RenW Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Ellig']Ren a nie moze zachorowac na Brutusa ?:):):)[/QUOTE] Jeszcze nie w tym roku Kochana, nie w tym...:knuje::errrr::megagrin::megagrin::megagrin: Póki co nie może odchorować jeszcze jednego psa..obecnego.:diabloti: W sumie to się obaj bardzo kochają, i jak mąż jest w Polsce to się miota po mieszkaniu i powtarza jak mantrę niemal, że nikt w tym domu nie kocha go jak pies..hehe:ekmm::watpliwy::evilbat::evilbat::diabloti: Quote
lilk_a Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='RenW']Jeszcze nie w tym roku Kochana, nie w tym...:knuje::errrr::megagrin::megagrin::megagrin: Póki co nie może odchorować jeszcze jednego psa..obecnego.:diabloti: W sumie to się obaj bardzo kochają, i jak mąż jest w Polsce to się miota po mieszkaniu i powtarza jak mantrę niemal, że nikt w tym domu nie kocha go jak pies..hehe:ekmm::watpliwy::evilbat::evilbat::diabloti:[/QUOTE] :):):) no tak , a mój mąż ostatnio mnie rozbawił mówiąc że inaczej kocha się dzieci , inaczej rodziców a inaczej psa ;) nie wymienił żony ..... od tamtej pory zastanawiam się co to mogło znaczyć :):):):):) Quote
RenW Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='lilk_a']:):):) no tak , a mój mąż ostatnio mnie rozbawił mówiąc że inaczej kocha się dzieci , inaczej rodziców a inaczej psa ;) nie wymienił żony ..... od tamtej pory zastanawiam się co to mogło znaczyć :):):):):)[/QUOTE] A to dopiero..:evil_lol::mad:kochanie żony to rzecz oczywista..:evil_lol::evil_lol::diabloti: Nawet pies w hierarchii stoi wyżej :D:D:D Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Oczywiscie Brutuska wymiziam i wycaluje, jesli Brutusek podejdzie :) Quote
Ellig Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='obraczus87']Oczywiscie Brutuska wymiziam i wycaluje, jesli Brutusek podejdzie :) Marta do Ciebie podejdzie na 100 % Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Jak nie bedzie chciał podejsc po dobroci, to zaczne Go ganiac po ogromnym sadzie Natalii :diabloti: Quote
Ingrid44 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mizianka i buziole dla "malucha" :) :) :) :) Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Uff dopiero wróciłam :) Brutusek jest cudownym psem :loveu: Podchodzi do człowieka, lubi smakołyki :loveu: Jednak dalej zachowuje dystans. Kazdy gwaltowny ruch powoduje strach Brutusa.... Brutusek to bardzo dostojny pies :loveu: Upodobal sobie Bube - dziewczynke, ktora dzisiaj przywiozlam i nawet sie do Niej dobieral skurczysynek :evil_lol: Ale Buba nie pozwala Mu na zbyt wiele ;) Postaram sie napisac Mu tekst do ogloszen, ale nie dzisiaj. Padam i mialam okropny dzien :roll: Oprocz milego pobytu u Natalii :) Ale domek musi byc domkiem specjalnym, gdyz Brutusek nie chodzi na smyczy, na rece sie Go raczej nie wezmie, aby wyjsc z Nim na spacer... a co najgorsze, On nie podejdzie do czlowieka kiedy nie chce podejsc... ALE ladnie reaguje na swoje imie :loveu: Generalnie uwielbiam Brutunia kochanego. Z Niego jest juz teraz kawal psa :) Na poczatku Tygodnia chlopak zostanie potraktowany preparatem na kleszcze :) Quote
Ellig Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ale Brutus jest piekny i to zdjecie z Niunia cudowne:) Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Brutusek jest pieknym psem, dlatego spróbujemy Go golaszac. Byc moze trafi sie taki zagorzały wielbiciel psów :) wariat na punkcie psów i podejmie sie opeieki nad Brutusem! ale musze to napisac - BRUTUS ABSOLUTNIE NIE JEST PSEM AGRESYWNYM! :) Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Brutusek jest jeszcze bardzo chudy..... :roll: Jutro Brutuska odwiedzi Ciocia Tora&Faro :) Im wiecej odwiedzin, tym lepiej dla Brutuska :loveu: U Natalii byli goście. Siedzili sobie z dala na fotelach, to Brutusek podbiegał do Nich na mizianko :) Quote
phase Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 `. On jest taki cudowny !!. Ale ten jego smutek, ech. Dobrze, że sam podchodzi na mizianko. :) Quote
Lolalola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 nic dodac nic ujac,niezle ciasteczko z Brutuska:)ale w tym duzym cialku to ciagle dziecko i to jeszcze zleknione:(mam nadzieje,ze znajdziesz kiedys swa druga czlowiecza polowke!!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 To prawda.. Brutusek jest duży postura, ale jest tak bardzo delikatnym pieskiem.. i bardzo wrazliwym, dlatego Jego domek MUSI byc naprawde wyjatkowy. Quote
RenW Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Witajcie Cioteczki!:) Ucałowania dla Brutunia...:):) Quote
marzenawtf Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 od początku śledzę wątek Brutuska, to naprawdę piękny pies.. żałuję, że nie mam odpowiednich warunków, bo bardzo chciała bym go mieć.. :( kibicuję w szybkim znalezieniu mu nowego odpowiedzialnego domku.. Quote
Aleksa. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jak Brutusek urósł:crazyeye: Śliczny chłopak:eviltong:;) Quote
Ellig Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jak patrze na Brutusa to nie widze smutku tylko spokoj, on bedzie bardzo zrownowazonym spokojnym psem:) Quote
Dada M Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Zajrzyjcie proszę ... wczoraj przed domem mojej znajomej wyrzucono szczeniaki - mają czas do czwartku na znalezienie DT, potem zostaną odwiezione do schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/1881...1#post14940891 Quote
Recommended Posts