Aszka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Moze rzeczywiscie wstrzymaj sie na razie z tymi gryzakami skoro zeby wygladaja na slabe. Sprobuj wybadac jaka zabawka by go krecila i nia odwracaj jego uwage jak zacznie znowu obgryzac? Quote
ewaal1982 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Aszka']Moze rzeczywiscie wstrzymaj sie na razie z tymi gryzakami skoro zeby wygladaja na slabe. Sprobuj wybadac jaka zabawka by go krecila i nia odwracaj jego uwage jak zacznie znowu obgryzac?[/QUOTE] Witajcie Stefanolubne:-) Próbujemy odwracać masowaniem łap.To faktycznie jakby przechodziło po chwili.Bo wystarczy podotykać i za chwilkę psiak się układa i zasypia.Są psie zabawki w domu gumowe piszczałki, żadna go nie zainteresowała.Pokombinujemy z innymi:) Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przepraszam za off.... jeśli lubicie m.in. pudelki to zajrzyjcie ;) http://www.dogomania.pl/threads/186225-Srebrne-pudelki-bi%C5%BCuteria-bajki-dla-dzieci-dla-Jamnisi-%29-do-31.05?p=14736436#post14736436 Quote
Lidan Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witajcie Stefanolubne Czyżby schroniskowy Fart zmienił imię na ...bardziej ludzkie? ;-) Quote
ewaal1982 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Lidan']Czyżby schroniskowy Fart zmienił imię na ...bardziej ludzkie? ;-)[/QUOTE] Fart zmienione ma na kToś, Antoś ...nie reaguje na nic ale "TOŚ" jest ciekawe, można uszka do góry podnieść:) A Stefan to cudowne psisko Aszki:) Quote
fizia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jak cudnie czytać takie dobre wiadomości! Wreszcie biedaczek może zaznać prawdziwego, psiego życia Quote
ewaal1982 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To jest moje łożko ! No...dobra jak musisz to poleżmy razem. Spanie z kotem na jednym łóżku jest bardzo miłe, ogonem jej merda jak tylko sie pojawia w zasięgu jego wzroku:) Quote
Ulaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ewaal1982, to wspaniale co dla niego robisz... Dziekuje, ze jestes takim dobrym czlowiekiem:loveu: Quote
ewaal1982 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ulaaa Ty masz całą zgraję w domu, więc nie wiem kto tu kogo powinien wychwalać:D Malutek dzisiaj zrobił lekko czerwonawą kupę , dzwoniłam do Pani Doktor na rybną, powiedziała że poki innych objawów nie ma, to dać mu spokój.Jak stan się bedzie utrzymywał pojdziemy do doktora.Nastrój ma bardzo dobry, śpi i je i spaceruje.Na spacerze po raz pierwszy po zrobieniu kupki z wielkim impetem wierzgał tylnimi łapami w celu zakopania swojego skarbu :D wzruszył mnie, moje psisko tak robiło , jak inny pies go podglądał jak robi kupę :P Poza tym apetyt ma cały czas, dalej dostaje mniej a częściej, moje łóżko uznał już za swoje całkowicie, najlepiej to tak z pyszczkiem na poduszce.Doszło do tego,że ja dumam jak iść do tej lodówki ,żeby psiaka ze snu nie wyrywać :D No i śni dużo, biega i merda ogonem przez sen.Chyba się bezpiecznie Antoś poczuł :) Jutro przyjdą znajomi to zrobią przyzwoite zdjęcia wreszcie. Quote
Lidan Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zazdroszczę Ci takiego spokojnego pieseczka. Przy moich suniach przy komputerze człowiek spokojnie dłużej posiedzieć nie może bo mu na głowę wchodzą (Kola naprawdę to robi ;-) ) ani spaceru na szybkie siku nie da się nawet w deszczowy dzień skrócić i jeszcze łóżko mam poszarpane :angryy: Mam nadzieję, że ta "kolorowa" koopa to tylko wina np. marchewki w jedzeniu :roll: Quote
Dzika_Figa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No proszę. Czyli łóżko i sympatyczny kot to najlepsze lekarstwa na psie smutki ;-) Quote
Ulaa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Strasznie fajnie sie czyta te relacje :) Zwłaszcza o "podglądaniu" :D uśmiałam się. Kochany psiaczek. Czekamy na duuużo fotek! Quote
ewaal1982 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fotek tylko parę, Toś nie lubi lampy błyskowej.Dzisiaj byla mała awantura z kotem , po raz pierwszy wydał z siebie jakiś odgłos.Warknął i szczeknął na kota, nie wiem czy kocica go nie próbowała "uczyć mądrości" i nie tlumaczyła po swojemu , kto tu rządzi.Teraz spokój jest, ignorują się.POszliśmy do sklepu , kupić szelki, kToś nie powienien chodzić w obroży przez ten uraz kręgów.Tak się potwornie bał w tym sklepie zoologicznym, ale do domu wracał w nowych szelkach i smyczy.W ramach wyprawki dostał bardzo porządną smycz ze schroniska, na wielkiego psiura.Oddam jak pojade podpisać papiery.No i jednak trochę słonka i psinka zipie jak lokomotywa, patrzy ,żeby go na ręce brać -dalekie spacerki odpadają przy nim. Może mi da to jedzenie ...? Wzieła moją miskę ! Ciepło w brzuchu to można odpocząć A nawet się zdrzemnę troszeczkę ... Quote
