Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Ren a nie moze zachorowac na Brutusa ?:):):)[/QUOTE]
Jeszcze nie w tym roku Kochana, nie w tym...:knuje::errrr::megagrin::megagrin::megagrin:
Póki co nie może odchorować jeszcze jednego psa..obecnego.:diabloti: W sumie to się obaj bardzo kochają, i jak mąż jest w Polsce to się miota po mieszkaniu i powtarza jak mantrę niemal, że nikt w tym domu nie kocha go jak pies..hehe:ekmm::watpliwy::evilbat::evilbat::diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RenW']Jeszcze nie w tym roku Kochana, nie w tym...:knuje::errrr::megagrin::megagrin::megagrin:
Póki co nie może odchorować jeszcze jednego psa..obecnego.:diabloti: W sumie to się obaj bardzo kochają, i jak mąż jest w Polsce to się miota po mieszkaniu i powtarza jak mantrę niemal, że nikt w tym domu nie kocha go jak pies..hehe:ekmm::watpliwy::evilbat::evilbat::diabloti:[/QUOTE]
:):):) no tak , a mój mąż ostatnio mnie rozbawił mówiąc że inaczej kocha się dzieci , inaczej rodziców a inaczej psa ;) nie wymienił żony ..... od tamtej pory zastanawiam się co to mogło znaczyć :):):):):)

Posted

[quote name='lilk_a']:):):) no tak , a mój mąż ostatnio mnie rozbawił mówiąc że inaczej kocha się dzieci , inaczej rodziców a inaczej psa ;) nie wymienił żony ..... od tamtej pory zastanawiam się co to mogło znaczyć :):):):):)[/QUOTE]
A to dopiero..:evil_lol::mad:kochanie żony to rzecz oczywista..:evil_lol::evil_lol::diabloti: Nawet pies w hierarchii stoi wyżej :D:D:D

Posted

Uff dopiero wróciłam :)

Brutusek jest cudownym psem :loveu: Podchodzi do człowieka, lubi smakołyki :loveu: Jednak dalej zachowuje dystans. Kazdy gwaltowny ruch powoduje strach Brutusa....

Brutusek to bardzo dostojny pies :loveu:

Upodobal sobie Bube - dziewczynke, ktora dzisiaj przywiozlam i nawet sie do Niej dobieral skurczysynek :evil_lol: Ale Buba nie pozwala Mu na zbyt wiele ;)

Postaram sie napisac Mu tekst do ogloszen, ale nie dzisiaj. Padam i mialam okropny dzien :roll: Oprocz milego pobytu u Natalii :)

Ale domek musi byc domkiem specjalnym, gdyz Brutusek nie chodzi na smyczy, na rece sie Go raczej nie wezmie, aby wyjsc z Nim na spacer... a co najgorsze, On nie podejdzie do czlowieka kiedy nie chce podejsc... ALE ladnie reaguje na swoje imie :loveu:

Generalnie uwielbiam Brutunia kochanego. Z Niego jest juz teraz kawal psa :)

Na poczatku Tygodnia chlopak zostanie potraktowany preparatem na kleszcze :)

Posted

Brutusek jest pieknym psem, dlatego spróbujemy Go golaszac. Byc moze trafi sie taki zagorzały wielbiciel psów :) wariat na punkcie psów i podejmie sie opeieki nad Brutusem!

ale musze to napisac - BRUTUS ABSOLUTNIE NIE JEST PSEM AGRESYWNYM! :)

Posted

Brutusek jest jeszcze bardzo chudy..... :roll:

Jutro Brutuska odwiedzi Ciocia Tora&Faro :) Im wiecej odwiedzin, tym lepiej dla Brutuska :loveu:

U Natalii byli goście. Siedzili sobie z dala na fotelach, to Brutusek podbiegał do Nich na mizianko :)

Posted

nic dodac nic ujac,niezle ciasteczko z Brutuska:)ale w tym duzym cialku to ciagle dziecko i to jeszcze zleknione:(mam nadzieje,ze znajdziesz kiedys swa druga czlowiecza polowke!!!!!!!!!!!!!!

Posted

od początku śledzę wątek Brutuska, to naprawdę piękny pies..
żałuję, że nie mam odpowiednich warunków, bo bardzo chciała bym go mieć.. :(
kibicuję w szybkim znalezieniu mu nowego odpowiedzialnego domku..