Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dziękujemy za pamięć o Wareczce :):):) :*

Beatko odnawiasz jakieś ogłoszenia Warki, z tych ktore aktywowałaś ?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Tak,przychodzą mi ogłoszenia do odnowienia na e-maila ;)

To super, ze dbasz o aktualizację ogłoszeń Wareczki :loveu:

Posted

ania >;19054204 napisał(a):
hotelikowanie majowe zapłacone. na koncie Wareczki 255,75 zł.

Dzieki za info.
ania, widzę w rozliczeniu, że od niektorych Cioć ostatnie deklaracje wplynęły w lutym, a nawet w styczniu. Wysyłalaś im może przypomnienie ? Kiedyś pisalas, że wysylasz po trzech miesiącach.

Posted

ania >;19054396 napisał(a):
wiem, właśnie widziałam, będę pisać :)

Sorki, ze sie wcinam w Twoje kompetencje ale niestety zdarza się na wątkach, ze deklarujacy się wykruszają i lepiej wiedzieć na czym stoimy. Oby u Warki bylo to tylko zapomnienie.

Posted (edited)

ostatnio się wszystko wyjaśniło, mam nadzieję, że i tym razem będzie ok :)

ciocie, zapraszam na bazarek torebkowy z mojego podpisu - zbieramy pieniązki dla Barisia - kolegi Wareczki z zabrzańskiego psitula, który również przebywa w hoteliku, ale staruszek już niedomaga i potrzebne sa kosztowne leki :sad:

Edited by ania >
Posted

ania >;19054459 napisał(a):
ostatnio się wszystko wyjaśniło, mam nadzieję, że i tym razem będzie ok :)

Ja tez. :lol:

Zajrzysz aniu na bazarek sharki, ktory mam w podpisie ? A ja odwiedzę Twój.;)
Sharki nie ma dzis na dogo i juz mi glupio tak samej podrzucać.:shake:

Posted

Cioteczki, ja również przesłałam zaległe pieniądze, także nie zapomniałam i nie zapomnę! :)

Zapraszam przy okazji na ciekawy bazarek z rzeczami do domu i pysznymi przetworami w cudnych słoiczkach:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226881-Co%C5%9B-do-domu-oraz-pyszne-przetwory-dla-Smerfi-i-Balonika-do-19-maja-22-godz?p=19073561#post19073561[/url]

Posted

[quote name='KasiaKia']

Zapraszam przy okazji na ciekawy bazarek z rzeczami do domu i pysznymi przetworami w cudnych słoiczkach:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226881-Coś-do-domu-oraz-pyszne-przetwory-dla-Smerfi-i-Balonika-do-19-maja-22-godz?p=19073561#post19073561[/URL][/QUOTE]
Zajrzymy.:lol: A ja zaproszę nieśmialo na kolejny bazarek sharki. Lnk w moim podpisie.;)

Posted

ania >;19151747 napisał(a):
doszły wpłaty od: danavas, KasiaKia, Sabina02, annika, magdus84, asikowska, agat21, winter7 - dziękujemy! :)

Dobrze, chociaż, że Wareczka ma komplet deklaracji. I chyba nikt sie nie wykrusza ?

Posted

Beatkaa napisał(a):
Aniu pisałaś może do Guliwera89?....bo w sumie od stycznia nie wpłynęła żadna wpłata :roll:

Rzeczywiście, w styczniu ostatni raz odnotowano wpłatę. Ale poza tym wszyscy sie wywiązuja.
Beatka, finanse Warki chyba pozwalają żebywyrożnić jakieś ogloszenie z tych, ktore jej odnawiasz? Może tablicę ?

Posted

[quote name='barb']Rzeczywiście, w styczniu ostatni raz odnotowano wpłatę. Ale poza tym wszyscy sie wywiązuja.
Beatka, finanse Warki chyba pozwalają żebywyrożnić jakieś ogloszenie z tych, ktore jej odnawiasz? Może tablicę ?

Masz rację,wyróżniłam jej na 30 dni za 19,99 zł ;) Poproszę Anię żeby mi przelała jak się pojawi na wątku ;)

http://tablica.pl/oferta/warka-cierpliwa-madra-zrownowazona-psina-do-kolana-szuka-domu-IDXk7z.html