ossa98 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja się melduję, choć na wakacjach "jezdem":-) Witaj kochany Brutusku! czego dzisiaj będziesz się uczył? Powodzenia życzę! Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 obraczus87 napisał(a):WItam Wszystkich :) No ja pospałam troszkę, ale gdzie Cioteczki wszystkie???? :razz: :mad: Nie ładnie tak :mad: Miłego Dnia Cioteczki :) Mizianko dla Brutunia :) Nieługo mam otrzymac foteczki od Natalii :loveu::loveu::loveu::loveu: Witam Cioteczki!:lol::lol: No jak to gdzie, my są tu!:cool3::cool3: Quote
Wisełka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Hej Brutusku, cioteczka zaraz myka na piwko ;) za Twoje zdrówko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Wisełka napisał(a):Hej Brutusku, cioteczka zaraz myka na piwko ;) za Twoje zdrówko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pij Ciotka Pij :) :D Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Wisełka napisał(a):Hej Brutusku, cioteczka zaraz myka na piwko ;) za Twoje zdrówko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ja tu sobie wypiję, kto się przyłączy?:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: :beerchug::knajpa: Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 RenW napisał(a):To ja tu sobie wypiję, kto się przyłączy?:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: :beerchug::knajpa: JA!! JA !!! Chociaż na diecie jestem :placz: Ale wirtualnie chociaż :D :beerchug::beerchug: Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 obraczus87 napisał(a):JA!! JA !!! Chociaż na diecie jestem :placz: Ale wirtualnie chociaż :D :beerchug::beerchug: Witaj w klubie!! :watpliwy::megagrin::megagrin::megagrin::bigok: Moje piwko już prawie miesiąc w lodówce stoi, ale se machniom chociaż wirtualne..:errrr::knuje:...:siara::knajpa::popcorn::beerchug: Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 RenW napisał(a):Witaj w klubie!! :watpliwy::megagrin::megagrin::megagrin::bigok: Moje piwko już prawie miesiąc w lodówce stoi, ale se machniom chociaż wirtualne..:errrr::knuje:...:siara::knajpa::popcorn::beerchug: w zyciu by u mnie tyle nie wytrzymalo...jeden dzien moze:) ale nic dluzej......a miesiac to jakies mega marnotrawstwo!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 RenW napisał(a):Witaj w klubie!! :watpliwy::megagrin::megagrin::megagrin::bigok: Moje piwko już prawie miesiąc w lodówce stoi, ale se machniom chociaż wirtualne..:errrr::knuje:...:siara::knajpa::popcorn::beerchug: Hehe nie jestem osamotniona przynajmniej :D :evil_lol: Lu_Gosiak napisał(a):w zyciu by u mnie tyle nie wytrzymalo...jeden dzien moze:) ale nic dluzej......a miesiac to jakies mega marnotrawstwo!!!:evil_lol::evil_lol: Mówisz jak moja siostra :D Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):w zyciu by u mnie tyle nie wytrzymalo...jeden dzien moze:) ale nic dluzej......a miesiac to jakies mega marnotrawstwo!!!:evil_lol::evil_lol: Lu_ weź pomyśl inaczej.. to mega oszczędność..:):) W sumie kupione nie dla mnie, tylko dla kumpla informatyka co w ramach podzięki za usługi komputerowe miał dostać:D:D:D:D Informatyk nie dotarł, instrukcji udzielił telefonicznie, a piweczko się ostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Obraczuś wstawaj, koniec spania!!:mad::mad: Popatrz, ja już nie śpię..:eviltong: to znaczy w ogóle nie kładłam się spać:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Widze ze tu impreza sie rozkrecila tylko niektore cioteczki posnely z przepicia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Tora&Faro Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A ja byłam wczoraj w odwiedzinach u Brutuska i "mojego" Kajko:):):)...i nawet udało mi się trochę wygłaskać Brutuska, chociaż on ciągle jeszcze woli trzymać się na odległość. Zachowuje się na zasadzie: chciałbym, ale się boję... Chociaż i tak zrobił spore postępy, bo po smakołyczki podchodzi już za każdym razem kiedy wyciągnie się rękę:):):) Niestety nie mam ani jednej fotki ponieważ zabrałam ze sobą aparat bez karty:oops: Quote
