obraczus87 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Na razie było jedno spotkanie. Niedługo odbędzie się kolejne. Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 czyli w zasadzie po jednym spotkaniu nie mozna okreslic, jak sie chlopak zachowuje..... Quote
obraczus87 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Na pewno Rufus musi odbyć serię spotkań. Na spacerach rzuca się na psy, jest agresywny. Na swoim podwórku - super, wyluzowany, zabawowy. Quote
Aldrumka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 miejmy nadzieję, ze powolutku wyzbędzie sie takich zwyczajów Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja mam to samo u mnie....moje sie na spacerach rzucaja na psiaki...:( moze ja tez sie czegos od Ruficzka naucze! Quote
3 x Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 jaki on malutki na tych zdjęciach się wydaje ;) cudo :) Quote
piescofajnyjest Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 sliczny:) miziam z calych sil:loveu: Quote
obraczus87 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Faktycznie wygląda na malutkiego hehe :) Quote
phase Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Widzę, że i do Ryufuska przywędrowała wiosna. :) Quote
obraczus87 Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 ossa98 napisał(a):Co u Rufusa? są jakieś postępy? Napisałam 2 lub 3 dni temu maila do Pani Anny, czekam na odpowiedź. Niestety Aki do tej pory nie odpisała mi na PW. Jak się czegoś dowiem, dam znać. Quote
obraczus87 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 (edited) Mam wieści od Rufusa. Zdjęcia również (mms-em), ale niestety mam problem aby je wrzucić na wątek. Zresztą w ogóle mi nie działa ENTER...//// Rufus od kilku dni bierze leki na uspokojenie, ponieważ ma stany lękowe. Swoje właścicielki Rufcio akceptuje w 100%, kilka dni temu został wykąpany :) wygląda pięknie. Panie od miesiąca pracują nad relacjami Rufusa z nowa koleżanką Sentą. (są nawet fotki Rufcia z Sentą). A teraz pozwolę sobie zacytować fragment maila: "[FONT=Arial]Z brzuszkiem coraz lepiej ,przytył,najlepiej się czuje o 6 rano na spacerze,z kotami układa się dobrze.Wydaje mi się że już się do nas przywiązał,a my do niego,nawet przyjmuje postawę obronną w stosunku do nas.Prześlicznie wygląda w szelkach,zbiera dużo komplementów na spacerach od przechodniów.[/FONT]" ///////// BArdzo się cieszę, że Rufcio trafił do tak fajnego domku. ////////// Jeśli chodzi o szkolenie, to obecnie PAni Anna ma mase pracy, ale na pewno kwestia szkolenia będzie kontynuowana. Kinga mówiła, że jedno spotkanie będzie kosztować 20zł. Myślę, że jak przeznaczymy na potrzeby Rufusa 500zł to będzie naprawdę ogromna pomoc. Co sądzicie?? /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Moja propozycja - na koncie Rufusa pozostała kwota 1545,90z czego 500zł zostaje dla Rufusa, chyba że uznacie inaczej. Czyli do rozdysponowania jest kwota 1045,90. Moja propozycja: - 195,90zł - Kundelkowa Skarbonka która pomogła w opłaceniu szczepień, obroży Kiltix oraz transportu do psanatorium - 500zł- Tusia zabrana z Korabiewic, która już 2,5 roku siedzi w hotelu. Miała sponsora z dogo, który pewnego dnia postanowil przestać płacić za Jej hotel i tak powstał dług prawie 2tys. I w ten oto sposób chcąc czy nie chcąc stałam sie w pewnym sensie odpowiedzialna za Tusię. KLIK - 200zł- Lola zabrana z Korabiewic. Sunia ma juz swoje lata i tez bardzo długo siedzi w hotelu. Na wątku garstka osób... a nie zapowiada się na to, aby Lola znalazła DS. Oczywiście nie ma deklaracji stałych... KLIK - 50zł - Next zabrany z Klembowa w tragicznym stanie. W hotelu siedzi już prawie 3 lata..i tak jak w przypadku LOli, na wątku garstka osób, deklaracji zero, z miesiąca na miesiąc rośnie zadłużenie wobec hotelu... Next jest psem z problemami.. i niestety nie zapowiada się, aby w najbliższym czasie trafił do DS.. KLIK -100zł-Tymon, leczenie kosztowało bardzo dużo. Psiak jest w tej chwili w BDT KLIK Bardzo proszę o informację czy Wszyscy wyrażają zgodę na przekazanie kwoty 1045,90 zgodnie z powyższą propozycją. Jest to tylko propozycja, na którą nie musicie wyrazić zgody. Bardzo mi zależy na tym, aby te pieniądze pomogły kolejnym psiakom w potrzebie. Już wystarczająco długo leżały na koncie. Edited May 23, 2013 by obraczus87 Quote
obraczus87 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Kochani, czyli mam rozumieć że wyrażacie zgodę na rozdysponowanie pieniędzy zgodnie z powyższym oraz pozostawienie 500zł na potrzeby Rufusa? Quote
Nikus Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Myślę,że jeżeli komuś by ten podział nie odpowiadał to już by coś wpisano:) Mnie się całkiem podoba-tym bardziej,że zostaje jeszcze rezerwa dla Brutusa-Rufusa:) Quote
obraczus87 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Super :) już wystarczająco długo te pieniążki leżały na koncie... zaraz umieszczę wpisy na wątkach Quote
Livka Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Tymonek pięknie dziękuje - na jego konto wpłynęło 100 zł od Rufuska :loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Maciek - czy Ty masz kontakt z Aki? Pani Anna próbuje się z Nią skontaktować, niestety bezskutecznie. Ja również próbowałam. Rufus powinien mieć stały kontakt ze szkoleniowcem.... nie wiem czy nie będzie trzeba poszukać kogoś z Poznania, choć nie ukrywam, że Aki już poznała Rufusa i wolałabym, aby Ona szkoliła psiaka.. Quote
malvaaa Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 pieniążki od Brutusa dotarły do Loli :) dziękuje za pomoc. Quote
Lida Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ja też bardzo dziękuję, bo znam Lolę i to baaaaardzo fajna sunia, a pieniądze są jej niezwykle potrzebne. Quote
sylwija Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Tez dziękuję w imeniu Tymona Szczesliwemu Brutusowi i zycze dalszego powodzenia Widac ze trafil na odpowiedzialnych ludzi Quote
obraczus87 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziekuję za potwierdzenia :) Do Kundelkowej Skarbonki również kaska wpłynęła, bardzo dziękuję :) Quote
Nikus Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Niestety nikt nie zgłosił się po kasę dla Next-a:( Quote
obraczus87 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Nikus']Niestety nikt nie zgłosił się po kasę dla Next-a:([/QUOTE] Widziałam, napisałam na wątku Nexta. Mam nadzieje ze dzisiaj ktoś wyśle numer konta Quote
AGA35 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pieniążki dla nexta dotarły!!! Bardzo serdecznie dziękuje ;-) Quote
Recommended Posts