brzośka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 takie znalazłam na wrocławskim wątku, myślicie że Lisio by się nadał?? [quote name='diuna_wro']Firma we Wrocławiu przyjmie do strózowania owczarkowatego dużego psa. Kojec, ocieplana, duża buda. Z polecenia znajomej, która tam pracuje i kocha psy. Ślijcie na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moge sprawdzic warunki, podpisac umowe na fundacje, itd[/QUOTE] Quote
fiorsteinbock Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 (edited) Cioteczko, po przewalutowaniu Lisio otrzyma 28,35zł :) Serdecznie dziękujemy!!! Screen potwierdzenia wpłaty na PP: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/137/platnoscr.jpg/"][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/6553/platnoscr.jpg[/IMG][/URL] Wpłyneło również 20zł od cioci mimblunki, Dziękujemy :) Edited May 9, 2012 by fiorsteinbock Quote
protzlav Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [COLOR=#000080][B]Lisio hopaj po domek !!! Pozdrowionka !!![/B][/COLOR] Quote
protzlav Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [B]Ogłaszam Lisia u mnie na fejsie:)Wiem,że to niewiele...[/B] Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='kikou']u Lisia w porządku, na pleckach po tym kaszaku jest jakieś takie lekkie zgrubienie ale to chyba potrzebuje troche czasu żeby porządnie sie zgoic... mam troche karmy nerkowej i tak mieszam Lisiowi pół na pól z normalnym jedzeniem - troche jest rozczarowany chłopak bo to nerkowe jedzenie jest niskobiałkowe i kiepsko smakuje psiakom... ale Lisiowi ogólnie apetyt dopisuje wiec ostatecznie daje sie przekonac... ;) to bardzo mądry i pogodny psiak[/QUOTE] Dobrych pare lat wstecz moja suka sznaucerka miała wycinanego kaszaka na łopatce, ale ślad został do kóńca. Wydaje mi się jednak, że to w niczym nie przeszkadza:) [quote name='fiorsteinbock']Ja mam w "posiadaniu" taki odkurzacz, któy wszystko je :) Nawet karme specjalna na odchudzania pałaszowała z apatytem. Nie ważne co, ważne aby żuchwa pracowała ;)[/QUOTE] Ja mam w domu same takie odkurzacze... [quote name='brzośka']takie znalazłam na wrocławskim wątku, myślicie że Lisio by się nadał??[/QUOTE] I będzie jakis dalszy ciąg tego ogłoszenia...? pzdr. Quote
kikou Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 ja tak odnośnie ogłoszenia: we wrocławskim schronisku jest ok 500 psów, z czego 3/4 to duże pieski.... jeśli Diuna miała jakieś mejsce to już tam wrocławskie babeczki zasypały ją roczniakami, dwulatkami i setką starszych, których nikt nie chce... :( a u Lisiunia ok., ślad po kaszaku sie utrzymuje ale to dla pieska naprawde bez znaczenia, Lisio przyzwyczaił sie do tego "dodatku" nerkowego i ładnie wszystko je... poza tym Lisio jest "zakumplowany" z dwoma młodzikami i troche wiecej sie z nimi rusza... co dabrze mu robi bo przez zime troszke narzucił ciałka... i taki "papuśny" sie zrobił... Quote
Kocurek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Na lato zrzuci te "dodatki"...Glaski dla Lisiatka:) Quote
protzlav Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [B]HEJ Lisiu, nadal ogłaszam Cię na FCBK :) 3maj się dzielnie !!![/B] Quote
fiorsteinbock Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Dzieki za pomoc w ogłaszaniu, niestety nadal cisza i nikt nie dzwoni ani nie pisze :/ Quote
Recommended Posts