Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Kikou. Z Lisiem wszystko ok. Kikou nic nie pisała bo miała problemy z innym psem i była bardzo zajęta. Lisio jest w osobnym kojcu, ale oczywiście jest wypuszczany jak inne psy są zamknięte. Z brzuchem wszystko się uspokoiło.
Kikou będzie pomału próbowała z powrotem integrować go z innymi psiakami (na początek w kagańcu). Lisio boi się mężczyzn. Cały czas ma ogon do góry i zupełnie nie przypomina tego Lisia ze zdjęcia na pierwszej stronie. Ale podobno jak przyszedł jakiś pan do rąbania drzewa to Lisio się skulił i wyglądał właśnie tak jak na pierwszym zdjęciu. Jak Kikou z nim wychodzi to Lisio nie specjalnie ma ochotę wybierać się gdzieś dalej, najchętniej załatwia co należy i chce wracać "do siebie". To przebywanie latami w obrębie budy i łańcucha odcisnęło piętno. Nie wie co robić z tą całą przestrzenią wokół siebie. Ogólnie wszytko OK. Bardzo bardzo się cieszę:multi::multi::multi:

Posted

A ja sie pogubilam we wplatach...;/ jak Edyta przyjedzie to poprosze, aby podala wszystkie wplaty ktore wplynely od ostatniej edycji pierwszego postu. Sorry za utrudnienia :( Ostatnio nie wchodze regularnie na dogo. z powodu braku czasu, a pozniej mam zaleglosci :(

a tymczasem LISIO na pierwsza!!!

Posted

Ja mam tylko taką propozycję. Może niech te spacerki i socjalizacje Liska odbywają się najpierw z sukami...?
Teoretycznie nie powinien ich atakować, ale ponieważ miał takie zycie jakie miał i nikt nie nauczył go zachowań w grupie - kagańczyk niech będzie na pyszczku. Przynajmniej na pierwszych spacerach...

Pzdr.

Posted

Mam nadzieję że wszystko ok, jakby coś było nie tak to kikou chyba by pisała

Cioteczki zaglądnijcie na bazarek dla Puśki [url]http://www.dogomania.pl/threads/190490-Bazarek-Na-DT-dla-PUSI-do-15.08.2010-godz-22-00[/url]