Viz Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ogromne gratulacje dla wszystkich naszych jamnisiów! :multi::multi: Ja mam nadzieję już jutro być na miejscu :)
rysiczka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wystawa super! Spotkalysmy sie i poznalysmy z Amiska,kibiciowalam Monice i Ali oraz naszej Goni.Zaluje ze piesek z mojej hodowli nie dojechal,mile wspominamy ten dzien.Pozdrawiamy.
SuperGosia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [B]Apeluje - z powodu braku zdjec z wystawy - o wstawianie linkow do stron zagranicznych, na ktorych mozna obejrzec jamniory i byc moze odnalezc swojego.[/B]
AMIŚKA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='GUCIA']GONI nie ma to ja napisze [SIZE=3][COLOR=red]ARIELA SŁODKI URWIS wc.Zw.ŚWIATA[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]KARELLI ŚWIATOŁDYCZ 4 W kl. CHAMPIONÓW JAKO JEDYNY Z POLSKI[/COLOR][/SIZE][/quote] :laola: :laola: ARIELKA SŁODKI URWIS - pierwsza w klasie CHAMPIONÓW:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GONIU gratuluję WSPANIAŁEJ HODOWLI SŁODKI URWIS :laola: :laola:
Viz Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Było super! Nesunia raz jeszcze dzięki za WSZYSTKO! :evil_lol: Musimy to kiedyś powtórzyć :D Gratulacje dla wszystkich zwycięskich psiaków! :loveu:
Gonia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 My też Wam i waszym jamnisiom,serdecznie gratulujemy wyników!!!!!!!!!Dopiero dotarlismy do domu.Jesteśmy straszliwie zmordowani,ale szczęśliwi:loveu: AMIŚKA,jesteś szalona!!!!!!!!!!Ten prąd nas tak poraził,że ledwo z Edytą uszłyśmy z życiem:evil_lol: Tego dnia to my elektrownię wykończyłyśmy:evil_lol: Bardzo się cieszę,że mogłam Cię osobiście uściskać,a Zinka stała się moją super koleżanką.Nawet kawusię piłyśmy z jednego kubeczka:loveu: Żałuję,że tak mało czasu było na spotkanie i pogaduchy:-( Wystawa dla mnie niestety pozostawiała bardzo wiele do życzenia.Nie wspomnę jak mnie pani sekretarz w ringu chciała pozbawić lokaty i RCACIBA,ale finały to dopiero była jazda:shake: Ale to już było,teraz musimy odsapnąć,bo za tydzień Kielce;)
AMIŚKA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :lol: Och Gonia nie przesadzaj:evil_lol: ,,ale fakt prądy byly mocne,a Zinka :crazyeye: mnie też zaskoczyła:loveu: takie lizanko :crazyeye: :lol: taka miłość:lol: ,ale Ciebie jamnisie kochają:loveu: [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/8742/psy005yf2.jpg[/IMG] A za to "wyprostowanie":angryy: wyników ARIELKI to podziwiam ;)
Neris Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a czy ktoś cos wie o szczoteczkach miniaturowych? Pliiiiz...
Bejka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dołączam się do wszystkich gratulacji! Szczególnie dla JASMIN - podziwiam ogromną cierpliwość Twojej suni, byłyśmy na ringu obok siebie, więc miałam okazję dokładnie to obserwować ;) AMIŚKA, jesteś niezwykłą osobą i bardzo miło było Cię poznać! Cieszę się, że mogłam zobaczyć na żywo Sasankę w sukience.:lol: Mam kilka zdjęć długowłosych króliczków z ringu, spróbuję je tu wstawić.