obraczus87 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 RenW napisał(a):Obraczuś wstawaj, koniec spania!!:mad::mad: Popatrz, ja już nie śpię..:eviltong: to znaczy w ogóle nie kładłam się spać:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: No dzisiaj to sobie pospałam do 10 :D:crazyeye: SZOK :evil_lol: Ale widzę, że teraz Ciotunia RenW sobie odsypia balangę nocną :evil_lol: Tora&Faro napisał(a):A ja byłam wczoraj w odwiedzinach u Brutuska i "mojego" Kajko:):):)...i nawet udało mi się trochę wygłaskać Brutuska, chociaż on ciągle jeszcze woli trzymać się na odległość. Zachowuje się na zasadzie: chciałbym, ale się boję... Chociaż i tak zrobił spore postępy, bo po smakołyczki podchodzi już za każdym razem kiedy wyciągnie się rękę:):):) Niestety nie mam ani jednej fotki ponieważ zabrałam ze sobą aparat bez karty:oops: Dziękuję Gosiu za odwiedzinki :) Mam nadzieję, że już niedługo Brutusek zaufa człowiekowi :loveu: Quote
ossa98 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja również mam taką nadzieję. Rozumiem, że Pani z Tarnowskich Gór nie zadzwoniła?:-( Quote
obraczus87 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 ossa98 napisał(a):Ja również mam taką nadzieję. Rozumiem, że Pani z Tarnowskich Gór nie zadzwoniła?:-( Niestety nie zadzwoniła... ja też nie dzwoniłam, nie lubię się narzucać... Quote
ossa98 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Za niedługo wracam. Pogadam ze znajomą od rhodesianów. Zobaczymy co i jak. Może znajdzie się jakiś inny domek...Brutusek bardzo potrzebuje swojego człowieka. Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 obraczus87 napisał(a):No dzisiaj to sobie pospałam do 10 :D:crazyeye: SZOK :evil_lol: Ale widzę, że teraz Ciotunia RenW sobie odsypia balangę nocną :evil_lol: Dziękuję Gosiu za odwiedzinki :) Mam nadzieję, że już niedługo Brutusek zaufa człowiekowi :loveu: Nie, konwersację z Włochem..:diabloti::diabloti::evil_lol: szare komórki pracowały intensywnie całą noc...:eggface::tard:bo trza myśli precyzować w obcym języku ..uff...nie spałam zresztą długo, chyba ze trzy godziny..:roll: ossa98 napisał(a):Za niedługo wracam. Pogadam ze znajomą od rhodesianów. Zobaczymy co i jak. Może znajdzie się jakiś inny domek...Brutusek bardzo potrzebuje swojego człowieka. Super Cioteczko, w Tobie nadzieja...:multi: zadziałaj skutecznie i przybywaj z dobrymi wieściami;) Quote
obraczus87 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 RenW napisał(a):Nie, konwersację z Włochem..:diabloti::diabloti::evil_lol: szare komórki pracowały intensywnie całą noc...:eggface::tard:bo trza myśli precyzować w obcym języku ..uff...nie spałam zresztą długo, chyba ze trzy godziny..:roll: Jak tak, to jesteś rozgrzeszona :evil_lol: I idź się połóż ;) Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Jak tak, to jesteś rozgrzeszona :evil_lol: I idź się połóż ;) E, w dzień nigdy się nie kładę, nawet po nieprzespanej nocy.. szkoda przesypiać życia, wokół się tyle dzieje...:):) Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Szkoda, że Tora nie zabrała aparatu.. już byśmy syciły ślepka pięknymi fotami...wkrótce Brutunia nie poznamy, on rośnie w oczach:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 RenW napisał(a):Szkoda, że Tora nie zabrała aparatu.. już byśmy syciły ślepka pięknymi fotami...wkrótce Brutunia nie poznamy, on rośnie w oczach:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic straconego:);)...w tygodniu prawdopodobnie będziemy jeszcze raz u Natalii więc fotki będą na bank:) A Brutus faktycznie rośnie w oczach, już jest z niego "kawał psa":loveu: Quote
obraczus87 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Brutusek to już w dniu przyjazdu był kawał chłopa :D :) Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Brutusek to już w dniu przyjazdu był kawał chłopa :D :) Hehe.. dorodny samczyk, gabarytowo zbliżony do tatusia :D:D Quote
Recommended Posts