Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słyszałam o śmierci Tosia ale zapomniałam o tym wątku i dlatego wcześniej nic nie napisałam.
Zrobiło mi się strasznie smutno gdy się dowiedziałam, że już tak z nim źle i jeszcze smutniej gdy usłyszałam, że już go nie ma :(
Ewuś...nie wiem co napisać... Wiem jak to jest gdy odchodzi taki wierny przyjaciel. Współczuję Wam bardzo. Jednocześnie jestem wdzięczna, że dzięki zagrożeniu powodziom trafił do Waszego domu i ostatnie lata spędził "po ludzku", otoczony miłością i luksusem jakiego wcześniej pewnie nie zaznał.

Posted

Dzięki Lidka:)
5 tygodni minęło, a nie ma dnia żebym nie myślała, czy nie mówiła o Małym Ponuraczku.Miło, że napisałaś.Miał jednak ten nasz Tosiaczek Psiaczek paru cichych wielbicieli :)

Posted

Dzięki Lidka:)
5 tygodni minęło, a nie ma dnia żebym nie myślała, czy nie mówiła o Małym Ponuraczku.Miło, że napisałaś.Miał jednak ten nasz Tosiaczek Psiaczek paru cichych wielbicieli :)

Posted

Nawet trochę Wam zazdrościłam tego spokojnego psiaczka bo moje wariatki ciągle czegoś chcą a Tosiu taki nic niechcący (przynajmniej na początku) był.

Posted

Lidan napisał(a):
Nawet trochę Wam zazdrościłam tego spokojnego psiaczka bo moje wariatki ciągle czegoś chcą a Tosiu taki nic niechcący (przynajmniej na początku) był.

A później już chciał :)
Wprowadził zasadę Kotu po pólnocy nie wolno chodzić po przedpokoju :D - inaczej szczekał. Domagał się jedzenia i pieszczochania, trącał mnie tym małym noskiem.Miewał lepsze i gorsze dni, ale to najlepszy maluch na swiecie był !