andegawenka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mysza2 napisał(a):Tak mi przykro, ale jakby miała trafić do pokręconych, to niech spadają:( Ale przykro jak zrobią nadzieję a potem zupa:( Na watku Misia też nam jakiś facet nadzieje zrobił. Quote
Mysza2 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 andegawenka napisał(a):Na watku Misia też nam jakiś facet nadzieje zrobił. widziałam, w końcu chciał onka to po co głowę zawraca. A o naszego Lisia nawet jednego telefonu, a to jest naprawdę bardzo fajny psiak Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nasz Lisek nie jest "wyjściowy". Jest.... normalny w wyglądzie i może to przeszkadza? pzdr. Quote
brzośka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zapraszam Lisiowe cioteczki na bazarek dla staruszka Olafka, który nie ma tylu kochających ciotek co Lisio i o którym mało kto pamięta, więc brakuje mu ciągle na hotelik Jeśli nic się nie spodoba, to proszę choć o hopnięcie od czasu do czasu http://www.dogomania.pl/threads/2177...lafka-do-22.11. Quote
Igiełka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='brzośka']zapraszam Lisiowe cioteczki na bazarek dla staruszka Olafka, który nie ma tylu kochających ciotek co Lisio i o którym mało kto pamięta, więc brakuje mu ciągle na hotelik Jeśli nic się nie spodoba, to proszę choć o hopnięcie od czasu do czasu http://www.dogomania.pl/threads/2177...lafka-do-22.11. nie mogę wiele zaoferować ale w podnoszeniu pomogę :) Miziam Lisia za uchem i lecę na inne wątki:) Quote
brzośka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Igiełka napisał(a):nie mogę wiele zaoferować ale w podnoszeniu pomogę :) Miziam Lisia za uchem i lecę na inne wątki:) bardzo pięknie za to dziękuję :Rose: Quote
fiorsteinbock Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Cioteczki, zaksiegowalam wplate od margaret z 7.11 (50zł). Kasia zmienila nr konta i prosila aby wstrzymac sie z platnoscia do czasu podania nowego nr. To czekamy. Druga sprawa, napisala do mnie Pani Ania, którą wzruszył los naszego Lisia i zadeklarowała pomoc w oplacaniu hoteliku. Zapomnialam zapytac czy Pani Ania jest z akitowego forum :) Mysle, ze tak bo pisala, ze ma psiaczka podobnego do Lisia. Cioteczki, kolejny raz sie okazuje, ze nasz Lisio nie jest obojetny wrazliwym duszyczkom - moze jednak znajdzie sie kiedys domek dla niego? Quote
Mysza2 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Nie jest obojętny tylko szkoda że dla zapsionych. Ja w to wierzę, że jeszcze pójdzie do domku, tylko foty to 50 % sukcesu. Gdyby się tam wybrał ktoś z talentami fotograficznymi. Gdyby mu taką profesjonalną sesję zrobić na pewno byłyby większe szanse. Quote
giselle4 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Lisku i nastepne piekne Swieta przed Toba w cieple i milosci z pelna miska:) Quote
Mysza2 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 giselle4 napisał(a):Lisku i nastepne piekne Swieta przed Toba w cieple i milosci z pelna miska:) Grażko miłość i pełną michę to on i teraz ma. To tylko my się martwimy:):) Quote
fiorsteinbock Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Mysza2 napisał(a):Nie jest obojętny tylko szkoda że dla zapsionych. Ja w to wierzę, że jeszcze pójdzie do domku, tylko foty to 50 % sukcesu. Gdyby się tam wybrał ktoś z talentami fotograficznymi. Gdyby mu taką profesjonalną sesję zrobić na pewno byłyby większe szanse. Myszko, nie znam nikogo w okolicy a my nieprędko bedziemy u Liska. W tygodniu pozbieram zdjecia w jeden katalog i umieszcze na picasso, zebysmy mieli łatwoejszy dostep. Przeszukam watek. Pani Ania deklaruje miesiecznie 30zł!!! Wyslala juz Lisiowi 50zł, ajk tylko wplynie, zaksiegujemy :) Dziekuje serdecznie w imieniu Lisia i naszym :) Quote
Recommended Posts