jusstyna85 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ojej..ale słodki widoczek :) Prześliczny jest Quote
Jagienka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cudo!!! Jest uroczy i rozkoszny... do zacałowania. Quote
ewaal1982 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jagienka napisał(a):Cudo!!! Jest uroczy i rozkoszny... do zacałowania. Będziesz miala okazję całować :-))) Psiak dzisiaj został sam na pare godzin.Dzielniaczek malutki...spał grzecznie, nic nie zniszczyl ,kota nie zeżarł - jak przyszłamto spał.Radość ogromna była jak mnie zobaczył, przebrałam tylko buty i na spacer - taki się biedak cieszył ,że kuśtykał sobie i machał ogonem :) To jest bezproblemowy pies :D psi ideał. Teraz idziemy spać, jutro jakieś zaliczenia mam :D Quote
sugarr Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='ewaal1982']Ulaaa Ty masz całą zgraję w domu, więc nie wiem kto tu kogo powinien wychwalać:D Malutek dzisiaj zrobił lekko czerwonawą kupę , dzwoniłam do Pani Doktor na rybną, powiedziała że poki innych objawów nie ma, to dać mu spokój.Jak stan się bedzie utrzymywał pojdziemy do doktora.Nastrój ma bardzo dobry, śpi i je i spaceruje.Na spacerze po raz pierwszy po zrobieniu kupki z wielkim impetem wierzgał tylnimi łapami w celu zakopania swojego skarbu :D wzruszył mnie, moje psisko tak robiło , jak inny pies go podglądał jak robi kupę :P Poza tym apetyt ma cały czas, dalej dostaje mniej a częściej, moje łóżko uznał już za swoje całkowicie, najlepiej to tak z pyszczkiem na poduszce.Doszło do tego,że ja dumam jak iść do tej lodówki ,żeby psiaka ze snu nie wyrywać :D No i śni dużo, biega i merda ogonem przez sen.Chyba się bezpiecznie Antoś poczuł :) Jutro przyjdą znajomi to zrobią przyzwoite zdjęcia wreszcie. Widzę, że to popularne zjawisko :cool3: U mnie identycznie. Czy mam coś dodać/odjąć w pierwszym poście? Info/zdjęcia? Quote
ewaal1982 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 sugarr napisał(a):Widzę, że to popularne zjawisko :cool3: U mnie identycznie. Czy mam coś dodać/odjąć w pierwszym poście? Info/zdjęcia? Sugaar, miło by dało jakby sie dało zdjęcia dorzucić.Tekst zmodyfikuje to zaczepie wtedy na pw :) Quote
figa33 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 czy psinka ma allegro ? mamy wolne miejsce po Florentynkowych utopcach:lol: Quote
Florentynka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Figa33 - działasz błyskawicznie! Trzeba psiuniowi pomóc - ja się pozbyłam moich utopców (buuu!) to teraz mogę się zaangażować w pomoc przy innych. Quote
ewaal1982 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Miał ogólne tylko allegro utopocowe :) Jakby sie dało biedaka wcisnąć byłoby świetnie :-) Florentynko, pusto się pewnie jakoś zrobiło w domu ? Quote
Florentynka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Oj, pusto, pusto. Trochę jakby sprzedać kozę z jednej strony, a z drugiej smutno. Araczek jeszcze tkwi - do wtorku - właśnie urąga mojemu Gjalpowi, a j amiałam nadzieję, że bez Kajtka noc będzie spokojna... A od nowej rodziny Rufuska dostałam już 2 entuzjastyczne maile. No prawda jest taka, że tęsknię za utopcami troszkę... Quote
__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Florentynka']Oj, pusto, pusto. Trochę jakby sprzedać kozę z jednej strony, a z drugiej smutno. Araczek jeszcze tkwi - do wtorku - właśnie urąga mojemu Gjalpowi, a j amiałam nadzieję, że bez Kajtka noc będzie spokojna... A od nowej rodziny Rufuska dostałam już 2 entuzjastyczne maile. No prawda jest taka, że tęsknię za utopcami troszkę... A to niedobry ;) Quote
ewaal1982 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 One pewnie tez teraz troszkę tęsknią , ale takie szczęsliwe mordy będą w swoich własnych domach ,że warto trochę potęsknić :) cieszę się bardzo ,że Twoje utopce znalazły domy;) Quote
Recommended Posts