monika083 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 zajrzyjcie do tego mlodziaka ,potrzebny pilnie DT [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190027-Bednar-szczeniak-lotniskowy-DT-pilnie-potrzebny[/URL]! Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jak cisza, to pewnie nic szczególnego się nie dzieje... Pzdr. Quote
brzośka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 czyżby wszystkie cioteczki na bazarku siedziały, że u Lisia taka cisza? ;) Quote
protzlav Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [B]Podrzucam psiaka, póki co tyle mogę ... (D.)[/B] Quote
bela51 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja tez jestem ciekawa, jak sie Lisiu czuje w kagancu, gryzoń jeden !:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cioteczki nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Kikou. Z Lisiem wszystko ok. Kikou nic nie pisała bo miała problemy z innym psem i była bardzo zajęta. Lisio jest w osobnym kojcu, ale oczywiście jest wypuszczany jak inne psy są zamknięte. Z brzuchem wszystko się uspokoiło. Kikou będzie pomału próbowała z powrotem integrować go z innymi psiakami (na początek w kagańcu). Lisio boi się mężczyzn. Cały czas ma ogon do góry i zupełnie nie przypomina tego Lisia ze zdjęcia na pierwszej stronie. Ale podobno jak przyszedł jakiś pan do rąbania drzewa to Lisio się skulił i wyglądał właśnie tak jak na pierwszym zdjęciu. Jak Kikou z nim wychodzi to Lisio nie specjalnie ma ochotę wybierać się gdzieś dalej, najchętniej załatwia co należy i chce wracać "do siebie". To przebywanie latami w obrębie budy i łańcucha odcisnęło piętno. Nie wie co robić z tą całą przestrzenią wokół siebie. Ogólnie wszytko OK. Bardzo bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
ossa98 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Uff, no to kamień spadł mi z serca. Lisiu, trzymaj się chłopaku! Quote
adkaaaaa5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A ja sie pogubilam we wplatach...;/ jak Edyta przyjedzie to poprosze, aby podala wszystkie wplaty ktore wplynely od ostatniej edycji pierwszego postu. Sorry za utrudnienia :( Ostatnio nie wchodze regularnie na dogo. z powodu braku czasu, a pozniej mam zaleglosci :( a tymczasem LISIO na pierwsza!!! Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja mam tylko taką propozycję. Może niech te spacerki i socjalizacje Liska odbywają się najpierw z sukami...? Teoretycznie nie powinien ich atakować, ale ponieważ miał takie zycie jakie miał i nikt nie nauczył go zachowań w grupie - kagańczyk niech będzie na pyszczku. Przynajmniej na pierwszych spacerach... Pzdr. Quote
Mysza2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Kikou mówiła, że właśnie tak zamierza robić :):) Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 widze,ze beda spacerki z paniami:)super!!!Lisiu tylko podryw dozwolony,zadnych awantur;) Quote
Mysza2 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Mam nadzieję że wszystko ok, jakby coś było nie tak to kikou chyba by pisała Cioteczki zaglądnijcie na bazarek dla Puśki [url]http://www.dogomania.pl/threads/190490-Bazarek-Na-DT-dla-PUSI-do-15.08.2010-godz-22-00[/url] Quote
Recommended Posts