Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koszt utrzymania dwóch psów w hotelu to około 600 zł bardzo prosimy o deklaracje !!!!!!!
Mamy deklaracji stałych :
Anja2201- 5zł
Awit - 5 zł

Razem 10 zł

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
A czy w hoteliku u AlinaS nie będzie taniej? Nie wiem tylko, czy u niej sa wolne miejsca. 600 złotych to sporo.

O Alinie też pomyślałam. Ania pisz do niej pw czy przyjmie maluchy i za ile.

Posted

elmira napisał(a):
A czy w hoteliku u AlinaS nie będzie taniej? Nie wiem tylko, czy u niej sa wolne miejsca. 600 złotych to sporo.

Mam nadzieję ,że znajdziemy coś tańszego , psiaki mogą mieszkać w jednym kojcu bez problemu , dzisiaj jadły z jednej michy bez problemu.

Posted

egoist napisał(a):
Chyba wiem która to stacja. Jeżdżę regularnie ósemką, czasem tam staję. Raz widziałem tam psa - chyba ten większy - ale to było z pół roku temu. Stacja na Warszawę, jakieś kilkanaście kilometrów na północ od Tomaszowa ?

stacja jest jak się leci z Warszawy na Tomaszów po prawej stronie. Zielona Bliska . Miejscowość Emilianów. Olszowiec.

Posted

[quote name='Monika.D']Ojej - biedne psiaki! Oby udało im się pomóc.

Niestety w banerkach nie mam wprawy... A na szybko udało mi się tylko to ...

MONIKa...ładny baner :)
duzy ...zapisuje przekazuje dalej

Posted

Pracownicy powiedziewli tylko , że psy od jakiegoś czasu tam są , ale oni to nic za mocno nie wiedzą bo tam co jakiś czas pojawiają się jakieś psy a inne giną (wiadomo jak) , dlatego trzeba je zabierać .

Posted

Tomaszowskie schronisko psów nie przyjmie bo to nie ich rejon to po pierwsze , po drugie , tym psiakom będzie lepiej już na tej stacji niż w naszym schronie .:(

[SIZE="5"]Bardzo prosimy o deklaracje , po 1 zł chociaż
:laola::laola::laola::laola::laola::laola: