Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to mi chodzi właśnie ,że po pierwsze nie jest to możliwe , po drugie gdyby zdarzył się cud i zgodził by się to wiedziały byśmy o tym , a jest przecież tylko nasz schron , Piotrków raczej odpada bo to około 50 km w jedną stronę .

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety z doświadczenia w mojej "okolicy" wiem, że psy z gmin wcale nie są wywożone do najbliższego geograficznie schroniska, tylko tam gdzie jest "taniej".

dlatego psy np. z Bierunia nie jadą do schroniska w Tychach, gdzie za psa chcą 1300zł, tylko do oddalonych o ponad 100km Miedar, gdzie liczą tylko 400zł (teraz podobno coś się zmieniło).

a biorą podobno tak tanio, bo pies wcale nie trafia do schronu, tylko jest wypuszczany w innej gminie

dlatego te psy mogą być wszędzie, jeżeli takie rzeczy zdarzają się w Polsce

Posted

Ciotki proszę zajrzyjcie do staruszka z mojego banerka , mamy bardzo mało czasu na pomoc ,a brakuje deklaracji :( Może ktoś z tego wątku chciał by swoją deklarację przenieść na staruszka - Pixelka , nie pozwólmy go uśpić !!!!!!!

Posted

Przepraszam za offa. PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne!!!

• 1 month later...