kamilawa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ciotki, bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/186188-Stara-zag%C5%82odzona-wycie%C5%84czona-czyli-nasza-jamniczka.-B%C5%81AGAM!-Pomocy!?p=14732323#post14732323 Ja dziś załamana jestem... Niunia jest zagłodzona, stara... wycieńczona. Błagam. Quote
fiorsteinbock Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='kamilawa']Ciotki, bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/186188-Stara-zag%C5%82odzona-wycie%C5%84czona-czyli-nasza-jamniczka.-B%C5%81AGAM!-Pomocy!?p=14732323#post14732323 Ja dziś załamana jestem... Niunia jest zagłodzona, stara... wycieńczona. Błagam. Kamilka juz znalazla Aniola i suczka bezpieczna :) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie, no... Pobudka, wstac, na specerki trzeba iść... Pzdr. Quote
adkaaaaa5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Wunia']Paka do Giselki dla Liska poleciała ;)[/QUOTE] Dziekujemy :):):) dzisiaj kupie Lisiowi duuuuuzo karmy :) za pieniazki przekazane przez Was cioteczki :):) Wkleje paragon, Lisiu bedziesz mial tyle karmy, ze nie nadazysz wcinac hehehe! ;););) Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Dziekujemy :):):) dzisiaj kupie Lisiowi duuuuuzo karmy :) za pieniazki przekazane przez Was cioteczki :):) Wkleje paragon, Lisiu bedziesz mial tyle karmy, ze nie nadazysz wcinac hehehe! ;););)[/QUOTE] Adka,duzo wiecej nie dawaj...bo wiesz on przyzwyczajany był wieksze i wieksze porcje bo BAŁAM SIE ABY JEMU KRZYWDY NIE ZROBIC... JA TEZ NALEZE do tych co chcą dac pol worka ale michelle jest rozsądna i zawsze mnie stopuje:( Quote
Ania i Kajber Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lisiu- kochana, owczarkowata, wystraszona mordeczka....Nic go już w życiu dobrego nie czeka. Dziewczyny, pilnujcie Go,zeby facet za jakiś czas, jak Lisiu będzie już stary i niedoążny,sam nie zechciał sie go pozbyć w jakiś straszny sposób..... Quote
Ajula Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ten świat jest potwornie niesprawiedliwy, że takie wspaniałe stworzenia muszą całe życie żyć z łańcuchem na szyi serce pęka Quote
adkaaaaa5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='giselle4']Adka,duzo wiecej nie dawaj...bo wiesz on przyzwyczajany był wieksze i wieksze porcje bo BAŁAM SIE ABY JEMU KRZYWDY NIE ZROBIC... JA TEZ NALEZE do tych co chcą dac pol worka ale michelle jest rozsądna i zawsze mnie stopuje:([/QUOTE] Wiem, daje mu tyle ile mowilas... Kupiłam dzisiaj z uzbieranych pieniazkow 10 kg Chapi, ok. 2 kg. kurzych łapek, 6 swinskich raciczek, kiełbaski. Zostało ok. 35 zł- dokupie jeszcze jutro cos... Tylko nie wiem czy jeszcze 10 kg suchego, czy raczej jakies mieso? puszki? Na wszystko mam paragon, wstawie pozniej. Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Wiem, daje mu tyle ile mowilas... Kupiłam dzisiaj z uzbieranych pieniazkow 10 kg Chapi, ok. 2 kg. kurzych łapek, 6 swinskich raciczek, kiełbaski. Zostało ok. 35 zł- dokupie jeszcze jutro cos... Tylko nie wiem czy jeszcze 10 kg suchego, czy raczej jakies mieso? puszki? Na wszystko mam paragon, wstawie pozniej.[/QUOTE] Adka,kup suchą jak jest sucha to wkładka zawsze sie znajdzie:) cos z obiady,kielbaska,twarozek itd... Quote
bela51 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Czemu te psiaki tak cierpią, przez nas ludzi...:-( Biedny Lisiu, nalezy mu sie lepsze zycie... Quote
adkaaaaa5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='giselle4']Adka,kup suchą jak jest sucha to wkładka zawsze sie znajdzie:) cos z obiady,kielbaska,twarozek itd...[/QUOTE] Ok, w takim razie dokupie jutro suchego :) Dzisiaj Lisiu juz nakarmiony :) Jak uslyszal auto jak zwykle wyszedl z budy i biegał w koło, ale jak wysiadłam to schował się do budki :( faceta dzis nie bylo- miska stała tak jak zostawiłysmy, koopy nieposprzatane... pada deszcz to sie facetowi nie chce ruszyc dooopy :( a co go obchodzi pies................ ;( Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Biedny Lisiu,strasznie mi Go zal:(jedyne co dobre to ,ze w tym nieszczesciu ma Was!!!!Wielkie poklony dla cioteczek!!!!!!:(:( Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Lolalola napisał(a):Biedny Lisiu,strasznie mi Go zal:(jedyne co dobre to ,ze w tym nieszczesciu ma Was!!!!Wielkie poklony dla cioteczek!!!!!!:(:( Nic dodać nic ująć. Najgorsze, że tu nie ma rozsądnego rozwiązania. Wy będziecie łobuzowi karmić psa, jak się zestarzeje i nie będzie mu potrzebny to się go pozbędzie i weźmie nowego:(. Wyć mi się chce z bezsilności. Podziwiam was dziewczyny. Dobrze że tam jesteście. Wielkie podziękowania i szacunek dla Was. Quote
giselle4 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mysle ze nic Lisiowi nie grozi na starosc.....moze schron Facet czuje nasz oddech na plecach i pewnie bedzie sie bal.... wie ze od pawie 2 lat...ktos psa karmi ,odrobacza i poi.... on nie przychodzi po 2 tygodnie ...a pies zyje. Adka ,On ma jego w zupie aby pilnował posesji i tyle tylko co tam pilnowac....rudery?:) Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No właśnie. Od lat się miotam w tym temacie i pytam się często takich właścicieli czego te biedne burki właściwie pilnują. Im większe dziadostwo i mniej do pilnowania tym krótszy łańcuch. Jak mówię im że chyba skuteczniejszy alarm, albo pies biegający po ogrodzonym terenie to patrzą na mnie jak na głupią. Quote
Lolalola Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Lisia zabrac ,rudere podpalic,dziada stluc!!!!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Lolalola napisał(a):Lisia zabrac ,rudere podpalic,dziada stluc!!!!!!!!!!! i isc do kicia hihihi nie :shake: pan niech wie ze my jestesmy ,mimo ze nas nie widzi:eviltong: Quote
giselle4 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wuniu,bardzo dziekuje za przesylke w imieniu Lisia i swoim bardzo dziekuje:) Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zapraszamy na książkowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/186067-Bazarek-dla-staruszka-i-niepozornej-czarnej-suni-do-30-maja-godzina-21/page5?p=14748084#post14748084 Quote
Recommended Posts