Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"]MAMY MIEJSCE W HOTELIKU POTRZEBA TYLKO DEKLARACJI , MIESIĘCZNY KOSZT UTRZYMANIA TO 450 ZŁ + KARMA

BRAKUJE NAM 205 ZŁ DEKLARACJI STAŁYCH

Wczoraj pojechałyśmy z Majki1510 szukać psiaka (dzikuska) , niestety nie udało się go znaleźć , za to przy stacji benzynowej Bliska przywitały nas dwa przemiłe i bezdomne psiaki . Jeden większy , drugi mały . Psiaki od jakiegoś czasu koczują pod tą stacją . Nie jest to dla nich najbezpieczniejsze miejsce , bliskość trasy szybkiego ruchu no i jak to na stacji pełno ludzi , jeden nakarmi drugi kopnie . Trzeba je stamtąd zabrać , tylko gdzie i za co??

[SIZE="6"]Prosimy o deklaracje

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DEKLARACJE STAŁE :
Anja2201- 10zł
Awit - 5 zł
Ladymonia0610 -10 zł
Atomowka - 10 zł
TZ Atomówki -10 zł
mikoada -15 zł
czerda -15 zł
patija - 10 zł (od czerwca )
Lolalola -80 zł
Kuzynka Anja2201- 20 zł
Majki1510 - 5 zł
Mama Anja2201- 30 zł
NiJaSe -5 zł
ludwa -10 zł
Mroowa -10 zł
Razem 245 zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
ewatonieja - 15 zł
Ladymonia0610 -15 zł
MyrkurDagur 200 zł

Razem : 230 zł

Posted

Ja sobie zapisuje, bo mi się tych kumpli szalenie spodobało.

Trzeba je zabrać, bo przy trasie może spotkać je krzywda. Tylko, że potrzeba środków, a z tym bida.

Posted

Ja jestem "lewa" odnośnie robienia banerków, ale zaraz poszukam. Akurat Pax pojechał do nowego domu to na jego miejsce wrzuciłabym baner tych psiaków

Posted

trzeba je jak najszybciej zabrać.
z kasą krucho, więc może jakiś bezpłatny DT się odezwie.
one są piękne i kochane. wczoraj siedziały nam na kolanach po 3 sekundach znajomości. pozostawanie na stacji grozi zdziczeniem (o śmierci pod kołami na drodze nie wspominam:()

Posted

One strasznie się garną do człowieka , dzisiaj szukaliśmy psa -dzikuska , chodziliśmy po okolicy one za nami , na krok od nas nie odeszły . Jak im dałam jeść i pić to patrzyły z taką wdzięcznością .

Posted

Chyba wiem która to stacja. Jeżdżę regularnie ósemką, czasem tam staję. Raz widziałem tam psa - chyba ten większy - ale to było z pół roku temu. Stacja na Warszawę, jakieś kilkanaście kilometrów na północ od Tomaszowa ?