Bejka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Najpierw próba, czy w ogóle coś się dołącza [URL]http://picasaweb.google.com/Bejkajka/UntitledAlbum/photo#4996640130176909330[/URL]
Bejka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Chyba Ok, więc dodaję resztę. [URL]http://picasaweb.google.com/Bejkajka/WiatWka[/URL] [URL]http://picasaweb.google.com/Bejkajka/UntitledAlbum02[/URL]
AMIŚKA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Bejka dziękuję :lol: :lol: :multi: miło bylo ujrzeć Ciebie i Twoją Rodzinkę na żywo:multi: Bardzo piekne zdjęcia króliczków zrobilaś:crazyeye: ale zapomniałaś o najwazniejszym :evil_lol: dla Ciebie:evil_lol: . I miejsce ALLEN II ZEHMI a III ALUZJA to gdzie??? Bardzo chcemy oglądnąć ALUZJĘ piękną córeczkę mojej ulubionej minatury:evil_lol: I pogratulować Slicznej suni i wspaniałego wyniku:loveu: Tak szczerze mówiąc to byl naprawde trudny wybór -młodzież sunie:crazyeye: wzystkie były przepiekne:lol: :lol:
Aga_j Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Czy ktos moglby wkleic strony z krotkowlosymi standardami z katalogu? Gratuluje dla wszystkich co odsniesli sukcesy!!
Gonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=navy]Gratulacje dla wszystkich,polskich jamnisi za ogromne osiągnięcia i wspaniałe wyniki![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#000080]Pragnę też bardzo gorąco podziękować wszystkim właścicielom Słodkich Urwisów za tak liczną reprezentację,oraz jeszcze raz pogratulować doskonałych ocen i lokat!Szczególne podziękowania dla Agniechy i Carmeli za pozostanie na grupę hodowlaną!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]
AMIŚKA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Neris zajrzyj na str.wystawy w Poznaniu:lol: tam sa wyniki:lol:
Neris Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzięki. Neris gapa, zawsze z siebie głupka zrobi...
Bejka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='AMIŚKA']Bejka dziękuję :lol: :lol: :multi: miło bylo ujrzeć Ciebie i Twoją Rodzinkę na żywo:multi: Bardzo piekne zdjęcia króliczków zrobilaś:crazyeye: ale zapomniałaś o najwazniejszym :evil_lol: dla Ciebie:evil_lol: . I miejsce ALLEN II ZEHMI a III ALUZJA to gdzie??? Bardzo chcemy oglądnąć ALUZJĘ piękną córeczkę mojej ulubionej minatury:evil_lol: Amiśka, już spełniam Twoje życzenie. :lol: Dołączam kilka zdjęć Aluzji, czyli Ajki - jak ją w domu nazywamy. Tym samym przedstawiam ją oficjalnie :lol:Zamieszczam linka, bo nie odkryłam jeszcze, jak się tu wstawia zdjęcia bezpośrednio. [URL]http://picasaweb.google.com/Bejkajka/Ajka[/URL] Masz rację, wszystkie konkurentki były śliczne i było ich tak dużo, że tym większe moje zdziwienie tym medalem. Och, tak chętnie bym teraz pooglądała na spokojnie te wszystkie piękne jamniki, które były na wystawie i na które z konieczności tylko rzucałam okiem... ;)
AMIŚKA Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 do Kielc pojechala silna ekipa:lol: , będzie superrelacja,:crazyeye: :crazyeye: czekamy :mad: ,czekamy:mad: i duuuużżżooo zdjęć poprosze:evil_lol:
Gonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Melduję Psy kl mł DEXTER Słodki Urwis ZwMł,NJwR kl ot BENSON Słodki Urwis CWC,rCACIB kl ch CARELLI ŚwiatołdyczV2 SANTORINI Światołdycz CWC,CACIB Suki kl mł CARMEN Słodki Urwis ZwMł-ukończyła MłChPl:loveu: kl otw.NORBERTA Alpejski Poranek Dosk V2 SOL Światołdycz V1CWC,rCACIB kl ch ARIELKA Słodki Urwis CWC,CACIB
agniecha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [SIZE=4]Buziaczki i gratulacyjki dla kochanej rodzinki !!![/SIZE] :multi: :multi: :multi:
AMIŚKA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=blue]:laola: :laola: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff] JULIOLU,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff]GONIU -SERDECZNE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff]to naprawdę Wspaniale Zwycięstwo [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff]ŚWIATLODYCZ I SŁODKI URWIS[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: cała miedzynarodówka WASZA:loveu:
Roxana Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [SIZE="6"][COLOR="Magenta"]Wielkie Gratulacyjki dla Zwycięzców :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]
Recommended Posts