Szantina Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mam pytanko - czy na waszych fotkach nie ''załapał'' się gdzieś Drops(Wezyr)?Była bym bardzo wdzięczna za podesłanie na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
SuperGosia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Szantina']Mam pytanko - czy na waszych fotkach nie ''załapał'' się gdzieś Drops(Wezyr)?Była bym bardzo wdzięczna za podesłanie na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Podaje Ci link do tematu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25281&page=113"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25281&page=113[/URL] tu widzialam fotki z BOG gr. IV, musisz poszukac. Pozdr. i do zobaczenia na w-wskiej krajowej, mam nadzieje :cool3:
Gonia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ło matko!!!!!!!!!!Wstawiłam fotkę:crazyeye: To CARELLI na grupie w Płocku.Umiem wklejać zdjęcia:multi: :multi: :multi: :multi:
Mokka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 łomatko, a ja nie wiedziałam nawet, że Drops ma jakieś inne rodowodowe imię :oops: . Gratulacje dla wszystkich jamniczych zwycięzców :loveu: .
Szantina Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Mokka - nie tylko Drops(Wezyr) ma zmienione imię....Szanta też:razz:
rysiczka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gonia o kurcze ale sie prezentuje!!! Jest lepszy niz rok temu,on jak wino im straszy tym lepszy!!!:drinking:
ursus Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No a kto właściwie do Będzina się zgłosił?? bo coś cienko to widzę...........
Gonia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ja osobiście nie zgłaszałam,ale będzie Dustin i Carmelka Słodki Urwis. Do Rzeszowa też nie jadę bo Ludek jest na miniaturach i królikach:diabloti: Madzia,Carelli teraz wystawia się jak stary wyga!Niech mówią co chcą,ale 3 wystawy i 3xBOG:loveu: Ło matko!!!!!!!!!Zajrzałam na Będzin!!!!!!!!Nie ma moich psów na liście a właściciele twierdzą,że zgłosili!!!!!!! URSUS Ty mówisz,że cienko to widzisz?!Mnie z wrażenia szczęka wypadła na klawiaturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yoshko Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Na będzinskiej stronie jest wykaz zgłoszeń niekompletnych to znaczy że brakuje czegos(ksero rodowodu, jakiś numer lub certyfikat), a sprawdzając w ich wyszkiwarce wpisując nr. rejestracyjny psa, nie wszystkie psy "wyskakują" , gdzyż nie sa jeszcze wprowadzone w komp.
Gonia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Sprytne:lol: Trzebaby to zastosować w innych oddziałach,zamiast wydzwaniać godzinami do wystawców!
agniecha Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Carmelka Słodki Urwis jest zgłoszona do Legnicy. A kto z Was wybiera sie na tą wystawę ? :multi:
agniecha Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Gonia']W Toruniu jestem z Arielką i Carellim:loveu:[/quote] Super, :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi: ,super ..........że się s p o t k a m y ;)
Gonia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Czeka Cię jeszcze jedno spotkanie:lol: EDEE będzie mieszkał w Łodzi na Kopernika.Teraz jeszcze jesteśmy razem,aż nowa rodzina wróci z wakacji,ale mogę powiedzieć,że nie mam szczeniąt:-( Trzymajcie w niedzielę kciuki za debiut DEEDEE w Gdyni!
ursus Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 nie jakieś tam powodzenia tylko URWANIA RINGÓWKI !!!!!!!!!!
Gonia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Pierwsze newsy! DEEDEE Słodki Urwis WO+piękny opis+NSzwR+nominacja na BIS+złoty medal za Wybitnie zapowiadające się szczenię!!!!!!!!!!!! AGENT Lukrowy pierniczek ZwMł+BOB!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szcęśliwa jak........brak mi słów!!!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly:
Szantina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :multi: :multi: :multi: BRAWO BRAWO......:multi: :multi: :multi:
agniecha Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Gonia']Pierwsze newsy! DEEDEE Słodki Urwis WO+piękny opis+NSzwR+nominacja na BIS+złoty medal za Wybitnie zapowiadające się szczenię!!!!!!!!!!!! AGENT Lukrowy pierniczek ZwMł+BOB!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szcęśliwa jak........brak mi słów!!!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly:[/quote] :multi: :roll: :crazyeye: :lol: gratulacje dla Ciebie to chleb powszedni ! pozostaje powiedzieć FIU, FIU ;)
Gonia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Dzięki dziewczyny:calus: To nigdy nie powszednieje!Każde szczenię w ringu i jego udany debiut to ogromna radość!Czasami ryczę że wzruszenia,tak jak na warszawskiej!Przecież to "moje dzieci":loveu:Na dokładkę rasy,jak to niektórzy określają "na wymarciu".Cieszę się podwójnie bo będzie ich trochę więcej i to mam wrażenie w dobrym "wydaniu".Wszak to najmłodsze pokolenie okazuje się lepsze od poprzednich,więc jest postęp hodowlany!Ehhhh,rozmarzyłam się już o kolejnych kryciach(dalekich)! Szantina i Ursus dla Was szczególne uściski!
agniecha Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Goniu ! to kiedy przybędzie nam nowy rudy sąsiad ? :cool3:
Recommended Posts