Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']Paka do Giselki dla Liska poleciała ;)[/QUOTE]

Dziekujemy :):):) dzisiaj kupie Lisiowi duuuuuzo karmy :) za pieniazki przekazane przez Was cioteczki :):) Wkleje paragon, Lisiu bedziesz mial tyle karmy, ze nie nadazysz wcinac hehehe! ;););)

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Dziekujemy :):):) dzisiaj kupie Lisiowi duuuuuzo karmy :) za pieniazki przekazane przez Was cioteczki :):) Wkleje paragon, Lisiu bedziesz mial tyle karmy, ze nie nadazysz wcinac hehehe! ;););)[/QUOTE]
Adka,duzo wiecej nie dawaj...bo wiesz
on przyzwyczajany był wieksze i wieksze porcje bo BAŁAM SIE ABY JEMU KRZYWDY NIE ZROBIC...
JA TEZ NALEZE do tych co chcą dac pol worka
ale michelle jest rozsądna i zawsze mnie stopuje:(

Posted

Lisiu- kochana, owczarkowata, wystraszona mordeczka....Nic go już w życiu dobrego nie czeka.
Dziewczyny, pilnujcie Go,zeby facet za jakiś czas, jak Lisiu będzie już stary i niedoążny,sam nie zechciał sie go pozbyć w jakiś straszny sposób.....

Posted

[quote name='giselle4']Adka,duzo wiecej nie dawaj...bo wiesz
on przyzwyczajany był wieksze i wieksze porcje bo BAŁAM SIE ABY JEMU KRZYWDY NIE ZROBIC...
JA TEZ NALEZE do tych co chcą dac pol worka
ale michelle jest rozsądna i zawsze mnie stopuje:([/QUOTE]

Wiem, daje mu tyle ile mowilas...

Kupiłam dzisiaj z uzbieranych pieniazkow 10 kg Chapi, ok. 2 kg. kurzych łapek, 6 swinskich raciczek, kiełbaski. Zostało ok. 35 zł- dokupie jeszcze jutro cos... Tylko nie wiem czy jeszcze 10 kg suchego, czy raczej jakies mieso? puszki? Na wszystko mam paragon, wstawie pozniej.

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Wiem, daje mu tyle ile mowilas...

Kupiłam dzisiaj z uzbieranych pieniazkow 10 kg Chapi, ok. 2 kg. kurzych łapek, 6 swinskich raciczek, kiełbaski. Zostało ok. 35 zł- dokupie jeszcze jutro cos... Tylko nie wiem czy jeszcze 10 kg suchego, czy raczej jakies mieso? puszki? Na wszystko mam paragon, wstawie pozniej.[/QUOTE]
Adka,kup suchą
jak jest sucha to wkładka zawsze sie znajdzie:)
cos z obiady,kielbaska,twarozek itd...

Posted

[quote name='giselle4']Adka,kup suchą
jak jest sucha to wkładka zawsze sie znajdzie:)
cos z obiady,kielbaska,twarozek itd...[/QUOTE]

Ok, w takim razie dokupie jutro suchego :) Dzisiaj Lisiu juz nakarmiony :) Jak uslyszal auto jak zwykle wyszedl z budy i biegał w koło, ale jak wysiadłam to schował się do budki :( faceta dzis nie bylo- miska stała tak jak zostawiłysmy, koopy nieposprzatane... pada deszcz to sie facetowi nie chce ruszyc dooopy :( a co go obchodzi pies................ ;(

Posted

Lolalola napisał(a):
Biedny Lisiu,strasznie mi Go zal:(jedyne co dobre to ,ze w tym nieszczesciu ma Was!!!!Wielkie poklony dla cioteczek!!!!!!:(:(

Nic dodać nic ująć. Najgorsze, że tu nie ma rozsądnego rozwiązania. Wy będziecie łobuzowi karmić psa, jak się zestarzeje i nie będzie mu potrzebny to się go pozbędzie i weźmie nowego:(. Wyć mi się chce z bezsilności.
Podziwiam was dziewczyny. Dobrze że tam jesteście. Wielkie podziękowania i szacunek dla Was.

Posted

Mysle ze nic Lisiowi nie grozi na starosc.....moze schron
Facet czuje nasz oddech na plecach i pewnie bedzie sie bal....
wie ze od pawie 2 lat...ktos psa karmi ,odrobacza i poi....
on nie przychodzi po 2 tygodnie ...a pies zyje.
Adka ,On ma jego w zupie
aby pilnował posesji i tyle
tylko co tam pilnowac....rudery?:)

Posted

No właśnie. Od lat się miotam w tym temacie i pytam się często takich właścicieli czego te biedne burki właściwie pilnują.
Im większe dziadostwo i mniej do pilnowania tym krótszy łańcuch.
Jak mówię im że chyba skuteczniejszy alarm, albo pies biegający po ogrodzonym terenie to patrzą na mnie jak na głupią.

Posted

Lolalola napisał(a):
Lisia zabrac ,rudere podpalic,dziada stluc!!!!!!!!!!!

i isc do kicia hihihi
nie :shake:
pan niech wie
ze my jestesmy ,mimo ze nas nie widzi:eviltong: