na chwile az sie przyzwyczai? myslalam ze na stale.