Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie... zapomniałam że mam dwie fotki w aparacie :) Ja to niedługo własnej głowy zapomnę... :D

I juz prawie całkowicie zarośnieta dupinka... a ogonek w ruchu :)

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest poprostu sliczna! Pieknie zarosla,ale z ta gola dupinka tez fajnie wygladala ;)
Owieczko, ciesz sie ksiezniczka, zostaly Wam dwa dni.
Oj ciekawa jestem jak to przejdzie, czy Lorcia nie bedzie zawiedziona, ze musi isc z obca jej osoba. No i chyba bedzie jej brakowalo troche tej swobody, jaka ma u Ciebie w ogrodzie. Ale mysle, ze milosc nowej Panci wynagrodzi wszystko.

Posted

Tez tak sobie pomyslalam, ze Lorci bedzie trudno rozstac sie z Owieczka.......Juz sie przyzwyczaila i pokochala ciocie Owieczke :lol:, ale jest madra dziewczynka i wkrotce pokocha nowa rodzine :multi: Trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac tej radosnej chwili :lol: Lorciu, przyczesz grzywke i popraw kokardki, kochana ksiezniczko :loveu:

Posted

[quote name='*zaba*']A co tu taka cisza, he??
Nikt ksiezniczki nie odwiedza, a takie byly ochy i achy.[/QUOTE]
Ja wciaz ocham i acham :evil_lol::lol::loveu: i uwielbiam sliczna ksiezniczke :loveu: Kochana dziewczynka i przecudnej urody :loveu: Zaraz poszukam dla panienki czegos milego dla ucha i wkleje :eviltong:

Posted

Edytowac sie nie da, wiec tutaj dla ksiezniczki gra najprzystojniejszy Holender, jakiego znam : Andre Rieu / moja platoniczna milosc :oops:/

[video=youtube;LA3QteQ4pU0]http://www.youtube.com/watch?v=LA3QteQ4pU0[/video]

Posted

Oj jak ladnie, nastrojowo...
Walczyk... ehhhh
No pasuje dla Ksiezniczki naszej, pasuje, a pan Andre Rieu to przystojniacha, nie da sie ukryc. Ide sobie o nim poczytac ;)

Posted

Oj Zabciu zaluj ze nie widzialas do tej pory koncertow Andre Rieu. Mozna siedziec przed telewizorem nie odrywajac wzroku, przeniesc sie w marzeniach w zupelnie inny swiat i miec u boku Lorcie.

Posted

Wyslalam mojej Mamie linka, a ona mi odpisala, ze ma plyty z koncertami. Tak, ze za niedlugo jade do Polski na urlop i nie przepuszcze tych koncertow. Pewnie pozniej bede chciala na zywca obejzec, ale to juz chyba malo osiagalne...

Widze, ze jak tak troche do tylu jestem, hmmmm. Nadrobie, nadrobie.

Posted

[quote name='Owieczka']Lorcia ( o ile się nic nie zmieni) juz jutro pojedzie z Nową Pańcią do domu :) prosze cioteczki o ciepłe fluidy żeby sie wszystko udało :)[/QUOTE]

Owieczko, trzymam za Lorcie :loveu: i za to, zeby "nic sie nie zmienilo" :lol:.
Poprosimy o sesje fotograficzna: POZEGNANIE -POWITANIE :multi:
Lorciu :loveu:jutro zachowuj sie nawet byle jak, ale sie zachowuj :evil_lol::lol:

Owieczko, a czy Pani Magda juz poznala Lorcie w realu? ;):lol:

Posted

[quote name='dusje']Owieczko, trzymam za Lorcie :loveu: i za to, zeby "nic sie nie zmienilo" :lol:.
Poprosimy o sesje fotograficzna: POZEGNANIE -POWITANIE :multi:
Lorciu :loveu:jutro zachowuj sie nawet byle jak, ale sie zachowuj :evil_lol::lol:

Owieczko, a czy Pani Magda juz poznala Lorcie w realu? ;):lol:[/QUOTE]

Jeszcze nie poznały się w realu dlatego prosze o ciepłe fluidy :) Chociaż Magdzie sie ta mała księżniczka z gołym tyłkiem spodobała i chwyciła za serce a teraz jest piękniejsza i radośniejsza :) Oj chyba bede płakać... Im starsza jestem tym bardziej się wylewna robię :)

Posted

[quote name='Owieczka']Jeszcze nie poznały się w realu dlatego prosze o ciepłe fluidy :) Chociaż Magdzie sie ta mała księżniczka z gołym tyłkiem spodobała i chwyciła za serce a teraz jest piękniejsza i radośniejsza :) Oj chyba bede płakać... Im starsza jestem tym bardziej się wylewna robię :)[/QUOTE]

Owieczko, to juz tylko najcieplejsze fluidy i dla Ciebie i dla Lorci i dla Pani Magdy :lol:
Nie placz :lol:,psiaki kochaja radosna Owieczke :multi:Pomyslec, ze Lorcia zrobila kariere golym tylkiem :evil_lol: ;):lol:, swiat sie przewrocil do gory nogami :evil_lol:

Posted

Echhh... Lorcia jeszcze dzisiaj jest u mnie bo Magda nie ma samochodu i nie udało jej się pożyczyć a przedyskutowałyśmy temat transportu więc lepiej jeden dzień poczekać niż ją targać komuniakcją miejska przez pół miasta z obcą zupełnie osobą :( Nie było by to fajne szczególnie w taki upał... Co się odwlecze to nie uciecze ;)
Nie moge się już doczekac nowych zdjec z nowego domu ... tak bardzo bym chciała żeby Lorcia była szczęsliwa i bezpieczna. To taki cudny psiak :)
Wczoraj wpakowały się obie z Abiśką do mnie na wyrko i chyba chciały mnie zacałować na śmierć bo jedna przez drugą buziaczki i buziaczki :D

Posted

Owieczko, to jak z nieba spadl Ci jeszcze jeden dzien z nasza ksiezniczka :)
Oj czekam na relacje i na dobre wiadomosci. Nie zazdroszcze Ci kochana, serducho bolec bedzie, oj bedzie, mimo ze domek wyglada na dobry.
Same pozytywne mysli sle do Was.

Posted

Dziękujemy za dobre i ciepłe myśli :)

Lorcia dzisiaj rano pojechała do domku !!! :multi:
A teraz Magda do mnie napisała smsa:

" Lorcia chodzi obwąchuje, cieszy się. Chyba jej się podoba. Skosiłysmy juz trawe w ogrósku. Mama jest zachwycona i ja też ;) "

Magda ma sie zalogowac u nas na forum :) Zapraszamy i czekamy na foteczki !!!